10 passos fàcils per comprar Bitcoin amb UPI a l’Índia

El sistema Unified Payment Interface (UPI) permet instantàniament pagaments mòbils i transferències entre bancs de l’Índia. UPI va ser llançat per la Corporació Nacional de l’Índia amb l’objectiu d’ajudar els ciutadans a comprar béns més ràpidament i obrir el sistema financer. Aquestes senzilles opcions de pagament milloren la compra i venda de Bitcoin (BTC) a tota la població índia amb intercanvis de tercers, com ara intercanvis entre iguals (P2P), que faciliten el procés. 

UPI us permet comprar i vendre BTC directament i, tot i que no és directament a l’aplicació, el procés és igual de ràpid. Diversos llocs web ofereixen als usuaris una plataforma per comprar Bitcoin amb UPI a l’Índia, però en aquest article ens centrem en la forma més barata i còmoda de comprar Bitcoin mitjançant aplicacions mòbils UPI com Google Pay, Phonepe, PayTM, BHIM, etc..

També es proporciona una llista d’altres intercanvis amb finalitats de diversificació. 

Com comprar Bitcoin amb UPI a l’Índia

Hi ha una gran quantitat d’opcions i intercanvis per comprar Bitcoin amb UPI Transfer a l’Índia. Els intercanvis entre iguals ofereixen les millors tarifes i facilitat de compra si sou un usuari nou de Bitcoin. No obstant això, diversos intercanvis s’enfronten a reptes per incorporar nous usuaris. Vam seleccionar Intercanvi OKEX com el millor intercanvi que podeu utilitzar durant la compra de Bitcoin mitjançant pagaments mòbils UPI. 

Altres borses P2P mundials principals inclouen LocalBitcoins, Paxful i Remitano. 

OKEX P2P Exchange: econòmic i còmode

OKEx és un intercanvi de classe mundial que us ofereix una porta d’entrada peer to peer (P2P) segura i còmoda per comprar Bitcoin mitjançant rupies índies mentre es troba a l’Índia. Teniu tres opcions principals per comprar amb INR al Intercanvi OKEX P2P – Pagaments UPI, IMPS i transferències bancàries. 

Per als comerciants, aquest compte proporcionarà accés a un dels mercats de criptografia de liquiditat més profunds. Per als titulars a llarg termini, després de comprar, podeu utilitzar la funció OKPiggybank per obtenir interessos sobre les vostres participacions, igual que un compte bancari..

Passos per comprar Bitcoin amb UPI a OKEX

Pas 1: Obriu una nova pestanya i aneu a l’intercanvi OKEX P2P pàgina principal

Assegureu-vos que el lloc web ho sigui autèntic per evitar intents de pesca. Iniciar Sessió al vostre compte OKEX. Si no teniu cap compte, Registra’t per a un i com a mínim superar KYC 1 (triga 1-2 minuts). 

Pas 2: Aneu a la pàgina de negociació P2P.

Feu clic a la icona “Compra venda” i llavors “P2P Trade”Al submenú i seleccioneu el “Comprar” opció. 


OKEx P2PFeu clic al submenú d’opcions “P2P Trade”

Pas 3: Seleccioneu “Rupies índies (INR)” com a moneda que escolliu i afegiu BTC com a opció “Comprar” al menú desplegable.

A la “Import” selecció de pestanya INR com a opció de pagament al menú desplegable. Actualment OKEX P2P ofereix tres monedes de pagament: el iuan xinès (CNY) i el dòlar vietnamita (VND).

Compra Bitcoin amb UPISeleccioneu INR com a opció preferida

Pas 4: A la pestanya “Tipus de pagaments”, afegiu UPI com a opció preferida. 

Ara feu clic a “Gestió” a l’extrem superior dret de la pàgina d’inici i seleccioneu “Configuració”. A la pàgina resultant, comproveu que el fitxer opció de pagament està configurat a INR mitjançant pagaments mòbils UPI i feu clic a “Afegeix pagament”. 

Compra Bitcoin amb UPISeguiu els passos per afegir l’opció de pagament

Pas 5: A la pestanya “Tipus de pagaments”, afegiu UPI com a opció preferida. 

Ara feu clic a “Gestió” a l’extrem superior dret de la pàgina d’inici i seleccioneu “Configuració”. A la pàgina resultant, comproveu que el fitxer opció de pagament està configurat a INR mitjançant pagaments mòbils UPI i feu clic a “Afegeix pagament”. 

OKEx P2pSeleccioneu un venedor de BTC.

Nota: La llista de venedors de Bitcoin apareixerà un cop hàgiu definit el paràmetre ‘Tipus de pagamentI seleccioneu UPI com a opció de pagament. Tanmateix, tingueu precaució amb qui entreu en un comerç. 

Com iniciar amb seguretat un comerç

A continuació s’explica com comprar BTC de manera segura mitjançant pagaments mòbils UPI a l’Índia. 

Pas 6: Seleccioneu un venedor de confiança del qual vulgueu comprar BTC i feu clic a “Compra Bitcoin”.

En el nostre cas, seleccionarem “Punkaj” com a venedor de confiança i iniciarem el comerç. 

Pas 7: Introduïu els detalls de la transacció 

Podeu introduir la quantitat de Bitcoin que vulgueu rebre o la quantitat d’INR que vulgueu canviar. Es farà una conversió directa directament. Seleccioneu “UPI” com a opció de pagament preferida en lloc de “Transferència bancària”. 

OKEX P2p

Seleccioneu “Comprar BTC” per anar a la pàgina següent.

Pas 8: Confirmeu les dades comercials de pagament.

Això és el més important pas. A la pàgina resultant comprovar si tot el que inclou “Preu”, “Quantitat de BTC”, “Import total pagat”, “Pagament” i “Opcions de pagament” són correctes.

comprar bitcoin amb UPICompleteu l’operació transferint l’import a l’identificador UPI

Es proporciona una caixa de missatgeria per contactar amb l’usuari sobre els requisits de pagament addicionals o consultar les dades de pagament mòbil “UPI”, etc.. 

Un cop efectuat el pagament, feu clic a “He pagat, següent pas”. Confirmeu l ‘”Import del pagament” i el “Nom del beneficiari” i feu clic a Pagat

Seguiu les transaccions en els passos següents.

Pas 9: Comproveu la vostra comanda de transacció.

Un cop hàgiu completat el pagament, rebreu un missatge amb el vostre número de transacció. Fer clic a “Comandes”Per mantenir la revisió de l’estat de la vostra comanda. 

Un cop finalitzada, la comanda es transferirà des del “Pendents“A la pàgina”Completat”Pàgina. 

Pas 10: Consulteu la pestanya Actius

Aneu al “Els meus actius” pàgina per comprovar la quantitat de BTC enviada pel venedor a la vostra cartera P2P. 

Heu acabat de comprar BTC a l’Índia mitjançant rupies mitjançant el sistema de transferència mòbil UPI. 

Comprar BTC mitjançant transferències UPI a l’Índia (altres intercanvis P2P)

Com es va esmentar anteriorment, OKEX ofereix l’intercanvi P2P més barat i convenient per comprar BTC a l’Índia, però, altres intercanvis P2P com LocalBitcoins, Paxful, WazirX, etc. ofereixen un servei similar als indis. 

Conclusió

Això és! Com comprar Bitcoin fàcilment a l’Índia mitjançant un dels sistemes de pagament més destacats del país: la transferència UPI. Tingueu en compte que OKEX no cobra cap comissió de transacció per dipòsits i operacions de BTC a la plataforma de negociació P2P. 

Aneu amb compte en seleccionar un soci comercial i introduir dades de pagament, ja que un petit error pot fer que el procés convenient sigui una mica desordenat. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector