Què espera l’ondulació el 2020: un avanç de resistència o nous mínims?

XRP 2020

El tercer criptogràfic per capitalització de mercat, Ripple, no ha complert les expectatives dels inversors l’any passat, però hi ha la possibilitat que el 2020 sigui l’any de redempció per XRP o arribi a nous mínims?

Veurem alguns dels factors i prediccions que podrien afectar el preu de la XRP el 2020 i intentarem arribar a algunes conclusions.

Preus històrics de Ripple

Després de l’augment de Bitcoin el 2018, XRP també va experimentar un augment substancial del preu, que va assolir un màxim històric de 3,65 dòlars. Però al 2018 va arribar el gran hivern criptogràfic en què tots els monedes alternatius, inclòs XRP, van perdre la major part del seu valor.

Tot i que XRP va debutar el 2020 amb una nota força positiva, cal assenyalar que la moneda va perdre més del 90% del seu valor respecte als màxims del 2018, cosa que va situar XRP al capdavant dels pitjors resultats del 2019. El major moviment de preus de l’any passat va ser una caiguda del 30% al novembre i el preu actual de Ripple és de 0,272759 dòlars.

Anàlisi de preus XRP / USD 2020: gràfic setmanal

Font: Coinmarketcap

Prediccions del mercat XRP

Lloc web de predicció de criptografia, InvestingHaven, creu que el Ripple té altes possibilitats de creixement aquest any. Van afirmar que la tendència baixista al final del 2019 era només una “tracció en adopció” i que hauríem “d’esperar un resultat alcista abans de març de 2020” per a XRP.

El veterà inversor, Tim Draper, també preveu que XRP augmentarà en els propers mesos. “Mirant el creixement de tres vegades de Bitcoin en els darrers 5 mesos, s’esperaria un resultat similar de XRP”.

Draper va continuar dient: “La companyia està desenvolupant activament, ampliant l’esfera d’influència, obtenint el suport de grans institucions financeres i millorant constantment la tecnologia de les transferències”.

“A més, Ripple és propietat de SBI, una gran corporació amb empreses com R3. Tot indica que la situació actual, només la calma abans de la tempesta, en el nostre cas, abans del creixement explosiu “.

Oracle Times també és molt optimista sobre el rendiment de XRP per al 2020, i espera un augment del 2000% si Ripple es converteixi en la moneda número u utilitzada per a l’execució de pagaments transfronterers per part de les institucions financeres.

Pel que hem observat, la majoria dels principals noms i llocs de la indústria són molt alcistes a XRP.

Associacions

Un altre factor important que podria influir en gran mesura en el progrés de XRP és el nombre d’associacions que té. Ripple ja s’enorgulleix d’una extensa xarxa formada per 300 institucions financeres, com Santander Bank i American Express. Moltes d’aquestes empreses i plataformes treballen actualment per integrar la tecnologia de Ripple, RippleNet, per permetre transaccions d’alta velocitat.

XRPpartners

coinmama.com

MoneyGram per facilitar els pagaments transfronterers en els propers anys. La tecnologia RippleNet va ser implementada oficialment per la gestió de tresoreria de PNC per permetre els assentaments transfronterers entre bancs. A més, SBI Ripple Asia, que és filial de SBI Holdings, va anunciar que oferirà un servei de liquidació de botigues mitjançant l’ús de SBI Holdings i l’aplicació de pagament de Ripple anomenada MoneyTap. El servei es basarà en xCurrent, la solució de blockchain de Ripple que va ser dissenyada per proporcionar serveis de remeses nacionals quasi instantànies entre bancs. Ripple també va anunciar públicament que adquiriria 30 milions de dòlars d’accions de MoneyGram a 4,10 dòlars per acció i, en els propers 2 anys, planeja comprar accions per valor de 20 milions de dòlars. Si més socis s’uneixin a la xarxa i comencin a implementar la tecnologia Ripple, això també hauria de donar un impuls al preu XRP, especialment a llarg termini.

Plet

L’empresa Ripple s’ha trobat amb molts problemes legals, ja que ha participat en una demanda prolongada que es podria reflectir en gran mesura en el preu de la criptografia nativa de l’empresa..

La SEC dels EUA va presentar una acció col·lectiva contra Ripple en què va afirmar que les fitxes es van vendre com a títols no registrats.

El 15 de gener s’esperava un veredicte final sobre l’assumpte, però la decisió va ser ajornada indefinidament per la jutge Phyllis Hamilton. Tot i que XRP no s’ha declarat seguretat, el cas no es va anul·lar i aquesta incertesa sobre XRP encara persisteix. Si el comitè declara XRP com a mercaderia, és possible que el seu preu augmenti.

demanda per ondulació

cryptopolitan.com

El Rumor IPO Rumor

El conseller delegat de Ripple, Brad Garlinghouse, va argumentar que, tot i que Bitcoin (BTC) segueix sent un bon criptogràfic per guardar valor, XRP és més adequat per als pagaments.

Va dir: “Sóc alcista a BTC com a valor de la botiga de valor, però no per als pagaments. No voleu fer servir BTC a Starbucks b / c en el moment de prendre el cafè, farà fred “.

A l’esdeveniment del Wall Street Journal al Fòrum Econòmic Mundial de Davos, Garlinghouse va donar a entendre que Ripple podria fer una oferta pública inicial (IPO) el 2020.

Resultat de la imatge de xrp ipo

Font: U.today

Garlinghouse va ser citat dient: “En els propers dotze mesos, veureu les OPI a l’espai criptogràfic / blockchain. No serem els primers i no serem els últims, però espero que estiguem al capdavant … és una evolució natural per a la nostra empresa “.

Ripple va acabar el finançament de la sèrie C la setmana passada, amb l’empresa que va recaptar 200 milions de dòlars. La ronda de la sèrie C sol ser l’última fase que acaba una empresa abans de passar a cotitzar en borsa.

La comunitat criptogràfica va dirigir-se a les xarxes socials per expressar les seves preocupacions pel preu de XRP després que comencés l’oferta pública. Alguns creuen que la sortida a borsa sortirà el testimoni XRP a un accident irrecuperable, sobretot quan es mira com va funcionar XRP durant el quart trimestre del 2020.

Christy Ai, presentadora de Boom Bust, va afirmar que el CEO corre el risc de devaluar el preu de XRP si l’empresa es fa pública:

“Quan una empresa fa una sortida a borsa, ven les seves accions per recaptar diners. Però fins ara la companyia venia monedes, XRP, per recaptar fons … així que si ara decideix vendre accions i fer-se pública, XRP podria ser inútil, obsoleta “.

El comentarista de criptomonedes, Cantering Clark, també creia que aquesta decisió afectaria negativament el testimoni:

 “[Brad Garlinghouse] acaba de treure l’últim fade als titulars de $ XRP … Ah, nois, sí, realment anirem a la sortida a borsa i oferirem accions que portin patrimoni de manera que … eh … sobre aquestes monedes …”

També hi ha el problema que XRP s’aboca contínuament al mercat, cosa que disminueix el preu del testimoni.

Enormes lots de fitxes es publiquen regularment en un mercat que ja està desbordant de XRP, cosa que disminueix el valor de la fitxa individual. I Ripple encara té 220 milions de tokens XRP que s’han de llançar.

Conclusió

Malgrat les nombroses especulacions i prediccions, ningú no sap amb seguretat què espera XRP aquest any. Només haurem d’esperar i veure si el 2020 portarà decepció o alegria als titulars de XRP.

Imatge destacada: bitcoinist.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me