Anàlisi i predicció de preus de Siacoin el novembre de 2019

Predicció de preus de Siacoin

Avui analitzarem algunes de les tendències i opinions del mercat anteriors de la moneda SC per proporcionar-vos una predicció de preus de Siacoin per al novembre.

Visió general de Siacoin

Icona Siacoin-SCSiacoin es va desenvolupar per primera vegada com a projecte a HackMIT 2013 i, posteriorment, es va llançar al mercat el 7 de juny de 2015. Els creadors del projecte, David Vorick i Luke Champine, dos desenvolupadors de la nova empresa Nebulous Inc., amb seu a Boston, volien aprofitar-se. capacitat de blockchain per proporcionar xarxes distribuïdes i arribar a un consens de forma segura en la transferència i emmagatzematge de dades al núvol.

Sia és una plataforma que utilitza contractes intel·ligents segurs i encriptats que permeten la transferència de dades sense necessitat de tercers, oferint així emmagatzematge en núvol privat, descentralitzat i distribuït a preus més baixos..

La plataforma d’emmagatzematge en núvol de Siacoin permet als usuaris llogar l’espai d’emmagatzematge del disc dur que no utilitzen a altres persones que vulguin emmagatzemar dades. La plataforma fragmenta els fitxers, xifra les dades i les envia a través d’una xarxa descentralitzada.


La criptomoneda nativa d’aquesta plataforma és Siacoin i és una moneda d’utilitat que serveix de pagament a l’ecosistema Sia. Els propietaris de Siacoin poden utilitzar la moneda per comprar espai d’emmagatzematge als altres usuaris que lloguin.

La plataforma posa a disposició dels usuaris de tot el món espai de disc dur de manera descentralitzada, distribuint-se la data a través de diversos nodes redundants per oferir un temps d’activitat més estable i eliminar punts de fallada individuals..

Segons les estadístiques, l’emmagatzematge de fitxers a través de la xarxa Sia costa un 90% menys que altres proveïdors d’emmagatzematge en núvol centralitzats. Per posar les coses en perspectiva, 1 TB de fitxers emmagatzemats a Sia té un cost de 1-2 dòlars al mes, mentre que emmagatzemar la mateixa quantitat a Amazon S3 costa 23 dòlars..

Predicció de preus de Siacoin: anàlisi

Siacoin va acabar l’octubre amb 0,001999 dòlars, obrint el novembre a 0,002004 dòlars. El valor més alt d’aquest dia es va registrar en 0,002131 dòlars, el valor més baix de 0,001927 dòlars, tancant la moneda el dia en 0,002076 dòlars..

La resta de la setmana, Siacoin no va veure fluctuacions importants, mantenint-se al voltant dels nivells de suport de 0,0020 $ i 0,0021 $. Els dies 5 i 6 de novembre, Sia va provar breument els nivells de resistència de 0,0022 dòlars, però no es va mantenir a aquests preus.

Predicció de preus de Siacoin

Font: coincheckup

Siacoin cotitza actualment a 0,002056 dòlars, amb un augment del 0,33% en les darreres 24 hores, amb una forta resistència a 0,00215 dòlars i el suport immediat es troba a 0,00199 dòlars..

La moneda té un límit de mercat de 85.960.564 dòlars, amb un volum de negociació de 6.100.808 dòlars en les darreres 24 hores. Siacoin no és tan popular, ja que només té una o dues carteres que el suporten, però encara es classifica com a 60è al gràfic..

D’acord amb WalletInvestor anàlisi, els nivells de resistència i suport actuals són:

  • Nivell de resistència (R3): 0,00215;
  • Nivell de resistència (R2): 0,00212;
  • Nivell de resistència (R1): 0,002094;
  • Punt de pivot: 0,002062;
  • Nivell de suport (S1): 0,002040;
  • Nivell de suport (S2): 0,0020084;
  • Nivell de suport (S3): 0,00199.

Desenvolupaments

El 2018, l’1 d’octubre, David Vorick, el cofundador de Siacoin, va anunciar que la moneda passarà per una forquilla dura per evitar que els miners ASIC de Bitmain extraïn la moneda. Això significa que només els dispositius desenvolupats per l’equip de Siacoin seran els únics que explotaran Sia.

La forquilla Sia es va fer per aturar la dominació ASIC i amortitzar els danys que ha causat a la comunitat Sia i servir d’avís a tots els futurs fabricants Sia ASIC..

Quan es va fer l’anunci, Siacoin va registrar guanys considerables després d’un descens del 85% respecte al seu alt valor de 0,09 dòlars. Per això, és important fer un seguiment de l’evolució del projecte a l’hora de fer una predicció de preus de Siacoin.

Desenvolupaments de Siacoin

Siacoin també va experimentar grans desenvolupaments el 2019, ja que l’equip estava treballant per accelerar la xarxa perquè coincidís amb la d’Amazon S3, cosa que permetria fer la transferència de fitxers un 300% més ràpida i fàcil d’utilitzar. L’equip també estudiava canviar la xarxa a l’emmagatzematge en calent.

Des del 2 de setembre, no es van fer altres detalls sobre futures novetats al seu bloc oficial. Una comunitat de desenvolupadors més activa probablement hauria augmentat el preu de la moneda, ja que l’anticipació d’un nou llançament sol conduir a concentracions de preus..

Un altre anunci positiu recent va afirmar que a partir del 9 d’octubre de 2019, el testimoni digital Siacoin (SC) apareixerà a la llista de criptointercanvi Kraken, que permet als seus usuaris comprar, vendre i negociar Sia a la popular plataforma.

Kraken començarà a acceptar dipòsits i retirades de Siacoin (SC) a la seva plataforma aproximadament a les 13:30 UTC a partir del dimecres, 9 d’octubre de 2019. La moneda estarà disponible en dos parells fiduciaris, operant contra USD i Euro, i en dos parells de criptografia, operant contra BTC i Ethereum.

El testimoni SC s’admetrà a Kraken, Kraken Pro i OTC, però no estarà disponible per a la negociació a Kraken Futures and Margin Trading.

Predicció de preus de Siacoin: Opinió del mercat per al novembre de 2019

Per predir adequadament un preu per a Sia, també vam decidir incloure algunes prediccions de preus de diversos llocs de criptografia per transmetre millor el sentiment del mercat i quines expectatives té la comunitat sobre aquesta moneda pel seu rendiment a curt termini..

Capital del govern

El Capital del govern el lloc prediu que el preu de Sia al novembre serà de 0,002033 $, anticipant que el valor més alt arribarà a 0,002053 $ i el valor mínim serà de 0,002012 $. La predicció s’ajusta bastant als valors actuals de la moneda i, si Sia manté la seva tendència actual, aquests preus són força factibles.

Criptoració

Cryptorating’s la previsió d’una setmana situa Siacoin a un preu de 0,002400 dòlars, amb un canvi del 16,39%, mentre que la previsió d’un mes especula que la moneda arribarà a 0,002839 dòlars, amb un canvi del 37,71%. Fins i tot si aquesta predicció és més optimista, continua dins del rang de valors possibles.

Criptoground

Criptoground preveia que en una setmana, la moneda seguirà sent de 0,0020 $, amb un canvi de l’1,93%, així com un mes després, quan la moneda també tindrà 0,0020 $, un canvi del 5,12%.

Digitalcoinprice

Digitalcoinprice té la predicció més optimista de Siacoin per al novembre, esperant que la moneda arribi a 0,00342997 $, cosa que significaria un augment del 66,99%.

Coinpredictor

Coinpredictor espera que la moneda augmenti l’1,3% en els propers set dies, situant la moneda a un nivell de preus de 0,002055 $ i, un mes després, prediu que Sia serà de 0,001065 $, un -47,5%.

Predicció de preus de Siacoin: Veredicte

A partir de les dades que vam recollir i examinar, Siacoin es manté relativament estable i probablement continuarà mantenint-se així durant la resta del mes si no hi ha hagut cap novetat important.

Imatge destacada: hacked.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me