Top i millors carteres de Bitcoin 2017

Què és una cartera Bitcoin?

Una cartera de Bitcoin és una manera d’emmagatzemar les vostres monedes digitals, no de manera física, perquè realment esteu emmagatzemant dades. Si heu de comparar una cartera Bitcoin amb una tradicional, hi ha tres grans diferències:

Carteres de Bitcoin:

  • Emmagatzemeu només Bitcoins
  • No són físics
  • T’ofereix l’oportunitat d’enviar Bitcoins per Internet.

Si esteu buscant una BONA cartera Bitcoin, heu de saber que hi ha tres tipus de carteres: carteres web, carteres de programari i carteres de maquinari.

Carteres web

Són les carteres més còmodes, perquè si teniu internet i un navegador, tot és un tros de pastís. La interfície és molt fàcil d’utilitzar i el vostre compte es pot configurar en un tres i no res. Aquestes són algunes de les millors carteres web:

Cartera atòmica

Cartera atòmica

Cartera atòmica és una de les millors carteres web de Bitcoin. També pot funcionar en sistemes operatius Linux, Windows i Mac. La cartera us permet executar operacions de criptomonedes i fins i tot utilitzar una targeta bancària de crèdit per comprar Bitcoin directament amb fiat.

Un altre avantatge d’Atomic Wallet és que es pot instal·lar tant en dispositius mòbils com d’escriptori, amb aplicacions compatibles per a Windows, Mac OS X, Debian, Fedora i Ubuntu, a més d’Android i iOS..

La cartera emmagatzema tota la vostra informació, inclosos els saldos de blockchain, bloquejant-la amb una clau privada exclusiva per a vosaltres. Aquesta clau específica es genera a partir d’una llavor mnemotècnica. Només l’usuari de la cartera pot crear i accedir a la clau i a la llavor.

A més de donar suport a dipòsits i transferències de Bitcoin, la cartera també admet més de 300 criptomonedes.

Coinbase

Coinbase és una de les millors carteres de Bitcoin, ja que l’utilitzen un gran nombre d’usuaris. És una manera fàcil i segura d’emmagatzemar les vostres criptomonedes i també us dóna la possibilitat de configurar diverses carteres. Com que Coinbase és líder en què significa canviar Bitcoin, pot ser el que busqueu.

Llegiu més sobre Coinbase

Blockchain.info

Aquesta plataforma és una de les més preferides pels usuaris de Bitcoin. Poden comprovar fàcilment els seus actius i transaccions i també poden enviar i rebre bitcoins. Blockchan.info és segur, segur, fàcil d’utilitzar i ofereix serveis de qualitat.

Comprova-ho

Counterwallet

Counterwallet és una plataforma que fan servir molts fans de criptomonedes. El que el converteix en el favorit de molts usuaris és el fet que hi ha un marcatge de tarifa que us permet decidir quant voleu gastar en tarifes. Al meu parer, aquesta possibilitat és fantàstica i no la podeu trobar a tot arreu. A més, pot ser que no sembli tan entretingut per als seus usuaris, però segur que fa la seva feina.

Llegiu més informació sobre Counterwallet al seu lloc web

BTC.com

La interfície d’aquest moneder de Bitcoin és ben optimitzada. BTC.com és fàcil d’utilitzar i els serveis es proporcionen en poc temps, de manera que és perfecte per a aquells que sempre tenen pressa. La transacció necessita uns 30-60 minuts per fer-la.

Consulteu-lo AQUÍ

Carteres de programari

Bitcoin Core

Aquesta és realment una de les millors carteres de programari i segurament és la més important. Pot fer gairebé qualsevol cosa que vulgueu i us proporciona un node principal. Bitcoin Core té una interfície gràfica d’usuari (GUI) que us ajuda a acabar les tasques d’una manera senzilla.

Llegiu-ne més AQUÍ

Electrum

Electrum és una de les carteres de programari més antigues del mercat de Bitcoin. Va aparèixer per primera vegada el novembre del 2011 i el podeu baixar i utilitzar des del vostre ordinador. Malauradament, de moment, només el podeu utilitzar a l’escriptori.

Més detalls

Carteres de maquinari

Ledger Nano S

Ledger Nano és la cartera de maquinari més petita i popular. És molt eficient, segur i la seva mida no és més gran que la d’un USB. Podeu optar per comprar un Ledger Nano o un Ledger Nano S, el segon és l’última versió d’aquest producte. La diferència és que Ledger Nano S també pot emmagatzemar Ether (ETH) i això el fa únic.

Aconsegueix el teu ara

Trezor

Trezor és una cartera de maquinari preparada per atendre les vostres necessitats i protegir els vostres actius contra el programari maliciós. Si el perdeu o si algú us el roba, Trezor recuperarà els vostres diners digitals. En aquest cas, generarà pins de 9 dígits i una clau de 24 paraules per recuperar la vostra criptomoneda.

Obteniu més informació al respecte

Temps d’obertura

Opendime és una cartera de maquinari que té la mida d’un USB, per això també s’anomena Bitcoin Stick (i, també, Bitcoin Beared Bond). Si voleu gastar-lo en línia, haureu de segellar-lo i després n’haureu d’obtenir un altre. Potser no sona molt convenient, però confieu en mi, aquesta és la millor manera d’assegurar els vostres diners!

Podeu llegir-ne més informació al nostre lloc web des del nostre OpenDime Review

Al nostre parer, aquestes són algunes de les millors carteres que podeu utilitzar el 2017. Per descomptat, tan aviat com aparegui una oferta més bona, ho descobrireu al nostre lloc web!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me