Sun Brilla a DefHold: els principals productes que es publiquen

DefHold

A més de servir com a mitjà d’intercanvi, les criptomonedes s’estan convertint en un actiu d’inversió important. Des del seu primer llançament al mercat el 2009 en forma de Bitcoin, els seus límits de mercat han anat augmentant. A partir del 18 de desembre de 2020, el límit de mercat total era de 637.000 milions de dòlars segons CoinMarketCap, amb un creixement del 18% en 7 dies a partir del 12 de desembre de 2020. Tot i així, els bons temps no duren per sempre, hi ha pujades i baixades als mercats. Amb prou feines hi ha incentius perquè els inversors puguin continuar mantenint actius criptogràfics durant la caiguda del mercat. Això va conduir a la creació de Defhold, que s’utilitza per implementar estratègies d’elaboració de rendiments per premiar els titulars de criptografies.

Defendre

DefHoldFont: CryptoAdventure

Defhold és un DeFi aplicació financera, amb un ecosistema no inflacionari que ofereix inversions en la producció de rendiments. Les inversions beneficien els titulars de criptogràfics a llarg termini que persisteixen tant en els creixements com en les caigudes del mercat.

Per permetre la generació d’ingressos, l’ecosistema Defhold permet aplegar i cultivar els actius dels inversors a través del seu testimoni natiu, Defo.

Generació de rendiment mitjançant Defhold

Les fitxes Defo permeten als inversors participar o explotar actius en grups amb períodes fixats de bloqueig. Tots els ingressos es generen per als inversors mitjançant comissions i beneficis

Rendiments a través de taxes

Els grups estan destinats a retenir les inversions fins al final del període de tancament, cosa que permet als inversors obtenir rendiments. Els inversors poden optar per retirar els seus actius en qualsevol moment abans del període de tancament. Una retirada prematura, però, atrauria una taxa de retirada anticipada (EWF).

El FEF constitueix el primer flux de rendiments per als agricultors i estacadors que encara es troben a la piscina. Els inversors que conserven els seus actius a les agrupacions poden guanyar els EWF dels que retirin les seves inversions. Mitjançant una gestió precisa de la cartera i una avaluació sòlida de les necessitats de liquiditat, els inversors poden mantenir-se fins que caduqui el període de tancament.

El procés implica una bona previsió de requisits d’efectiu i habilitats per assignar actius. Es denomina inversors que exclouen la participació per culpa dels canvis de mercat o dels requisits de fluxos d’efectiu mans febles.

Rendiments a través de recompenses

L’altra font d’ingressos és la recompensa d’actius participats o explotats. Aquestes recompenses es determinen primer pel tipus d’inversió, tant si es tracta d’una participació com d’una explotació agrícola.

Dins de cada tipus d’inversió específic, l’altre factor determinant és la durada del conjunt de tancament. L’aposta es fa a Defo mentre es disposa de conreu Fitxes LP utilitzant Uniswap. Les recompenses s’estableixen de la següent manera;

Rendiments d’aposta

Hi ha 5 piscines sota estaca. Els rendiments augmenten amb un augment del període de bloqueig. El primer grup té un període de bloqueig de 10 dies amb un rendiment de l’1% en Defo. El segon grup, amb un tancament de 30 dies, té un retorn del 3,5% de Defo aposta.

El tercer grup inclou un període de bloqueig de 60 dies i un rendiment del 8,2% a Defo, mentre que el quart grup de 90 dies té un 14,3% d’ingressos per Defo aposta. El cinquè grup és l’últim, amb un període de bloqueig de 180 dies i el màxim rendiment del 33,3%.

Rendiments agrícoles

De la mateixa manera, les fitxes LP agrícoles tenen cinc grups, amb un rendiment que augmenta segons els increments del període de bloqueig. Per al primer grup, el període de bloqueig és de 10 dies, amb un rendiment del 2% en les fitxes cultivades, mentre que el segon grup té una durada de 30 dies amb un rendiment del 7%.

Pel que fa al tercer grup, el rendiment és del 16,3% en actius amb un tancament de 60 dies. El bloqueig de 90 dies del quart grup genera un rendiment del 28,6% en els tokens LP invertits. El cinquè i últim grup inclou un període de bloqueig de 180 dies i un rendiment del 66,6% en els tokens LP.

Detalls sobre la inversió

inversióFont: Ingram’s Magazine

Per efectuar i salvaguardar els actius d’un inversor, Defhold ofereix les següents estratègies;

Protocol no inflacionari

El major risc amb l’agricultura i l’aposta de rendiments són les pressions inflacionistes. Això és causat per l’augment continu de fitxes sense que hi hagi un augment de la demanda.

Es crea una oferta excessiva empenyent cap avall el valor del testimoni amb el temps. Aquesta és la norma en la majoria de protocols de cultiu de rendiment Defi. A la plataforma Defhold, no es creen fitxes Defi addicionals. Aquesta quantitat de fitxes estàtiques garanteix evitar les pressions inflacionàries i mantenir els valors de fitxes al llarg del temps.

Transferibilitat de la piscina a una piscina més ràpida

Els grups estan destinats a permetre la transferibilitat interactiva dels actius dels inversors. Quan un grup arriba al període de bloqueig d’un grup més ràpid, les fitxes dels inversors es mouen automàticament al grup més ràpid. L’EFF i les recompenses també canvien simultàniament a la del grup més ràpid.

Per exemple, si un inversor cultiva fitxes LP al tercer grup l’1 d’abril, el seu rendiment s’estableix en el 16,3%. L’1 de maig, 30 dies després, les fitxes es traslladen automàticament al segon grup, amb un rendiment del 7%. Aquests són el període de bloqueig i el rendiment de la segona enquesta més ràpida. Finalment, les fitxes es transfereixen al 2% que produeix el primer grup el 21 de maig, 20 dies després, al final del període de tancament.

Disponibilitat oberta

Les piscines no tenen un període inicial establert. La seva accessibilitat és en qualsevol moment, segons els desitjos dels inversors. Això implica que un inversor pot unir-se a qualsevol grup en qualsevol moment que consideri oportú.

El protocol contracte intel·ligent farà els càlculs corresponents a la finalització del període de tancament d’un inversor, així com dels rendiments obtinguts. Aquesta característica garanteix que cap part interessada estigui bloquejada d’una oportunitat d’inversió.

Conclusió

Tot i que els valors de les criptomonedes sempre estan en augment, la vulnerabilitat de les caigudes del mercat normalment provoca una resposta de venda als inversors. No hi ha hagut cap incentiu perquè els inversors tinguessin actius criptogràfics durant una caiguda. Defhold ha creat aquest incentiu a través de les seves estratègies de cultiu de rendiments i d’aposta. La naturalesa no inflacionista de la plataforma garanteix l’estabilitat del valor, mentre que els seus rendiments EWF i recompensa garanteixen als inversors un retorn de la seva inversió. És a dir, sempre que no es retirin de les seves piscines abans que acabi el període de tancament. Defendre, per tant, proporciona un incentiu real del mercat a les criptos de participació i explotació, independentment de les condicions de mercat imperants.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me