Segons l’empresari de sèrie Marvin Steinberg, les OTS són el futur

La recaptació de fons sempre ha estat una tasca difícil per a les empreses emergents i fins i tot per a empreses consolidades. Tot i això, ara estem entrant en una època en què l’accés al capital ja no es limita a l’elit. 

La indústria de la cadena de blocs ha fet un canvi fonamental en la manera com les startups poden recaptar fons sense la burocràcia associada a les finances tradicionals, que sovint limitaven el creixement de les empreses en fase inicial. La creació de vendes de tokens ha donat accés a inversions a inversors minoristes a una escala que abans era impossible.

Ofertes inicials de monedes, esglaonades a tot el web millor llista ICO, han anat en augment. No obstant això, més recentment s’han transformat en ofertes inicials d’intercanvi. Tot i que les IEO i les ICO permeten a les startups captar capital sense restriccions normatives de poc a cap, actuen com a arma de doble tall a risc dels inversors. Permeten a les startups captar capital sense cap responsabilitat fiduciària envers els inversors.  

Les ICO han recaptat més de 15.000 milions de dòlars en total des del 2017, però la legalitat de les ICO no és segura, sobretot a causa de que la gran part d’elles són meres estafes. El risc associat a les ICO és enorme i no només pels aspectes legals, sinó també per l’alta probabilitat de fraus i estafes. Estudis recents han demostrat que la majoria dels ICO (i fins i tot els IEO) han fallat o han estat estafes flagrants. 

Però no cal desconcertar-se com a valor tecnologia blockchain proporciona és real i simplement ha d’haver una manera més regulada d’executar la venda de fitxes. Això és STOs que entren. STOs (Ofertes de testimoni de seguretat) són la solució a tots els problemes amb els quals es troba l’ICO. 

Marvin Steinberg, un expert en STOs i el fundador de CPI Technologies, una empresa que ofereix solucions STO de marca blanca, afirma que la tecnologia blockchain s’ha convertit ràpidament en la solució a la majoria dels reptes a què s’enfronta la indústria financera tradicional i que les STO són ​​la forma més òptima de recaptar fons. 

Com funciona una oferta de testimoni de seguretat?

Les STO són ​​fonamentalment diferents de les ICO perquè estan totalment regulades. Són molt més segurs i fiables per als inversors, cosa que, a canvi, proporciona a les empreses un camí cap al finançament més segur alhora que emet un testimoni que sigui atractiu fins i tot per als inversors institucionals.. 

Les fitxes de seguretat estan avalades per actius reals, com ara fons privats, accions, béns immobles, etc. Les fitxes de seguretat ofereixen als inversors la possibilitat de beneficiar-se de dividends i accions de capital. En essència, una STO és similar a una IPO, però és una oferta més accessible al públic, ja que es poden adquirir tokens amb més facilitat i senzillesa..  

Marvin Steinberg explica com les STO no només són més segures, sinó que també són molt més flexibles i còmodes que les OPI. Tanmateix, a mesura que l’ecosistema STO encara és a la seva infància, Llistes STO no són tan populars i Notícies STO encara no ha arribat als principals mitjans de comunicació.

Avantatges respecte a altres formes de recaptació de fons

Les fitxes de seguretat que ofereixen les STO tenen un valor intrínsec i real avalat pels actius de l’empresa. Tot i que les OIC han tingut un gran èxit al llarg del 2017 i el 2018, les tendències recents mostren que els inversors es van adonar ràpidament que la incertesa reguladora era simplement massa arriscada. 

Les STO són ​​la forma de recaptació de fons més fiable de la indústria blockchain, fins i tot per sobre de les IEO (Initial Exchange Offerings). A més, les STO poden aconseguir més fons a un ritme més ràpid, sense totes les molèsties associades a altres mètodes tradicionals de recaptació de fons, incloses les OPI. 

El valor afegit clau és que, a diferència d’una sortida a borsa, les operacions de transbordament són molt menys costoses d’executar, ja que no cal afrontar la burocràcia i els banquers d’inversió que són quasi imprescindibles per a una sortida a borsa. Les STO també fan que l’emissió de títols sigui molt més accessible per a les masses, cosa que permet a una empresa agrupar-se en interès personal d’un gran nombre de persones. Aquest factor en si mateix pot permetre a una empresa impulsar la seva expansió, cosa que suposa una gran bonificació a més d’una gran quantitat de fons que poden ajudar a recaptar les operacions bancàries, i això també a un cost baix. 

Al mateix temps, la protecció a l’inversor és molt superior amb les OTS en comparació amb les OIC. Marvin Steinberg, de qui CPI Tech dirigeix ​​una STO de 700 milions de dòlars per a una part de Times Square, explica que les STOs prenen el millor de les OPI i de les ICO i les ofereixen amb una millor tàctica de recaptació de fons. Marvin Steinberg creu que les OTS són el futur, ja que permeten a les persones quotidianes beneficiar-se d’inversions a les que mai no haurien pogut arribar. 

Marvin Steinberg afirma que les STO habilitades per a l’accessibilitat permeten que les fitxes de seguretat recapten més capital sense embrutar cap dels inversors de seguretat que compleixin la llei que rebran una inversió en borsa.

Com CPI Technologies està afavorint l’èxit de les startups a través de STO’s

Tot i que les STO poden ser extremadament potents per a la recaptació de fons, és fonamental utilitzar l’ajuda de veterans de la indústria per evitar passos il·legals. 

Tot i que la major part del sector de la cadena de blocs se centra en els ICO i la utilitat, Marvin Steinberg està mirant cap al futur, i això és clarament una frontera dominada per les STO. Així, després de fer una sortida multimilionària de la seva empresa personal al sector energètic alemany, Marvin ha llançat les principals solucions de marca blanca STO a l’espai blockchain. 

CPI Tech ofereix tots els recursos STO que necessitaria una oferta de fitxes de seguretat. Marvin Steinberg ha optat per aquest paquet de productes, ja que permet a un nombre més gran d’empreses i empreses emergents d’aprofitar la tecnologia blockchain en la recerca de capital. CPI Technologies ha tingut un gran èxit i ha ajudat a més de 40 projectes a tenir èxit. De fet, l’IPC ha processat més de 32.000 bitcoins al seu programari. 

Una característica crucial de l’èxit de CPI Tech és la seva plataforma d’intercanvi, que ofereix a qualsevol la possibilitat d’iniciar el seu propi intercanvi, alhora que proporciona les estratègies de màrqueting necessàries per tenir èxit i rendibilitat el més aviat possible.. 

La raó principal Marvin Steinberg i la seva empresa han tingut tant èxit és el fet que Marvin només funciona amb empreses que tenen un producte o servei real i que busquen canviar el món. Aquesta és també la raó per centrar-se només en les OTS que són molt més segures per als inversors.

Per impulsar l’adopció d’STOs i atraure un major interès per la tecnologia blockchain, Marvin Steinberg ha creat un qüestionari fàcil de 2 minuts que pot ajudar a qualsevol persona a conèixer els fonaments de l’emissió de tokens de seguretat. Proveu-ho MarvinEl qüestionari de 2 minuts aquí

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me