Podeu comprar Ripple en un compte de jubilació tradicional?

IRA amb Ripple

Molts nord-americans estan familiaritzats amb el concepte d’un compte de jubilació individual o IRA perquè és així com estalvien durant els anys de jubilació quan deixaran de treballar. La diferència entre un simple compte d’estalvi bancari i un IRA és que l’interès d’un IRA és diferit d’impostos o lliure d’impostos, mentre que el govern dels Estats Units pot tributar un compte d’estalvi. Només per aquest motiu, pot ser atractiu estalviar mitjançant un IRA perquè el creixement és més ràpid i més gran en comparació amb l’estalvi.

Potser heu sentit a dir que podeu comprar Ripple per un IRA. És una bona idea esbrinar primer a què es refereix el terme Ripple.

IRA

Desxiframent de la ondulació d’un IRA

El Ripple a què fa referència un IRA significa en realitat la moneda digital anomenada Ripple (similar a Bitcoin). Així que un IRA amb Ripple es refereix a poder estalviar en un IRA mitjançant ingressos de la moneda digital Ripple (en lloc de comprar fons d’inversió, bons o accions). Alguns poden descriure aquesta moneda digital o criptomoneda Ripple com a testimoni o moneda Ripple o fins i tot simplement com a XRP.

Ripple com a criptomoneda funciona imitant les monedes tradicionals perquè té un valor financer. La gran diferència és que amb les monedes tradicionals (com el dòlar americà) teniu bitllets de paper i monedes de metall que es poden gestionar en temps real. La criptomoneda Ripple només existeix al món digital i està xifrada. Això fa que sigui molt segur i gairebé impossible de duplicar, de manera que es pugui negociar amb seguretat mitjançant transaccions digitals entre persones o organitzacions. L’altra gran diferència entre les monedes tradicionals i les criptomonedes com Ripple és que les monedes tradicionals estan regulades pels governs (a través dels seus bancs centrals) mentre que les criptomonedes no estan regulades per cap govern..

Per tant, si sou nord-americans i voleu estalviar en un IRA, realment podeu comerciar amb la criptomoneda Ripple i situar els vostres beneficis dins del vostre IRA. Així funciona.

El terme Ripple també s’utilitza per referir-se a la xarxa Ripple que depèn d’un sistema segur de transferència de diners per a transaccions de criptomoneda a tot el món. Ripple també pot significar la tecnologia utilitzada en aquest sistema segur de transferència de diners, així com l’empresa anomenada Ripple que realitza aquestes transaccions.

(Com podeu veure, és important estar segur de què esteu parlant quan parleu de Ripple. Totes aquestes definicions estan interconnectades perquè totes estan relacionades amb la criptomoneda Ripple.)

Sí, podeu comprar Ripple per a l’IRA

La resposta és que sí, és possible comprar Ripple per col·locar ingressos en un IRA. Les transaccions Ripple es fan generalment entre institucions financeres com bancs. Per tant, això pot semblar atractiu perquè les institucions financeres han de ser prudents en la manera com inverteixen els fons dels inversors, cosa que significa que les transaccions Ripple són generalment segures. Les transaccions Ripple també són molt ràpides, mesurades en segons. Això significa que hauríeu de tenir-ho diferents opcions de compra i emmagatzematge si teniu intenció de negociar en moneda Ripple.

D’altra banda, és possible que estigueu mirant els IRA simplement carteres tradicionals on poses diners i guanya diners per a tu. El valor d’un IRA és que estalvieu tot el que pugueu perquè el vostre interès també sigui màxim. Aleshores podreu crear el vostre fons de jubilació any rere any, continuant posant diners al vostre IRA regularment. Es pot dir amb seguretat que un Ripple IRA tendeix a ser una inversió segura per a vosaltres.

Possibles contratemps en Ripple Trade

Una de les raons per les quals la gent pot fer preguntes sobre Ripple IRA és que es tracta d’un nou camp d’inversió on encara no hi ha molta gent que tingui experiència substancial. El contratemps més gran que podríeu haver d’afrontar en les operacions de Ripple és que perdeu el valor de la vostra criptomoneda Ripple perquè comercieu en una transacció no rendible. Això significa simplement, per exemple, que heu comprat la vostra criptomoneda Ripple per un dòlar cadascun, però la heu venut a 50 cèntims cadascun, de manera que heu perdut 50 cèntims en aquest acord..

Possibles beneficis en el comerç de Ripple

Es coneixen dos avantatges d’invertir en un compte Ripple IRA. Ells són:

  • Poder guanyar diners amb un sistema diferit d’impostos quan cotitzi en moneda Ripple o fins i tot quan mantingui la seva inversió en moneda Ripple a llarg termini. (Per impostos diferits, significa que el vostre IRA no tributarà encara pel govern dels Estats Units per una inversió obtinguda de la vostra transacció Ripple fins al cap de temps).
  • Eviteu les inversions de l’IRA més arriscades, com ara les accions tradicionals, que tendeixen a fluctuar de valor amb el pas del temps

No descartis les inversions tradicionals

Sabent-los, no cal que feu tot el porc i llenceu completament altres opcions d’inversió, a favor dels Ripple IRA. Els inversors encara tenen l’opció d’invertir tant en inversions tradicionals (com ara accions, fons d’inversió i bons) com en Ripple IRA. La qüestió és que hauríeu d’analitzar bé les vostres perspectives d’inversió per aprofitar-les al màxim.

Pensaments finals

Molts nord-americans ocupats volen establir els seus propis comptes tradicionals de jubilació de l’IRA perquè volen preparar-se per a la seva jubilació. Penseu, doncs, en la possibilitat de crear el vostre propi IRA Ripple mentre la moneda Ripple es troba en la seva etapa incipient. D’aquesta manera, podeu aprofitar el baix preu de la criptomoneda Ripple i invertir els ingressos de la transacció Ripple en aquest IRA. Tot depèn de la vostra gana pel risc, ja que a algunes persones els agrada més en les seves inversions per treure el màxim profit de l’oportunitat.

estalvis de jubilació

Les transaccions Ripple són bastant ràpides i duren en segons, de manera que cal prestar atenció quan es negocia en moneda Ripple. Tot i la rapidesa i el risc, definitivament podeu beneficiar-vos del comerç de Ripple perquè el vostre Ripple IRA creixi en volum i valor a llarg termini.

Imatge destacada: cryptopress.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me