Predicció i anàlisi de preus Ripple (XRP) a l’octubre de 2020

predicció de preus xrp

XRP és una de les criptomonedes més importants del rànquing del mercat de criptografia. Però fa temps que no va bé. Per aquest motiu, Tether (USDT) ha aconseguit substituir-la com la tercera criptomoneda més gran, i potser això no canviarà aviat. Tot i això, l’esperança no es perd per XRP, ja que té usos que els seus fans creuen que el faran créixer algun dia.

La criptomoneda s’utilitza principalment a la xarxa de pagament de Ripple, RippleNet, per proporcionar liquiditat per als pagaments transfronterers. Ripple presumeix que té com a clients centenars d’institucions financeres. Tot i que aquesta àmplia base de clients no ha mostrat cap efecte fins ara sobre el preu de XRP, pot passar en el futur. En aquest article, analitzarem la predicció i l’anàlisi de preus XRP per ajudar-vos a prendre les millors decisions sobre la vostra inversió a l’octubre.

Visió general de Ripple (XRP)

A part de ser una font de liquiditat per Ripple, XRP és emès pel mateix Ripple. Es va llançar oficialment com a XRP el 2012 i és una de les poques criptomonedes que no es construeixen en una cadena de blocs sinó en un llibre major distribuït. Això ha provocat controvèrsies sobre si XRP és una moneda o un testimoni d’utilitat, i el cas encara és judicial.

Avui, XRP té un límit de mercat de 11.548.562.345 $ i un subministrament en circulació de 45.162.407.484 XRP. Hi ha un total de 100.000 milions de XRP, que s’extreuen prèviament, de manera que no cal explotar-los. La criptomoneda s’ha valorat en 2.190.167.211 dòlars en les darreres 24 hores i el preu és de 0,255712 dòlars.

Predicció de preus Ripple (XRP): anàlisi

Darrerament, Ripple no ha estat molt aventurer. A principis de setembre, va caure de 0,2977 dòlars fins a arribar a 0,023 dòlars el 24 de setembre. No obstant això, s’ha recuperat lleugerament fins a arribar al preu actual de 0,25 dòlars. Això encara s’allunya de l’alt preu de l’any, de 0,33 dòlars, que es va assolir el 14 de febrer.

predicció del preu-ondulació

Tot i que el Q3 no sol ser tan bo com altres trimestres per a XRP, ha aconseguit superar Bitcoin, guanyant més del 33%. No se sap què és el Q4 per al criptomoneda mercat, però històricament ha estat millor per a la criptografia que el tercer trimestre. Farà millor XRP? Queda per veure.

Desenvolupaments

Un dels primers inversors en XRP, Crypto BitLord, ho ha fet revelat com veia valor a XRP fins i tot quan tothom en deia una estafa. BitLord va comprar XRP a 0,008 dòlars que, en comparació amb el preu actual, mostra un enorme retorn de la inversió. Com en aquell moment XRP va assolir el seu màxim preu històric, havia augmentat un 50.000%. Segons ell, hi ha estafes en totes les indústries, però necessita la capacitat de saber què fer.

“Però el cas és que de vegades canvieu aquestes coses. Així és, si voleu guanyar-vos la vida negociant aquestes coses. Mireu la borsa, hi ha estafes. El cas és que s’ha de saber fer-ho. Això és criptogràfic, moltes coses són estafes. Algunes persones argumenten que XRP és una estafa “, va dir.

A més, en els darrers desenvolupaments, té la recentment creada XRP Ledger Foundation (XRPLF) negat denúncies que Ripple està a punt d’abandonar XRP. El portaveu de la fundació, Bharath Chari, que va parlar amb Forbes, va dir que Ripple segueix compromès a donar suport al desenvolupament del XRP Ledger. Havien sorgit rumors a la comunitat XRP que Ripple deixava el desenvolupament del XRP Ledger a la fundació recentment constituïda, un desenvolupament que no estava bé amb la comunitat.

“El XRPLF veu a Ripple en un paper continuat com a desenvolupador clau tant en els aspectes tècnics com empresarials del XRPL”, va afirmar Chari.

Predicció de preus XRP: opinió del mercat per a octubre de 2020

A continuació es mostren les opinions dels millors predictors del mercat de criptografia sobre el que el mes d’octubre té per a XRP. Això us ajudarà a prendre les millors decisions.

Previsió llarga

Longforcast estipula que XRP obrirà el mes d’octubre amb el preu actual de 0,24 dòlars i es tancarà lleugerament a 0,25 dòlars després de variar entre 0,21 i 0,27 dòlars.

Bèsties comercialitzadores

Bèsties comercialitzadores és una mica més alcista amb la seva predicció de preus XRP. Preveuen que XRP obrirà el mes d’octubre a 0,3020864 dòlars i tancarà a 0,3012653 dòlars, amb un preu màxim i mínim de 0,3765816 dòlars i 0,2560755 dòlars, respectivament..

Capital del govern

Capital del govern també és força alcista a XRP per a l’octubre, tot i que admet que la criptomoneda no ha anat bé. El preu d’obertura és de 0,259 dòlars, mentre que el de tancament del mes és de 0,246 dòlars, gairebé tornant al preu actual. A continuació es mostra la predicció de preus per a les properes 2 setmanes:

Predicció de preus XRP: Veredicte

Segons les previsions de preus per a XRP a l’octubre, sembla que els analistes de preus són força positius; ho farà millor. Si aquest sentiment es materialitza, XRP pot comportar un bon retorn de la inversió durant l’any.

Imatge destacada: blockchain.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me