Crypterium inicia el programa de recompenses CRPT per celebrar el 3r aniversari

Crypterium augmenta el tipus d’interès anual dels comptes d’estalvi CRPT fins al 21% en una oferta per premiar els nous usuaris. La startup marca el tercer aniversari del projecte amb gran estil amb una promoció limitada dissenyada per proporcionar prosperitat a tots els nous clients. Ara tots els clients nous poden guanyar un 21% APY en dipòsits CRPT

Crypterium, una de les solucions de banc criptogràfic de més ràpid creixement, ha anunciat l’inici d’un programa de recompenses CRPT d’un mes, que se celebra el tercer aniversari del projecte. A partir del 29 de desembre de 2020, Crypterium ofereix als nous usuaris una rendibilitat anual del 21% de tots els fons dipositats al compte d’estalvis de la plataforma. Crypterim creu que aquest programa ofereix als usuaris l’oportunitat de presenciar i gaudir de la capacitat d’alt rendiment de les criptomonedes, encara que amb poca o cap necessitat d’assumir riscos innecessaris. 

Segons la informació publicada, els usuaris interessats només han d’obrir un compte d’estalvis i dipositar CRPT per tenir la possibilitat de gaudir d’un APY elevat, que, segons Crypterium, és el doble de la taxa de mercat estàndard. Més encara, aquesta promoció exposa els inversors a serveis de seguretat avançats, ja que el compte d’estalvis de la plataforma inclou arquitectura de seguretat de 3 capes, assegurances impulsades per BitGo i protecció contra el frau. L’anunci diu:

“Conserveu els tokens CRPT al vostre compte d’estalvis i guanyeu un 21% anual, que és dues vegades superior a la taxa mitjana del mercat. Una estratègia de baix risc que ajuda a augmentar els beneficis d’interessos només amb l’obertura d’un compte d’estalvi CRPT, que està protegit amb seguretat de 3 capes, protocol antifrau i assegurat per BitGo “.

Tots els dipòsits CRPT tindran un límit de 2000 CRPT per usuari. Aquesta activitat és vàlida fins a l’11 de gener de 2021 o fins que s’arribi a l’import total del dipòsit de 8.400.000 CRPT. Tanmateix, això implica que els participants interessats financin els seus comptes amb CRPT abans que caduqui l’oferta i mantinguin els fons a la plataforma durant un any.

Crypterium repassa l’èxit del CRPT ICO

Ja fa 3 anys que Crypterium va llançar una ICO crowdsale per finançar la seva missió de desenvolupar mitjans viables d’establiment d’actius digitals per a l’ús quotidià. En línia amb el seu objectiu, Crypterium va dissenyar CRPT com a testimoni d’utilitat compatible amb una àmplia gamma de productes B2B i B2C. És important destacar que el CRPT té un paper vital en la composició econòmica de l’ecosistema Crypterium, tot i que la seva funcionalitat continua expandint-se. Mentre aprofitava la mania ICO del 2017, Crypterium emès CRPT mitjançant una campanya multitudinària prevista per publicar-se des del 31 d’octubre de 2017 fins al 6 de gener de 2018 i va aconseguir recaptar 51,6 milions de dòlars, tot i que el límit dur era de 47 milions de dòlars.

Després de completar el CRPT ICO, Crypterium va contractar una empresa de custòdia per garantir la transparència del procés de finançament. De la mateixa manera, va obtenir els serveis de Blockchain Law Group, una firma jurídica amb seu a Estats Units, per comprovar que la campanya ICO complia els requisits legislatius. Com es va prometre durant la seva campanya ICO, Crypterium ha desenvolupat un conjunt de productes de criptografia bancària que ara està disponible per a 45 milions de comerciants a tot el món, gràcies a les associacions amb xarxes de pagament tradicionals establertes com Visa.

El Crypterium floreix el 2020 malgrat la mala execució del preu de CRPT

Segons els informes, l’ecosistema Crypterium compta amb més de 350.000 usuaris registrats. Tot i que això en si mateix connota que Crypterium és una empresa comercial saludable, no es reflecteix en el rendiment dels preus de CRPT, que hauria d’ancorar l’economia de la plataforma incipient. Segons dades de Coingecko, tot i que el mercat de criptografia ha prosperat majoritàriament el 2020, el CRPT ha baixat un 30% en els darrers 12 mesos.

Tot i assenyalar aquesta anomalia, Crypterium va explicar que, malgrat el mal funcionament del CRPT, l’ecosistema va tenir un any molt ple i positiu. La firma ha introduït 15 nous productes. Entre ells hi ha el Targeta Visa Virtual Crypterium, que és compatible amb Apple Pay. A més, va actualitzar els seus serveis de cartera reduint els límits, afegint suport per a més recursos digitals i introduint una eina de predicció d’IA. Gràcies a l’èxit d’aquests productes, la plataforma ha processat transaccions de més de 100 milions d’euros només el 2020. Com era d’esperar, Crypterium espera aprofitar aquests desenvolupaments per accelerar el creixement el 2021:

“Avui en dia, Crypterium s’utilitza a més de 170 països, liderant les startups de criptografia més globals del món. Des del llançament el 2018, més de 350.000 clients s’han registrat a l’ecosistema Crypterium. En els propers anys tenim previst atreure més de 5 milions d’usuaris a tot el món. Seguint constantment la direcció estratègica com a solució fintech tot-en-un per gestionar sense problemes els actius digitals, vam augmentar els nostres ingressos i vam completar completament el desenvolupament de productes bàsics el 2020 i avançar a escala d’operacions comercials i assolir un benefici operatiu el 2021. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector