Predicció de preus Cardano 2019: fins a quin punt pot augmentar el preu d’ADA el 2019?

Predicció de preus Cardano

Cardano és un projecte de blockchain molt conegut a la comunitat de criptografia. ADA és el nom de la criptomoneda que alimenta aquesta cadena de blocs única, que serveix de mitjà per a transferències ràpides i fàcils.

Hi ha diverses prediccions sobre com es podria desenvolupar el preu d’ADA el 2019 i a l’article d’avui intentarem analitzar-les i veure quin és el més plausible.

predicció de preus cardano

Font: coinmarketcap.com

Predicció de preus de Cardano per al 2019

Tot i que Cardano va sortir del 2018 sense tenir perspectives massa optimistes, ADA va entrar el 2019 amb una lleugera promesa de creixement, la moneda que cotitza actualment a 0,083 dòlars EUA.

Igual que la resta del mercat a principis del 2018, ADA va assolir el màxim històric d’1,32 dòlars, però en menys d’un mes, a principis de febrer, el seu preu va començar a baixar fins a 0,27 dòlars..

Aquesta tendència a la baixa va continuar durant els mesos de febrer i març del 2018, ja que ADA imitava la caiguda general del mercat. Com a l’abril, el maig i el juny, Cardano no va fer anuncis significatius, el seu preu no va produir guanys i pèrdues notables. Va continuar flotant al voltant de 0,1 dòlars fins al setembre, i va continuar baixant a mesura que va arribar al 2019.

Si haguéssim de comparar l’evolució d’ADA, la moneda va perdre el 93% del seu valor des del seu màxim rècord de 1,15 dòlars EUA, però, Cardano continua mostrant un retorn del 250% en YTD.

Però es pot fer una predicció optimista de preus de Cardano a partir de l’observació que ADA ha vist pujar els seus gràfics diaris i setmanals, mostrant algunes possibilitats de rebot..

Les prediccions optimistes també estan avalades pel fet que Cardano està fortament recolzat per la seva comunitat i compta amb un full de ruta molt sòlid amb una llarga llista d’evolucions que s’espera que es llancin o finalitzin el 2019.

Moviment i sentiment de mercat

ADA, com els seus altres companys altcoin, segueix el moviment del preu de Bitcoin. Si Bitcoin hauria de veure un altre mercat alcista, ADA també podria seguir el viatge. Però els analistes diuen que és probable que això no passi, de manera que ADA no veurà canvis significatius aquest any. Es prediu en gran mesura que el 2019 veurà accions laterals poc interessants amb petits augments i descensos generats per les fluctuacions de bitcoins. Analitzem una mica la predicció de preus de Cardano.

Cada vegada que Bitcoin veu una lleugera recuperació, la majoria d’altcoins no són capaços de seguir el ritme d’apreciació. Es creu que això es deu a que els inversors novells cometen errors, mentre que els inversors experimentats van començar a invertir en bitcoins.

Aquests inversors no estaven interessats a comprar BTC al màxim, però ara que han vist el seu potencial, s’han submergit un cop la moneda té un preu més baix. No obstant això, altcoin no es va beneficiar de la mateixa atenció, tot i que la majoria d’ells cotitzen amb un descompte de 5 vegades.

Ara, les possibilitats de veure guanys de 10-100x en altcoins desconeguts són escasses; fins i tot si la moneda té tots els senyals adequats, és molt improbable un ROI considerable. I és probable que el mercat criptogràfic mai no vegi alçades tan altes com en el seu màxim de 2018.

Donant suport a aquesta afirmació, el conseller delegat i fundador d’Ethereum, Vitalik Buterin, va afirmar que és probable que el mercat no torni a guanyar mai el 1000%.

Però, pel que fa a la nostra predicció de preus de Cardano, ADA té la possibilitat de veure un augment més alt que la majoria dels altcoins menys desenvolupats. I els seus futurs desenvolupaments del projecte en matèria de solucions per a la sostenibilitat, l’escalabilitat i la interoperabilitat es finalitzaran aquest any, cosa que sens dubte li donarà un impuls relatiu al preu..

Tot i que la marca de 19 dòlars sembla una mica massa llunyana i poc pràctica per arribar-hi ara, assolir 1 dòlar és un assoliment més factible fins a finals d’aquest any.

Cardano va guanyar un 250% al llarg de l’any passat, i molts entusiastes van predir que Cardano obtindrà importants augments el 2019.

ADA també es considera una de les monedes més estables del mercat de criptografia, motiu pel qual la majoria s’inclinen a suposar que ADA tindrà un rendiment positiu aquest any.

predicció de preus cardano

Prediccions de preus Cardano d’experts

A continuació mostrarem algunes prediccions fetes per importants publicacions i personalitats de l’espai criptogràfic, i el seu raonament darrere de la seva predicció de preus Cardano (ADA):

JioMobilePhone1500

JioMobilePhone1500 va declarar en un article de notícies criptogràfiques el desembre passat que prediu que l’ADA augmentarà fins als 65 i els 77 dòlars EUA al novembre del 2019. També van fer una predicció de preus Cardano molt optimista, afirmant que, al desembre del 2019, ADA veurà un preu de 89,35 dòlars EUA.

Smartereum

Smartereum també va fer una predicció força positiva per a ADA afirmant aquest any que la criptografia de Cardano creixerà fins a arribar als 2,50 dòlars, tenint el potencial d’arribar als 10 dòlars en 5 anys.

Ens aixequem

El blogger Us Lifted Martin creu que ADA arribarà als 72,30 dòlars a finals de 2019. Martin continua dient que, per al 2020, una moneda ADA podria arribar a un preu de 410,45 dòlars EUA.

Crypto Town

El Crypto Town el lloc web ha proporcionat anàlisis tècniques per a previsions a curt i llarg termini de moltes criptomonedes. Van predir que Cardano veurà un augment de gairebé el 200% el 2019 des del seu preu de ~ 0,08 dòlars EUA. Aquesta és fins ara la predicció de preus Cardano més conservadora que s’ha fet.

Coinswitch

CoinSwitch considera que l’any començarà amb una nota positiva per a Cardano: “Cap al final del primer trimestre, arribarà als 0,320 dòlars. Cap al tercer trimestre, podria arribar als 0,30 dòlars. A partir del juliol començarà a pujar fortament. Com ja es va comentar, Shelley està a punt de publicar-se durant el primer trimestre, i aquesta transparència pot funcionar com un gran indicador per augmentar la taxa d’adopció d’usuaris. Cap a l’últim trimestre del 2019, podria arribar als 0,40 dòlars, en què el preu esperat més alt podria ser de 0,41 dòlars “.

Resum

Cardano sembla tenir tots els senyals adequats per veure una lleugera recuperació aquest any. Però a mesura que els inversors s’han tornat més prudents en les darreres tirades baixistes, no s’espera que els fons inundin. El que pot ser la gràcia salvadora de Cardano són els seus principals desenvolupaments i projectes que el diferenciaran de la majoria d’altcoins i probablement li donaran alguns guanys més endavant. aquest any.

Imatge destacada: piratejat

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me