3 de les millors monedes de participació en criptomonedes per a principiants

Si teniu una criptocurrency Proof-of-Stake, és possible que pugueu apostar les vostres monedes per obtenir un rendiment passiu i segur, generalment en el rang d’un 5-20% TAE. De vegades, aquest és un procés senzill que requereix només uns quants clics per començar a generar beneficis, mentre que altres vegades pot ser una tasca complexa i arriscada que és millor deixar als experts.

Per a aquells que acaben de comprendre la participació en criptomonedes, el millor és mantenir-se amb actius adequats per a principiants, mantenint les coses senzilles i reduint els riscos al mínim. Aquí hi ha tres de les millors criptomonedes per començar a apostar ara.

Qtum (QTUM)

Qtum (pronunciat Quantum) és una plataforma d’aplicacions de blockchain avançada que desencadena la tempesta des que va llançar la seva mainnet el 2019. La plataforma pren les millors parts d’altres sistemes de blockchain més antics i els integra en una única solució combinada que produeix una cosa que és més que la suma de les seves parts.

Com moltes cadenes de blocs més recents, Qtum funciona amb un mecanisme de consens de prova d’estaca (PoS) d’eficiència energètica, però també fa ús de la màquina virtual Ethereum (EVM) a través d’una capa personalitzada coneguda com a capa de compte abstracta (AAL) per alimentar contractes intel·ligents. Aquesta configuració està dissenyada per ser el més accessible possible per a empreses i empreses, cosa que els permet crear i desplegar els seus propis contractes intel·ligents amb qualsevol lògica empresarial que necessitin..

Tot i que Qtum està dissenyat per a l’adopció empresarial, el testimoni Qtum (QTUM) és accessible per a tothom i és un dels actius més fàcils d’apostar. El testimoni QTUM s’ha apreciat més d’un 50% en l’últim any, que, combinat amb el seu rendiment anual de participació superior al 6,3% (a l’hora de redactar-lo), converteix QTUM en un dels actius amb més rendiment que hi ha en termes de capital absolut. apreciació.

El mes passat, Qtum va permetre la seva actualització d’apostes fora de línia, que sens dubte és el mecanisme d’aposta més fàcil i segur que hi ha. En lloc de necessitar executar un node complet (essencialment una cartera pesada de dades que s’executa en un ordinador), els titulars de QTUM deleguen els seus actius a un Super Staker. Això és totalment sense custòdia, eliminant qualsevol risc de pèrdua, alhora que redueix massivament la reducció de la barrera d’entrada per la participació en QTUM, cosa que el fa perfecte per a principiants..

NewsCrypto Coin (NWC)

Poques plataformes poden presumir de ser tan amigables per a principiants NewsCrypto, una plataforma que té com a objectiu fer el comerç de criptomonedes més accessible i més rendible proporcionant una àmplia gamma de recursos educatius, coneixements de mercat i eines als comerciants de criptomonedes.

Des del seu llançament l’any passat, NewsCrypto ha vist créixer la seva popularitat gràcies a la gran varietat d’eines i funcions que ofereix el producte, que la converteixen en una plataforma d’ús obligatori per a molts comerciants de criptomonedes. Aquestes funcions inclouen NewsCrypto Academy, un curs educatiu de negociació de criptomonedes gratuït i organitzat que cobreix els fonaments de les estratègies comercials més avançades.

A NewsCrypto, els usuaris també trobaran, sens dubte, la gamma més extensa d’eines d’anàlisi de mercat disponibles a qualsevol lloc, inclosos un simulador de negociació, detecció automàtica d’arbitratge, anàlisi de sentiments i eines d’alerta de balenes, a més de dotzenes d’altres que es poden desbloquejar amb un pla de subscripció a NewsCrypto mitjançant NewsCrypto Coin (NWC) i altres mètodes de pagament.

L’actiu de NewsCrypto Coin també és un dels més senzills d’aposta. Els usuaris que tinguin NWC en una cartera externa simplement poden dirigir-se a la secció de participació del lloc web de NewsCrypto, on poden seleccionar quantes monedes de NWC volen apostar i triar una durada de participació. A continuació, podran transferir el seu NWC a l’adreça proporcionada, i després s’aplicarà un rendiment de fins al 30% TAE.

Protocol Orion (ORN)

Protocol d’Orió és un projecte DeFi de codi obert que treballa per agregar liquiditat de diversos proveïdors de liquiditat diferents i fer-la disponible sota una plataforma descentralitzada. Això permet als usuaris, bàsicament, accedir a la liquiditat de tot el mercat de criptografia, sense necessitat de saltar a través de múltiples borses, perdre la custòdia dels seus actius criptogràfics o patir la caiguda que poden comportar els mercats no líquids..

Àmpliament presentat com un dels projectes més prometedors del 2020, Orion Protocol (ORN) va arribar al mercat després d’una oferta dinàmica de monedes (DYCO) llançada per DAO Maker. La plataforma ja ha establert nombroses associacions amb altres plataformes prometedores, incloses AllianceBlock, Elrond i Holochain, i ha desenvolupat més d’una dotzena de fluxos d’ingressos.

Imatge: protocol Orion

A diferència de QTUM i NewsCrypto, que es poden apostar mitjançant carteres, ORN només es pot apostar dipositant fitxes a BitMax o KuCoin i dirigint-se a la secció de participació. Actualment ofereix aproximadament un 39% TAE, però probablement es reduirà després del 22 d’octubre de 2020, quan s’estableixi un nou TAE. Tècnicament, aquest és un exemple de pre-aposta, ja que Orion Protocol haurà de llançar la solució d’aposta completa en la seva pròpia plataforma més endavant, però encara funciona per generar un rendiment segur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me