Aquestes són les aixetes Ethereum més gratificants del juny del 2020

aixetes ethereum

Les aixetes d’Ethereum són una forma senzilla d’obtenir criptos de forma gratuïta mitjançant tasques senzilles, com ara fer clic a anuncis, veure vídeos, completar captchas o jugar a jocs. Després de Bitcoin, Ethereum és la moneda més popular i, per descomptat, hi ha molta gent interessada a obtenir alguns tokens ETH.

Tot i que podeu adquirir ETH en gairebé qualsevol canvi per a una gran varietat de monedes fiduciàries, tot el registre, la verificació i el procés de negociació poden ser massa complicats i trigar massa a alguns usuaris. Les aixetes no tenen pagaments elevats, però podeu obtenir uns pocs dòlars de la criptografia amb força facilitat.

Avui presentarem una llista amb algunes de les aixetes Ethereum més lucratives que podeu utilitzar aquest mes de juny.

Ethereum-Faucet.Org

Ethereum-Faucet és una aixeta que des de 2017 dóna gwei (la part 1 1 1018a part d’un ETH) als visitants del lloc. Els usuaris poden guanyar ETH gratis resolent captchas o jugant a jocs. Tot i que només es pot reclamar una vegada cada 240 minuts, aquesta és una de les aixetes Ethereum que més paga i ha pagat fins ara 6.000 dòlars en ETH gratuïta per més de 6 milions de reclamacions des del seu llançament. Podeu guanyar fins a 489 gwei per reclamació, però l’import pot variar.

Quan el visitant faci una reclamació, rebrà un bitllet de loteria que posteriorment es podrà convertir a la loteria diària, on podrà guanyar entre 0,005 i 0,015 ETH.

El lloc fa la major part del trànsit mostrant anuncis a totes les pàgines del seu lloc web, utilitzant principalment MellowAds. Per reclamar monedes gratuïtes, només heu de veure els anuncis que apareixen mitjançant un mecanisme emergent o obrint una altra pestanya quan hi fem clic o la tanquem..

També hi ha un programa de referència on se us dóna un 20% per cada reclamació d’aixeta de la persona a qui heu fet referència.

Ethereumfaucet.info

Això Aixeta Ethereum us permet fer reclamacions cada 60 minuts. Tot el que heu de fer és introduir la vostra adreça Ethereum i resoldre els captchas del lloc. Haureu de fer una reclamació almenys un cop cada 30 dies per mantenir el vostre compte actiu. Si no ho feu, el vostre compte es considerarà inactiu i es perdran les monedes que teníeu al vostre compte de cartera..

Segons el lloc, podeu fabricar entre 1000 gwei i 7000000 gwei: 1000 gwei (30%), 1800 gwei (65%), 5000 gwei (3%), 10000 gwei (1,9%), 70000 gwei (0,099% ), 7000000 gwei (0,001%).

Speedup-Faucet

Speedup-Faucet és una de les aixetes Ethereum més populars en línia. També podeu reclamar Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin i Dogecoin aquí. El lloc és una aixeta de resolució de suports, però els usuaris també poden guanyar gwei jugant a jocs basats en web. Els visitants poden fer una reclamació en qualsevol moment que vulguin, amb la possibilitat de guanyar més de 60-110 fitxes i 10 fitxes per reclamació. També teniu l’opció d’enllaçar directament la vostra cartera Ethereum perquè s’hi acrediti l’ETH.

Els usuaris també poden obtenir beneficis i obtenir ingressos addicionals rebent una bonificació de referència del 20% per cada pagament.

Si esteu entre els deu reclamants principals setmanals, se us recompensarà amb un percentatge fix del total de reclamacions. Aquest sistema setmanal es fa per motivar els usuaris a mantenir-se actius a l’aixeta Ethereum.

Aixeta de foc

Arxius sense categoria: Elitexplore

Aixeta de foc es va establir el 2018 i el lloc us permet guanyar diverses criptomonedes a part d’Ethereum, com ara BTC, DOGE, DASH, DGB, TRX, XMR, LTC i ZEC. El temporitzador està configurat per fer una reclamació un cop cada 30 minuts. Feu Ether gratuït completant captchas, resolent fitxers multimèdia o presteu la potència informàtica del vostre PC per a l’explotació de navegadors. Els visitants poden aprofitar les referències per augmentar el saldo del compte amb un 20% dels seus pagaments, portant nous visitants a reclamar l’aixeta.

Hi ha altres maneres de fer monedes gratuïtes, com ara enllaços curts, tasques diàries, murs d’ofertes, mineria web, mineria per editors, mineria CMD, bonificació diària, punts i recompenses d’activitat, bescanviador, competència, punts de reclamació automàtica (ACP) i publicitat.

També hi ha una funció d’aixeta automàtica que podeu habilitar perquè pugueu reclamar monedes automàticament al lloc. El programa fa les reclamacions mentre es deixa el navegador obert i podeu configurar la funció de reclamació automàtica perquè estigui activa per quant voleu.

Podeu retirar els fons a la vostra cartera directament o a FaucetPay.io. Aquesta cartera de micropagament us ofereix interessos per conservar monedes durant un llarg període de temps.

L’import mínim de retirada és de 0,00400000 ETH, sense pagar cap comissió.

Allcoins

Allcoins és una altra aixeta multi-criptogràfica on també podeu guanyar Ethereum. Podeu reclamar un cop cada 4 minuts. Guanyar gwei es pot fer interactuant amb captchas o altres suports, jugant a jocs o minant ETH al navegador. Tot i que no podeu extraure massa amb el vostre navegador en comparació amb la mineria normal, podeu ajustar la configuració perquè funcioni en segon pla mentre feu altres tasques.

Allcoins.pw també disposa d’una funció d’aixeta automàtica, que us permet recollir criptografia sense fer cap esforç. El lloc ofereix una gran varietat de jocs on podeu divertir-vos i fer gwei mentre ho feu.

És una de les aixetes Ethereum que admet més monedes, amb un total de 29 recursos digitals. De mitjana, podeu fer per reclamació al voltant de 7.430 gwei. Hi ha una opció automàtica de múltiples reclamacions que us permet executar l’aixeta fins a tres criptos diferents alhora.

Els fons que obtingueu es poden abonar directament a la vostra cartera Ethereum o a una micro cartera Faucetpay.io. La plataforma també inclou un programa de referència de tota la vida on podeu fer el 25% de les vostres reclamacions referides.

Conclusió

Amb això, hem arribat al final de la nostra llista d’aixetes Ethereum. Tot i que no obtindreu tanta ETH utilitzant aixetes, us permetrà acostumar-vos a transferir criptografia de carteres i entendre com funcionen millor sense haver de comprar monedes als intercanvis. A més, també podeu divertir-vos mentre jugueu a alguns llocs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me