Bitcoin a les apostes esportives: elecció número 1 de divises entre els punters

Bitcoin

Com utilitzar Bitcoin per a les apostes esportives

L’evolució de la il·luminació de les monedes digitals ha canviat la manera en què la humanitat veu els moviments dels diners. La integració de la tecnologia criptogràfica pot substituir sense problemes les transaccions en efectiu ‘old-schooled’ i eliminar totes les barreres entre venedors i compradors. S’espera que l’augment dels pagaments virtuals sense efectiu es dobli en els propers anys i només és un començament. L’innegable trencador en aquesta nova era digitalitzada és, sens dubte, ‘His Highness’: Bitcoin.

BTC ha fet una revolució en la reforma de les indústries i la millora del flux de treball d’efectiu entre empreses. Mitjançant el mètode criptogràfic, la gent pot fer pagaments internacionals sense cap esforç, mentre que la majoria dels serveis bancaris poden no estar disponibles o no funcionen al 100% amb precisió.. Gartner prediu que al voltant del 60% de les àrees de negoci adoptaran les solucions Bitcoin i blockchain i passaran al flux de fons virtuals a finals del 2023.

Perspectives de Bitcoin en les apostes esportives

Seguint L’avenç de Bitcoin a l’univers del comerç electrònic, diverses àrees de negoci seleccionen BTC com a eina de pagament número 1. Els llibres esportius en línia també decideixen no presenciar aquesta revolució tecnològica al marge. Actualment, la major part dels operadors d’apostes permet als apostadors realitzar pagaments mitjançant BTC perquè també comprenen totes les avantatges d’aquest mètode d’igual a igual..

Bitcoin pot convertir-se en una alenada d’aire fresc per a les apostes esportives perquè no tenen molta estima entre les institucions bancàries. Els informadors sovint es queixen que els bancs prohibeixen les seves transaccions a les plataformes d’apostes o els obliguen a esperar l’eternitat per rebre un pagament. A més, quan els clients dipositen o treuen fons mitjançant transaccions bancàries o targetes de plàstic, els moviments de diners són visibles als extractes del compte mensuals. Pot ser que sigui problemàtic per als apostants que no volen donar a conèixer la seva afició a tercers. Al cap i a la fi, no és cosa de ningú que una persona guanyi un cèntim.

Amb BTC, les coses funcionen al contrari. Tots els fluxos de diners van entre una aposta esportiva i un apostador. No hi ha parts involucrades!

Com funcionaBTC

Bitcoin és un artilugi de la humanitat realment majestuós (trobat per Satoshi Nakamoto), ja que va capgirar la nostra visió de la interacció comprador-venedor. Tot i que els bancs emmagatzemen els nostres diners en alguns establiments de fàbrica, la criptografia no és una cosa que puguem tocar físicament. Si considerem Internet com un cel, podem suggerir que la criptografia s’emmagatzema en un núvol virtual.

Transaccions BTC mai es prohibeixen perquè estan codificats i passen directament d’un client a un operador d’apostes a través del canal blockchain. Els investigadors han de proporcionar una clau única a una casa d’apostes per completar una transacció. Ja no hi ha tràmits fatigants amb els bancs i no més retirades de tota la vida. Els moviments de fons descentralitzats són instantanis i no es podrà comptar fins a cinc abans que finalitzi la transacció.

Avantatges de les apostes esportives amb BTC

apostes esportives

Font: SmartBettingGuide.com

  • Velocitat: Els apostadors professionals, que van convertir les apostes esportives en la seva principal font d’ingressos, saben que les ràpides derivacions de diners tenen un paper considerable en les apostes rendibles. Les transaccions amb Bitcoin són la forma més ràpida de dipositar i retirar als canals de les apostes esportives. Amb qualsevol altre mètode de pagament de butxaca antiga, els apostadors haurien d’esperar de 48 hores a 5 dies per rebre els seus merescuts guanys d’aposta.
  • Anonimat: A diferència dels bancs i les empreses de targetes de crèdit que molesten els clients per moltes factures de paper innecessàries, Bitcoin no està sota el control de ningú. Totes les ofertes entre apostants i apostes romanen a la casa. Tot i que les institucions financeres solen posar un embargament sobre les apostes, els apostants hauran de dirigir-se als seus bancs per resoldre-les. Amb Bitcoins, els apostants poden acomiadar-se de tota aquesta burocràcia i mantenir el seu anonimat. Tot el que guanyen a les apostes botigues a menys de set panys i quant guanyen o perden no es descobreixen en els extractes mensuals.
  • Càrrecs raonables: Les comissions draconianes i els càrrecs per serveis són els que han de fer front els apostadors durant el moviment de fons mitjançant targetes de crèdit (història similar amb les transferències bancàries). Quan els apostants guanyen seriosament les seves apostes, poden estar segurs que els bancs agafaran la seva part. Amb Bitcoin, les tarifes de negociació no són tan estrictes. Alguns llocs mostren encara més flexibilitat en aquest tema i és possible que els apostadors no necessitin pagar cap taxa.
  • Conveniència: Com a criptomoneda virtual totalment descentralitzada, BTC opera amb el programari únic peer-to-peer, el que significa que cap tercer interromprà les ofertes entre apostes i apostes. Els usuaris poden reduir l’estrès i estalviar temps atresorat, ja que poden fer transaccions de fons amb un parell de clics del ratolí quan agafen Bitcoin en lloc de qualsevol altra alternativa antiga. Per completar una transacció, han de proporcionar una clau única a un operador i volar: els diners estan en ruta!

Resumir…

Preveuen els experts que les solucions BTC experimentaran un augment absolut el 2020. La indústria mundial avança i és fonamental que les apostes es mantinguin al capdavant i s’adaptin a la tecnologia criptogràfica. Els apostants contemporanis no s’ocuparan de les empreses d’apostes que segueixen sent antigues. En lloc d’això, recolliran els capaços de satisfer les seves creixents demandes. El nombre de llibres esportius que ofereixen solucions Bitcoin als apostadors no para de créixer, cosa que marca el començament de la nova era BTC en el joc.

Aquest article ha estat escrit en col·laboració amb https://worldbookmakers.info/

Imatge destacada: iusport.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me