5 avantatges de treballar amb corredors de Forex regulats per ASIC quan es negocia

El mercat de divises és el mercat financer més gran i líquid del món, cosa que el converteix en un conjunt d’oportunitats i riscos. Quan comencen una carrera en el comerç de divises, els inversors incipients han d’aprendre a treballar amb corredors de divises que siguin fiables i fiables. Per assegurar-se d’això, s’hauria de comprovar la seva normativa que poden gestionar diferents institucions. Un exemple és la Comissió australiana de valors i inversions (ASIC).

L’ASIC és un dels organismes reguladors més antics i estrictes del món del comerç financer. La seva jurisdicció se centra principalment a Austràlia i inclou directrius que asseguren que tots els aspectes del sistema financer australià funcionin de manera eficaç i eficient. Aquests inclouen empreses financeres, inversors, consumidors i altres entitats de l’espai financer. Per determinar si el vostre corredor de divises està regulat o no per ASIC, consulteu aquest article.

Els corredors regulats per ASIC proporcionen diversos avantatges als operadors de divises incipients que els corredors no regulats no tenen. La raó d’això és que els corredors regulats per ASIC han de complir diversos requisits i estàndards per considerar-los legítims. Alguns dels quals inclouen:

 •    Tenir una oficina de representació física a Austràlia per mantenir el contacte amb comerciants i altres clients.
 •    Un mínim d’1 milió d’AUD per a operacions de capital. Això garanteix que el corredor pugui mantenir diverses condicions del mercat sense fallir, cosa que pot afectar els seus clients.
 •    La necessitat que cada corredor sigui completament transparent sobre les seves relacions financeres, que inclou l’enviament d’informes d’auditoria periòdics.

Amb aquests requisits, els corredors regulats per ASIC són alguns dels corredors més honestos i genuïns del món. Això els permet proporcionar més avantatges als seus clients. Alguns d’aquests avantatges inclouen els següents:

 1. Garanties de seguretat

Cal que cada corredor regulat per ASIC asseguri que els fons dels seus clients es troben en mans segures regulant-los en comptes separats de les principals marques d’Austràlia. D’aquesta manera, es garanteix que no es reparteixin diners en comptes offshore ni que els empleats interns o tercers operadors els manipulin de manera indeguda.

 1. Sense límit de palanquejament màxim

A diferència d’altres corredors de divises, alguns corredors regulats per l’ASIC no tenen cap límit quant a l’apalancament que podeu fer pel que fa al vostre comerç. Aquest és un gran avantatge per als operadors de màrqueting i comerciants a qui els agrada treballar en un entorn d’alt risc.

 1. No hi ha normes contradictòries

Alguns corredors de divises poden incloure regles que es contradiuen. Per exemple, hi ha corredors que fan complir tant el primer que entra com el primer que surt (FIFO) regla i la regla de no cobertura. La regla FIFO significa que els inversors haurien de tancar la seva posició més antiga primer quan negocien amb diverses posicions, mentre que la regla de no cobertura estableix que no s’ha d’obrir diverses posicions per reduir el risc.

Com que aquestes dues regles es cancel·len mútuament, els comerciants tindran opcions limitades de gestió de riscos i, per tant, no podran reduir els seus riscos de manera efectiva. Afortunadament, els corredors regulats per ASIC no requereixen que els seus clients segueixin aquestes normes que es contradiuen, reduint així els conflictes.

 1. Sistema actualitzat

Els corredors regulats per ASIC han de mantenir-se actualitzats a l’hora de proporcionar diverses plataformes i recursos comercials als seus clients. Això garanteix que es mantinguin al capdavant del seu joc, cosa que afavoreix una sana competència d’altres corredors regulats per ASIC i de tot el món. Per evitar més problemes, els corredors regulats per ASIC també tenen prohibit formar els seus clients per evitar conflictes d’interessos. Això es tradueix en una relació més estable entre el corredor i el comerciant.

 1. Atenció al client eficaç

La majoria d’intermediaris ASIC es consideren un dels millors del negoci simplement perquè se’ls exigeix ​​resoldre tots els problemes dels clients de la manera més eficaç i immediata possible. Juntament amb transaccions transparents i experiència de primer nivell, la majoria dels corredors ASIC solen situar-se al capdamunt de la llista dels millors operadors de divises del món..

Si teniu cap queixa sobre un agent regulat per ASIC, considereu-vos posar-vos en contacte amb la línia d’atenció al consumidor d’ASIC, que s’ocupa de tots els problemes, inclosos:

 • Fraus
 • Pràctica incorrecta
 • Suggeriments
 • Altres activitats fraudulentes que poden perjudicar un inversor

Tot això es fa de manera anònima perquè els clients puguin garantir que la seva seguretat no estigui en risc.

Com triar el corredor adequat

Hi ha diverses maneres de triar l’agent adequat. Després de comprovar les seves regulacions i altres certificats que confirmen la seva legitimitat, els inversors incipients poden ajudar a reduir les seves opcions fent el següent:

 1. Investigant els seus llocs web

Això implica navegar per les diferents plataformes en línia del corredor, que poden incloure llocs de xarxes socials i presències en línia d’empleats clau. El motiu pel qual és important visitar els seus llocs és conèixer la història de l’empresa i, alhora, comparar funcions i plataformes amb altres corredors de divises. Després d’investigar llocs, enumereu les vostres opcions i compareu-ne els avantatges i els inconvenients.

 1. Lectura de ressenyes de clients i altres llocs

Alguns llocs proporcionen dades objectives que us ajuden a tenir en compte els avantatges, els inconvenients i les funcions de certs corredors. També actualitzen regularment el seu contingut, cosa que redueix la necessitat d’un inversor de visitar diferents llocs web. Tot i això, encara ajuda a visitar un parell de llocs i, fins i tot, a llegir experiències personals d’altres clients. Tot i que les ressenyes són subjectives, tenen un impacte en la reputació de l’empresa.

 1. Reflexionant sobre el seu capital actual

Alguns corredors requereixen una gran quantitat de capital. Això es deu al fet que les seves plataformes poden tenir funcions addicionals que proporcionen als comerciants més avantatges en comparació amb altres comerciants. No obstant això, hi ha altres corredors que permeten obrir un compte amb una taxa de dipòsit baixa, que pot ser una gran opció assequible. Si busqueu els corredors més fiables però assequibles, assegureu-vos de comparar els seus diferencials i els tipus de dipòsit.

A part de seleccionar el corredor de divises adequat, els comerciants també haurien d’incloure la inversió en la plataforma adequada que els permeti tenir un avantatge a l’hora de negociar en mercats en directe..

Conclusió

Alguns corredors de divises amb regulacions tendeixen a tenir avantatge en comparació amb els corredors no regulats pel fet que estan obligats per normes que garanteixen la seguretat de l’inversor. Això fa que els corredors regulats per ASIC siguin un dels millors corredors de divises per la seva reputació de ser honestos i fiables.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me