Anàlisi i predicció de preus Ripple (XRP) a l’agost de 2020

Per centrar-vos en el futur de XRP, heu de fixar-vos en les accions històriques de preus i calibrar el sentiment del mercat per a Ripple. El juny no va ser especialment un gran mes per a XRP, de manera que és natural preguntar-se què buscarà la criptografia a finals de juliol. Per tant, no deixeu escapar l’oportunitat d’obtenir més informació sobre la predicció de preus XRP per a l’agost de 2020.

Una visió general de Ripple (XRP)

xrp pngXRP sovint s’utilitza indistintament amb Ripple, però tècnicament, Ripple és l’empresa i la xarxa que hi ha darrere de la criptomoneda, XRP. La criptomoneda és coneguda per la xarxa i el protocol del programa de pagament digital. Per contra, l’empresa és popular per la liquidació de pagaments, el sistema de remeses i la plataforma d’intercanvi d’actius. Ripple és sovint en comparació amb SWIFT, un servei internacional de transferència de diners i seguretat utilitzat per bancs i altres institucions financeres.

La cadena de blocs Ripple utilitza XRP com a criptografia nativa. S’utilitza per facilitar les transaccions en temps real i alimentar la infraestructura de pagament de la xarxa Ripple. La criptografia gaudeix d’un còmode quart lloc basat en la capitalització del mercat. XRP té un límit de mercat de 9.956.538.964 dòlars, cotitzant a 0,22 dòlars per moneda en aquest moment. Es tracta d’un augment del 3,08% en un període de 24 hores. Del total de 99.990.923.726 XRP, 44.848.773.395 XRP estan en circulació, amb un volum de negociació de 24 hores de 1.279.137.654 dòlars.

Predicció de preus XRP: anàlisi

A principis de juny, XRP cotitzava a 0,20 dòlars. No obstant això, a principis de juliol, el preu va caure fins als 0,17 dòlars. Tot i que la criptografia va caure al juny, va guanyar el 0,91% el segon trimestre del 2020. L’1 de juliol, la moneda va registrar un augment del 0,77% des de finals de juny, però amb una caiguda parcial de l’1,07% respecte al 29 de juny. . Un començament baixista de juliol va veure com XRP va caure aviat abans de fer un moviment per trobar suport a 0,174 dòlars. El dia va superar el primer gran nivell de resistència de 0,1774 dòlars, abans de tornar al subnivell de 0,1760 dòlars. Amb una recuperació, el preu es va moure per sobre del nivell de 0,1777 dòlars abans de retrocedir fins a 0,1769 dòlars.

coinmarketcap.com

La resta del dia es tractava d’evitar una caiguda de 0,1764 dòlars. No obstant això, el 2 de juliol, el preu va caure fins a 0,175 dòlars i 0,172 dòlars intradia. L’últim dia de la setmana, els bous portaren el dia al preu fins a 0,176 dòlars. Afortunadament, la moneda va continuar pujant al començament del cap de setmana a 0,178 dòlars, però va aconseguir una resistència en diagonal obligant-la a relaxar-se. El diumenge 5 de juliol va començar amb una sessió de baixa volatilitat, el preu va caure a 0,173 dòlars. Després d’una recuperació més endavant, XRP va finalitzar el cap de setmana a 0,177 dòlars.

La moneda va començar el dilluns, 6 de juliol, fins a 0,188 dòlars. Aquest període va assenyalar la seva entrada a la zona de suport / resistència de 0,18-0,19 dòlars. Un curt retrocés dimarts a 0,184 dòlars va marcar l’inici d’una tendència alcista que va continuar establint-se en 0,205 dòlars dimecres. Aquest va ser el millor dia per als comerciants des del 28 d’abril i va donar lloc a l’entrada al nivell de suport / resistència de 0,20-0,21 dòlars. La sessió de dijous va disminuir els preus fins als 0,198 dòlars divendres. Després d’acabar diumenge a 0,20 dòlars, l’XRP va augmentar un 14,2% en un període de set dies.

Desenvolupaments

Desenvolupaments XRP

cryptopolitan.com

Ripple està tenint enorme èxit en la venda de blockchain a bancs i altres institucions financeres. Un terç dels 100 millors bancs del món utilitza Ripple. Mitsubishi UFJ Financial Group, el cinquè banc més gran del món, utilitza la tecnologia de pagament de liquiditat a la carta de Ripple. A més, 250 bancs de més de 50 països utilitzen la tecnologia de pagament transfronterer de Ripple. El mes passat es va convertir en Banco Rendimento, un banc comercial del Brasil el primer banc que es va unir a RippleNet Cloud. Banco Rendimento aprofitarà aquest recurs per obrir nous passadissos de pagament per als seus clients en el futur.

Fa uns dies, l’Oficina del controlador de la moneda dels Estats Units (OCC) va emetre un aclariment que permet als bancs amb llicència dels EUA mantenir XRP, juntament amb Bitcoin i Ethereum, per als seus clients. El Banc espanyol, Santander, afegeix més regions al seu canal de pagament basat en cadenes de blocs sense fronteres, creat com una aplicació en col·laboració amb Ripple. L’aplicació, One Pay FX, es va llançar el 2018 i actualment opera a dues dotzenes de països, inclosa tota la zona euro. L’associació formada per explorar com blockchain pot fer que les transaccions siguin més ràpides, econòmiques i transparents.


Predicció del preu Ripple: opinió del mercat per a agost de 2020

Hi ha moltes prediccions de preus Ripple (XRP) que s’inclouen als llocs web de previsió. Aquí teniu algunes prediccions de preus XRP per ajudar-vos a avaluar els sentiments del mercat.

LongForecast.com

LongForecastLa predicció del preu XRP per a finals d’agost de 2020 és de 0,21 dòlars. Segons els seus càlculs, XRP podria tancar el juliol a 0,21 dòlars. Un escenari alcista que suggereix que la criptomoneda potser no es veurà molt a l’agost.

TradingBeasts

TradingBeasts preveu que els preus XRP arribin a 0,26 dòlars a principis d’agost. Els sentiments alcistes continuen amb una predicció de màxims de 0,326 dòlars i mínims de 0,221 dòlars. La predicció per a finals d’agost és de 0,26 dòlars. De la mateixa manera, el lloc veu que la criptomoneda tanca el setembre a 0,259 dòlars, que és una previsió alcista.

AMBCrypto

AMBCrypto projectes que XRP podria veure una altra concentració de bous passats de 0,211 dòlars, però una nova prova de la zona de suport / resistència de 0,18-0,19 dòlars és imminent en 10 a 14 dies. L’anàlisi del lloc va assenyalar que XRP ha trobat suport parcial a 0,196 dòlars i que el nivell de resistència de 0,20 dòlars té un paper important a jugar en la possible pujada cap a 0,211 dòlars..

FXEmpire

FXEmpire veu que els preus XRP posen a prova el segon nivell de resistència important a 0,21 dòlars, sempre que eviti una caiguda del pivot de 0,20 dòlars. Tot i això, inclouen el suport del mercat més ampli com un component clau per a la ruptura després del màxim de dimecres de 0,205 dòlars. El primer nivell de suport important, de 0,1957 dòlars, entrarà en joc si es produeix una caiguda de 0,20 dòlars.

Predicció de preus XRP: Veredicte

XRP no va mantenir la seva posició i es va mantenir al nivell de 0,177 durant la major part de juny. Té XRP el que cal per arribar als 100 dòlars? A partir de les dades recopilades i altres prediccions de preus XRP, els inversors haurien d’anticipar una estada prolongada en aquest estat baixista. De moment, Ripple (XRP) es manté lluny del seu màxim històric.

Imatge destacada: cryptorussian.net

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector