Comprensió de Robinhood, intercanvi sense criptomonedes

Per què la comunitat Cryptocurrency està entusiasmada amb Robinhood??

L’aplicació de negociació d’accions sense comissions amb seu als Estats Units, Robinhood va arribar als titulars anunciant ahir que us permetrà comprar i vendre criptomonedes com ara Bitcoin i Ethereum. A partir del febrer, podreu operar en criptomonedes en aquesta plataforma sense cap cost addicional de transacció. Mentre que altres intercanvis de criptografia, com ara Coinbase, cobren entre l’1,5 i el 4% de les comissions als EUA. Aquest aspecte va atreure milions de persones que estan preparades per inscriure’s en aquesta plataforma. A més, els usuaris també podran fer un seguiment de les notícies, els preus i configurar alertes sobre un total de 16 monedes criptogràfiques principals.

Què és Robinhood?

Robinhood es va fundar el 2013 amb la seva aplicació en línia més endavant. Llançada el 2015, l’aplicació va ser fundada per Baiju Bhatt i Vladimir Tenev. Tots dos fundadors havien construït anteriorment plataformes de negociació d’alta freqüència a la ciutat de Nova York per a institucions financeres. Més endavant, Bhatt i Tenev es van adonar que aquestes empreses de comerç electrònic i operadors d’alta freqüència no paguen molt per executar operacions. Aquesta va ser la inspiració per portar la tecnologia existent al mercat de corretatge minorista.

Robinhood, una companyia de serveis financers amb seu als Estats Units, és una corredoria de valors sense comissions que tenia aproximadament un milió de clients el març del 2016. Va tenir una valoració d’aproximadament 1.300 milions de dòlars després de la recaptació de fons de l’abril de 2017. Aquesta popular aplicació d’inversió, amb seu a Palo Alto, Califòrnia, permet bàsicament invertir en valors tradicionals com ETF, bons i accions..  

Robinhood Crypto Trading sense comissions de transacció

Robinhood opera en una aplicació mòbil que permet als seus usuaris comprar i vendre les accions en borses nord-americanes sense cap comissió. Aquesta aplicació està disponible per a Android, iPhone i Apple Watch i té aproximadament 2 milions d’usuaris. L’empresa és un broker-dealer aprovat per FINRA registrat a la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units. També és membre de la Securities Investor Protection Corporation. L’agost passat, Robinhood fins i tot va oferir accions gratuïtes a canvi de noves referències d’usuaris.

El major avantatge de Robinhood és el comerç d’accions sense comissions. D’aquí el nom de Robinhood. Per mantenir els seus costos baixos, la companyia no proporciona cap tipus d’opcions, eines d’anàlisi i informes d’investigació a la seva plataforma.

El pla de la companyia és operar de manera equilibrada i no té previst canviar la seva estructura sense comissions en un futur proper. A partir d’ara, l’objectiu és fer créixer la seva base de clients i continuar servint els clients existents de manera molt més eficient.

Com Robinhood guanya diners mitjançant la seva aplicació?

Certament, l’empresa no té cap organització benèfica. Robinhood val al voltant de 1.300 milions de dòlars i es va construir per agrupar els diners de l’inversor en un únic conjunt. Bàsicament l’empresa s’interessa per aquest enorme fons de capital.

A més, l’empresa presta diners a la gent. El nivell premium Robinhood Gold és un pla de subscripció premium que té un preu d’entre 6 i 200 dòlars mensuals. Aquesta subscripció permet a l’usuari demanar prestat de 1.000 a 50.000 dòlars.   

Recentment, Robinhood va afegir el comerç de criptomonedes a la seva plataforma de comerç mòbil que ha esdevingut un gran èxit.

Per què la de Robinhood interès sobtat en criptomonedes?

Només un dia enrere, Robinhood va anunciar una nova plataforma on podeu invertir en criptomonedes. Per a un accés anticipat, crypto.robinhood.com està disponible per als seus usuaris. El 25 de gener, unes 170.000 persones ja s’han inscrit a aquest accés anticipat. Aquest comerç criptogràfic s’afegirà a la plataforma de Robinhood el febrer de 2018.

A l’hora d’ordenar la criptomoneda a Robinhood, és bastant senzill. Amb el llançament de les funcions de criptografia, podreu transferir fins a 1.000 dòlars instantàniament des del vostre compte bancari connectat. A diferència d’altres plataformes de comerç criptogràfic que creen retards i oportunitats perdudes, Robinhood us dóna accés instantani als diners.

A més, l’empresa també contribueix a reduir la volatilitat del mercat. Si col·loqueu un “collar” al voltant del vostre comerç, us permetrà esperar que el preu arribi a aquest collaret quan feu el comerç. Robinhood també admet comandes límit que permeten establir un preu on es pot comprar o vendre automàticament.

Les monedes disponibles per al rastreig a través de Robinhood inclouen Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, NEO, Ethereum Classic, OmiseGo, Zcash, Monero, Dash, Stellar, Qtum, Dogecoin, Bitcoin Gold i Lisk..

Tanmateix, quan les funcions de comerç criptogràfic es llancin al febrer, només estareu disponibles BTC i ETH per operar. A més, aquesta funció només estarà disponible a Montana, New Hampshire, Califòrnia, Massachusetts i Missouri. En el futur s’afegiran més estats i criptomonedes.

Feu-nos saber les vostres opinions sobre Robinhood a la nostra secció de comentaris a continuació! 

El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

 Segueix-nos a

Twitter , Facebook , Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me