Aquestes són les aixetes XRP més gratificants de l’agost del 2020

aixetes xrp

A l’article d’avui analitzarem de forma crítica algunes de les aixetes XRP més gratificants a les quals podeu accedir i aprofitar-les a l’agost.

Ripple (XRP) va tornar a ocupar la tercera posició en els actius criptogràfics més valuosos per capitalització de mercat. La creixent popularitat i expansió del mercat de criptografia ha atret a molta gent (entusiastes de la criptografia, inversors i usuaris) a la indústria dels actius digitals. Un dels mètodes més fàcils d’accedir als actius criptogràfics, inclòs Ripple, és utilitzar una aixeta.

Les aixetes XRP són llocs web que permeten als individus guanyar monedes XRP gratuïtes realitzant tasques i activitats senzilles. Aquests llocs web requereixen una sèrie de tasques que es poden fer fàcilment, com ara completar una enquesta, emplenar un captcha, jugar a diferents jocs, veure diversos vídeos o confirmar que sou humà, per rebre XRP gratuït. Un dels avantatges d’utilitzar una aixeta Ripple és que no cal que utilitzeu un intercanvi de criptomonedes per accedir al vostre XRP guanyat.

Tot i això, si voleu tenir accés complet i propietat del vostre XRP gratuït, haureu de posseir una cartera XRP. Els usuaris de les aixetes han d’enllaçar l’adreça de la cartera XRP a la plataforma per rebre els seus fons guanyats. Les carteres ondulades estan disponibles en diferents tipus, com ara carteres de programari, carteres mòbils, carteres web, carteres de maquinari i carteres de paper. Cal destacar que les carteres Ripple requereixen que els usuaris dipositin 20 XRP per activar la seva adreça de cartera.

En el moment de l’escriptura, Ripple cotitzava a 0,300075 dòlars, segons les dades de CoinMarketCap.

Xcolander.com

XCOLANDER

El Xcolander l’aixeta és una de les vies més gratificants perquè els usuaris obtinguin XRP. A més, el lloc web proporciona aixetes per a altres monedes digitals, com ara Ethereum (ETH), Tron (TRX), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Stellar Lumen (XLM) i molt més . Per obtenir monedes XRP gratuïtes, els usuaris han de fer clic al botó de rotllo – “reclamar”. El nombre de monedes que podeu obtenir dependrà del nombre que feu rodar.

Els usuaris poden guanyar fins a 22,22 XRP si aconsegueixen el número afortunat de 10000. A més, poden reclamar jugant cada 15 minuts per guanyar monedes gratis entre 0,00002222 XRP i 22,22000000 XRP. El pagament dels guanys es fa a través de CCBOX.IO mitjançant una clau CCBOX que s’enllaçarà al seu compte Xcolander. A més, Xcolander té algunes altres funcions de guanys XRP, incloses les loteries i les apostes. Curiosament, no es cobra cap comissió per la retirada de les monedes guanyades.

Coinfaucet.io

Coinfaucet.io

Coinfaucet és un gran canal i solució per a aquells que vulguin guanyar algunes monedes mitjançant una aixeta Ripple. Des del seu inici el 2017, aquest lloc web ha estat una popular i famosa aixeta de criptografia a causa del seu enfocament senzill per guanyar XRP. Cada hora, els usuaris de la plataforma poden obtenir Ripple gratuït jugant a un joc senzill. Curiosament, es pot guanyar fins a 300 dòlars en XRP gratuït si feu clic a un botó. Les monedes s’abonen instantàniament a la vostra cartera Ripple. En el moment de l’escriptura, més de 600 milions d’usuaris registrats en aquesta aixeta han guanyat més de 17,59 milions d’XRP.

Una altra via per obtenir XRP gratuït a Coinfaucet és seguir la plataforma a les xarxes socials, precisament a Twitter, per obtenir codis promocionals gratuïts. Aquests codis permeten als usuaris obtenir tirades addicionals sense esperar el període obligatori d’una hora. Això augmenta invariablement les possibilitats de guanyar XRP més gratuït.

A més, aquesta aixeta té un programa de derivació únic i d’alta qualitat que permet als usuaris guanyar més monedes. Poden obtenir el 50% del que guanyen els seus amics amb Ripple gratuït. Per tant, si teniu amics entusiastes del mercat criptogràfic i que estiguin interessats en obtenir XRP gratuït, podeu convidar-los a registrar-se a la plataforma Coinfaucet. Com els vostres amics veien XRP gratuït amb aquesta aixeta, obtindreu igualment el 50% del que fabriquen sense límits.


Val a dir que els usuaris poden retirar el XRP gratuït de manera instantània a les seves carteres Ripple un cop hagin aconseguit o obtingut l’import mínim de retirada d’1 XRP.

XRPfaucet.info

XRPfaucet és una popular aixeta Ripple que permet als seus usuaris guanyar XRP gratuït cada 60 minuts omplint o completant el captcha i fent clic al botó “ROLL”. Els usuaris poden guanyar fins a 5 XRP cada 60 minuts. La quantitat de Ripple gratuïta que podeu obtenir dependrà del nombre que feu. Cada usuari pot reclamar cada hora per guanyar més monedes gratuïtes. La retirada del XRP gratuït en aquesta aixeta es pot fer quan hagueu acumulat fins a la quantitat mínima de retirada, que s’enviarà a la cartera XRP enllaçada al vostre compte..

AdXRP.cc

adxrp

AdXRP és una aixeta Ripple que permet als usuaris guanyar XRP gratuïtament visualitzant llocs web. La plataforma s’associa amb l’anunci, on els usuaris poden guanyar mitjançant el servei de publicitat Pay to Click (PTC) i Pay to Surf (PTS). Amb més de 77 llocs i 0,022300000 XRP disponibles a la plataforma, els usuaris poden rebre XRP gratuït realitzant tasques senzilles. Com a una de les xarxes de publicitat més capaces, la plataforma permet als usuaris guanyar amb la visualització de pàgines web. A més, poden obtenir fins a un 8% de comissió per referències. Per tant, els guanys es poden obtenir mitjançant referències directes i indirectes. Per tant, poden comprar referències directes durant tota la vida o vendre referències directes per guanyar diners. Els usuaris poden retirar el seu XRP guanyat d’aquesta aixeta a la seva cartera XRP un cop s’hagin acumulat fins a la quantitat mínima de retirada de 5 XRP.

Conclusió

Tot i que podria ser una tasca repetitiva, les aixetes són eines excel·lents per guanyar monedes XRP, especialment per als nous entusiastes de la criptografia que volen obtenir més informació sobre les transaccions XRP i l’ús de la cartera..

Imatge destacada: quoteinspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector