VPN més ràpida

Voleu navegar per la xarxa amb riscos mínims? Voleu obtenir accés al contingut que no està disponible a la vostra ubicació? Voleu mantenir la seguretat mentre navegueu pels llocs? Ho voleu sense compromisos de connectivitat i velocitat? Bé, la resposta és senzilla, utilitzeu a VPN servei.

Però quina? Al mar de possibilitats, no hi ha cap mida única. Molts proveïdors de VPN afirmen que tenen la VPN més ràpida. He fet algunes investigacions detallades sobre aquest tema i aquí us porto una llista dels serveis VPN més ràpids en general.

Informació ràpida

VPN més ràpides

COMPARACIÓ

Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Proton VPN

VPN de protons

 • VPN suïssa
 • Experts en privadesa
 • No és el més ràpid

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

patró de codi

No hi ha cap “servei VPN més ràpid”. La velocitat de la connexió depèn de molts factors. La ubicació és un factor primordial. El següent és per a què el feu servir, com ara streaming, navegació, descàrrega o jocs en línia. Els protocols de seguretat, el navegador i molt més influeixen en la velocitat.

Abans de compartir la llista i les proves que utilitzava per determinar el guanyador, aquí teniu una visió general dels conceptes bàsics de VPN.

Què és una VPN?

VPN significa una xarxa privada virtual. Aquest servei amplia la configuració de privadesa d’una xarxa privada. Permet tractar el trànsit dels usuaris que travessen una xarxa pública com a part de la xarxa privada.

La tecnologia VPN va començar com una manera perquè les empreses tinguessin una connexió segura a totes les seves sucursals. Però es va estendre i és la connectivitat preferida pels molts avantatges que ofereix. L’aspecte principal que ofereix una VPN és el xifratge del trànsit, així com la seguretat i la funcionalitat.

Tots aquests trets tenen un cost, i aquest cost és la velocitat de la connexió. Tot i això, no tots els serveis VPN són iguals pel que fa a les velocitats i serveis que ofereixen. Per això, he ideat una prova per esbrinar quina és la VPN més ràpida.

patró de xarxa

Serveis VPN més ben valorats

Aquí us donaré un petit antecedent sobre les meves seleccions per a un dels millors candidats.

NordVPN

Basat en els principis nòrdics de confiança, confiança i innovació, NordVPN és un excel·lent servei VPN. Els serveis i funcions tenen en compte la seguretat de l’usuari. Aquesta VPN té 5542 servidors a 59 països i té un servei ràpid i un alt respecte per la privadesa dels usuaris.

Està disponible a totes les plataformes i sistemes de televisió intel·ligent per a una major protecció. una sola subscripció pot connectar fins a sis dispositius. Per ajudar els clients, NordVPN compta amb un excel·lent servei de xat en directe 24/7. NordVPN és ideal per desbloquejar contingut bloquejat geogràficament. A més, l’accés a serveis de transmissió en línia com Netflix, HBO, BBC iPlayer, Hulu i molt més.

Llegiu NordVPN Review

ExpressVPN

Aquest servei VPN és un dels millors del negoci. És famós per les seves bones característiques i protocols de seguretat i ofereix serveis ràpids. ExpressVPN té una xarxa amb més de 3000 servidors a 94 països. També són coneguts pel seu servei al client impecable disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Una subscripció pot connectar fins a cinc dispositius.

Per atendre els seus clients, ExpressVPN té aplicacions per a totes les plataformes, sistemes de televisió intel·ligent i molts routers Wi-Fi. És un dels millors per accedir a funcions de bloqueig geogràfic i serveis de transmissió en línia com Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN i HBO.

Llegiu ExpressVPN Review

Surfshark

Quan es tracta d’una connexió VPN ràpida, Surfshark proporciona una connexió ràpida i fiable. Tant se val que tingui una xarxa de servidor més petita que les altres d’aquesta llista. Té més de 1700 servidors en més de 63 ubicacions i té excel·lents plans de pagament.

Hi ha aplicacions natives per a totes les plataformes i aquestes tenen una interfície d’usuari senzilla, molt fàcil d’iniciar. Surfshark és una bona opció per a una VPN per desbloquejar serveis geoblocats. Admet l’accés a serveis de transmissió en línia com HBO, Netflix, Hulu i altres. El millor de Surfshark és que es pot instal·lar en una quantitat il·limitada de dispositius amb una subscripció i té suport en directe les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Llegiu la ressenya de SurfsharkVPN

ProtonVPN

ProtonVPN no és tan famós com les altres VPN d’aquesta llista, però després de provar-les, es va guanyar el lloc en aquesta llista. Amb una xarxa d’uns 800 servidors a 50 països, s’espera que ProtonVPN tingui velocitats més baixes. Tot i així, ofereixen velocitats ràpides i connexions segures i fiables.

Aquesta VPN també és bona per obtenir accés al contingut geoblocat. És bo per veure serveis de transmissió en línia com Netflix, Hulu, Amazon i molt més. Té aplicacions natives per a totes les principals plataformes i es pot utilitzar una única subscripció en cinc dispositius.

Llegiu ProtonVPN Review

Proves de velocitat VPN

Per fer aquesta anàlisi, avui he pres quatre dels serveis VPN més populars en línia i he provat el seu rendiment. Aquests es van provar el més objectivament possible diverses vegades en un termini de 24 hores. Per fer la prova de velocitat, he utilitzat cadascuna d’aquestes VPN i he mesurat les velocitats de descàrrega.

No he inclòs el temps de ping. Em baso a Europa i el temps de ping serà més lent en connectar-me a un servidor llunyà. Però això no és en absolut una mesura de les velocitats de descàrrega proporcionades per la VPN. Tanmateix, si voleu utilitzar la VPN per a jocs en línia, el temps de ping és una característica important.

Per a aquesta aplicació, us recomano que us connecteu a un servidor segur més proper a la vostra ubicació. També us proposo que us mantingueu allunyat d’utilitzar les anomenades “aplicacions de velocitat”. Aquestes solen ser aplicacions d’estafa que recopilen les vostres dades i anul·len tot el propòsit d’utilitzar un servei VPN.

Com que no puc provar la velocitat de tots els servidors de cada VPN per determinar la velocitat realment mitjana, he fet una prova completa. Per a aquesta prova, he utilitzat Windows 10 i un navegador Chrome i he realitzat la prova de velocitat d’Ookla com a prova de velocitat més universal.

Em vaig connectar a un servidor amb seu a Holanda a través de totes aquestes VPN i vaig fer la prova de velocitat tres vegades al dia. Un cop al migdia, a les 8 del vespre i a mitjanit. Tenint en compte que el meu ISP és una mica avar amb les velocitats, la velocitat mitjana de la meva connexió sense VPN puja fins a 7 Mbps. Després de recopilar i recopilar totes les dades, aquí teniu els resultats de la prova de velocitat.

Com era d’esperar, al migdia totes les VPN van mostrar bones velocitats.

NordVPN:

Nord-VPN-migdia

ExpressVPN:

Express-VPN-migdia

Surfshark:

Surfshark-VPN-migdia

ProtonVPN:

. Protó-VPN-migdia

La prova de 8 PM va mostrar diferències significatives en les velocitats, com s’esperava del major volum d’usuaris.

NordVPN:

Nord-VPN-20:00

ExpressVPN:

Express-VPN-20:00

Surfshark:

Surfshark-VPN-20:00

ProtonVPN:

Protó-VPN-20: 00h

La prova de mitjanit va mostrar velocitats poc més lentes en alguns dels concursants. Com era d’esperar, la majoria de la gent tendeix a utilitzar la seva connexió VPN per fer surf a la nit.

NordVPN:

Nord-VPN-mitjanit

ExpressVPN:

Express-VPN-mitjanit

Surfshark:

proves de velocitat de surfshark a mitjanit

ProtonVPN:

Protó-VPN-mitjanit

COMPARACIÓ

Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Proton VPN

VPN de protons

 • VPN suïssa
 • Experts en privadesa
 • No és el més ràpid

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Els resultats!

Només he utilitzat la velocitat de descàrrega com a punt de referència, encerclat en groc a les captures de pantalla. Per la velocitat diària mitjana basada en les proves de velocitat, NordVPN és un guanyador amb una velocitat mitjana de 6,33 Mbps. La meva opció preferida per a una VPN ràpida i fiable és NordVPN, que va guanyar totes les proves de velocitat que vaig fer.

Compra NordVPN

El primer accésit és ExpressVPN amb una velocitat diària mitjana de 6,04 Mbps. Aquest és un servei VPN excel·lent amb tota la seguretat i l’anonimat que es pot esperar d’un servei VPN.

El tercer lloc correspon al servei Surfshark amb una velocitat mitjana de 5,57 Mbps. Aquesta és la VPN més econòmica de les quatre d’aquesta llista.

La quarta VPN provada aquí, ProtonVPN va mostrar bones velocitats diàries mitjanes de 5,34 Mbps. Tot i això, va mostrar les diferències més grans entre els temps de prova.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me