S’explica la mineria del disc dur | Tot el que heu de saber

mineria de disc dur

A la guia d’avui, explicarem què és la mineria de discs durs i quins processos intervenen a l’hora de crear noves criptomonedes mitjançant aquest mètode alternatiu.

Què és la mineria criptogràfica?

La mineria de criptomonedes, o criptomina, és el procés de validació de les transaccions que es fan mitjançant una determinada moneda digital abans que s’afegeixin al bloc del llibre digital..

Un miner de criptomonedes verifica l’autenticitat de les transaccions i actualitza la cadena de blocs amb la transacció. Els criptominers competeixen per resoldre complicades equacions matemàtiques mitjançant funcions de hash criptogràfic, ja que el primer miner que va trencar el codi va autoritzar la transacció. A canvi d’això, se li premia amb una petita quantitat del nou criptogràfic.

Depenent del protocol de mineria, el miner requerirà maquinari especialitzat per realitzar la validació de les transaccions.

mineria criptogràfica

usethebitcoin.com

Protocols miners

Un protocol blockchain, també conegut com a mètode de consens, és un sistema que gestiona com s’arriba al consens i valida les transaccions dins d’una xarxa de blockchain.

Hi ha diversos tipus de protocols, alguns requereixen equipament físic per a la mineria, mentre que només cal que guardeu les monedes en una cartera activa.

Prova del treball

Prova de treball és un protocol de mineria, que també és utilitzat per cryptos, com Bitcoin, que requereix molta energia minera per poder calcular els algorismes. Aquest tipus de mineria requereix configurar equips físics de maquinari fets amb miners o targetes gràfiques ASIC, en funció de la dificultat minera de la xarxa..

Prova d’estaca

La prova d’aposta no requereix maquinari físic; en lloc d’això, produir noves monedes mitjançant la participació, un procés en què els usuaris de la xarxa mantenen les seves monedes i deixen l’ordinador encès. Les recompenses de participació són noves monedes generades per una potència informàtica mínima.

Prova de capacitat

La prova de capacitat és un algorisme de consens que, en lloc d’utilitzar el càlcul ASIC per verificar les transaccions, fa ús de discs durs i emmagatzematge. És per això que aquest model de consens s’utilitza per a la mineria de discs durs.

Aquest sistema miner consta de dues parts: traçat i mineria.

El traçat és quan es genera una solució aleatòria, o una trama, mitjançant l’algorisme criptogràfic Shabal, que després s’emmagatzema al disc dur del miner. La mineria implica que els miners competeixin per trobar la solució i qui aconsegueixi trobar-la primer, obtindrà el següent bloc.

Com a prova d’aquesta prova, els miners comparteixen el seu espai lliure en disc per crear nous blocs de mineria i rebre una recompensa de mineria.

Prova d’emmagatzematge

La prova d’emmagatzematge, també coneguda com a prova d’espai o PoS, utilitza espai de disc lliure com PoC, però aquest protocol utilitza l’espai de memòria lliure per crear emmagatzematge al núvol descentralitzat en lloc de generar nous blocs.

En aquest sistema d’emmagatzematge, els usuaris lloguen el seu espai HDD a altres usuaris i els propietaris d’espai en disc poden explotar criptomoneda mitjançant els recursos de la cadena de blocs. A diferència de les cadenes de blocs PoC, les cadenes de bloqueig PoS atorguen recompenses de mineria de criptomonedes mitjançant l’ús dels pagaments mensuals rebuts dels serveis de lloguer d’espai.

Per descomptat, hi ha molts altres protocols de mineria, però només hem mostrat els més populars i el que és rellevant per a la nostra guia.

Què és la mineria del disc dur?

La mineria de discs durs és una forma de generar criptomoneda mitjançant discs durs. Els miners de disc dur no requereixen unitats de processament de gràfics com en la mineria de GPU o els miners ASIC per produir blocs nous al llibre distribuït. En lloc d’això, aquest mètode fa ús d’un conjunt d’unitats de disc dur.

Pel que fa a la configuració i manteniment, les plataformes mineres de disc dur es basen en diferents principis en comparació amb les explotacions mineres tradicionals. Per crear una granja de disc dur, necessitareu:

⦁ unitats de disc dur;

⦁ un ordinador;

⦁ pantalla (monitor);

⦁ dispositius d’entrada (teclat i ratolí).

El que diferencia aquest tipus de mineria de criptomonedes d’altres és que no necessita cap GPU potent ni cap unitat de processador central (CPU).

Les característiques essencials d’un disc dur que influiran en els resultats de la mineria són la capacitat i el rendiment del disc dur. Quan utilitzeu una GPU independent, també podeu fer servir una placa base o una GPU integrada per CPU amb el vostre disc dur.

mineria de disc dur

steemit.com

Com funciona la mineria del disc dur?

Trama

El traçat és el procés de pre-generació de blocs de dades, o gràfics, en una unitat de disc dur. En comparació amb la mineria de GPU, això pot trigar més temps, però només cal fer-ho una vegada mentre s’explota amb el vostre disc dur.

Definiu qui rebrà la recompensa

Després de generar prèviament els gràfics, se us demanarà que definiu qui rebrà una recompensa per la creació de nous blocs de dades. Quan mines en solitari, ets el destinatari de la recompensa. Si utilitzeu una piscina, el beneficiari de la recompensa és l’adreça de la cartera de la piscina.

Mineria

Després de generar les parcel·les i desar-les a la unitat de disc dur, podeu iniciar el programari de mineria.

El programari analitzarà les vostres dades i calcularà el temps que es necessita per generar el bloc de dades actual. Quan el sistema decideixi un termini, el vostre disc dur estarà inactiu fins que es generi el següent bloc.

El millor de la mineria del disc dur és que la vostra unitat de disc dur roman inactiva la major part del temps, ja que el nombre de blocs continua essent el mateix i l’anàlisi de cada bloc només triga uns segons..

Avantatges de l’explotació del disc dur:

⦁ no haureu de comprar cares plaques base amb un gran nombre de ranures PCI;

⦁ no haureu de comprar GPU ni ASIC cars;

⦁ La instal·lació i configuració del programari és senzilla;

⦁ cap procés de configuració de maquinari;

⦁ Els HDD requereixen menys energia per processar blocs nous que altres maquinaris de mineria;

⦁ menys calor i, per tant, no cal dispositius de refrigeració per mantenir estable la temperatura de l’equip.

Inconvenients de l’explotació del disc dur:

Les unitats de disc dur de segona mà no són fàcils de trobar;

⦁ Els discs durs tenen un cicle de vida d’unes 10.000 hores;

⦁ el procés de mineria requereix més temps per extreure la mateixa quantitat de monedes que obtindríeu amb les GPU;

Mine Extreureu menys monedes que les de les GPU.

Per què no utilitzar SSD?

Alguns podrien pensar que l’ús d’una unitat d’estat sòlid (SSD) pot accelerar el procés de generació de blocs de dades, però el rendiment del dispositiu d’emmagatzematge no influeix en la recompensa de l’explotació del disc dur.

SSD només finalitzarà el procés de traçat inicial més ràpidament, però la mineria continuarà sent la mateixa. A més, els discs SSD tenen una vida útil molt més curta que les unitats de disc dur, mentre que cada gigabyte tindrà un cost més elevat.

Criptomonedes per a la mineria del disc dur

Explosió

explosióBurst és una criptografia de prova de capacitat que es pot extraure mitjançant un conjunt de discs durs amb una gran capacitat. La mineria d’alt rendiment es pot assegurar utilitzant un nombre més alt de discs durs que, com a resultat, produirà més recompenses de mineria.

Sia

logotip de siacoinSia és una plataforma d’emmagatzematge en núvol basada en blockchain que ofereix serveis similars als serveis d’emmagatzematge en núvol de Dropbox, Amazon, Apple i Microsoft..

Els usuaris de Sia poden llogar el seu espai HDD gratuït a altres usuaris i els fitxers que emmagatzemen estan xifrats al sistema. Els contractes intel·ligents i els algoritmes de prova d’emmagatzematge s’utilitzen per validar les transaccions Sia i per mantenir els fitxers autèntics.

Conclusió

Amb això, concloguem la nostra guia sobre mineria de discs durs. Esperem que la informació que proporcionem sigui d’ajuda per a aquells que busquen mètodes alternatius de generació de criptomoneda.

Imatge destacada: prodatarecover.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me