Revisió de CoinMate

Cryptos

informació addicional

Mercat objectiu

  • Àustria, Bèlgica, República Txeca, Alemanya, Països Baixos

Dipòsit

  • Bank Wire, SEPA, Sofort, MoneyPolo

Monedes

  • EUR, CZK

Pros

  • Gran assortiment d’opcions de pagament
  • Dipòsits directes i gratuïts de Polònia i Txèquia
  • Bones tarifes

Contres

  • La liquiditat no és fantàstica

Resum

Coinmate és un vestit innovador que ha aconseguit tallar el seu propi petit nínxol al mercat tot i arribar tard a l’escena. Tenen mercats czk molt bons tant en bitcoins com en litecoin. Sofort està dissenyat per a alguns clients de la UE i, mitjançant la integració de MoneyPolo, han aprofitat una xarxa massiva de punts de dipòsit en efectiu de maó i morter a tot el món. Es requereix un KYC mínim per ingressar comptes de MoneyPolo.

Pel que fa al moneypolo, si utilitzeu l’opció de dipòsit en efectiu (és per això que realment hi ha l’opció), haureu de verificar la identitat només a la sucursal de mandats de bric i morter, que hauria de ser més convenient segons la vostra ubicació particular..

Amb tarifes baixes i diverses maneres molt localitzades d’ingressar diners en comptes, Coinmate és una opció excel·lent per als comerciants ubicats en mercats poc servits. El volum es retarda una mica, però per a comandes petites d’unes poques monedes o menys, la compra i venda no hauria de ser un problema.

Seguretat

Al costat del client, tots els comptes estan protegits per 2fa i les contrasenyes es desglossen abans de l’emmagatzematge al servei de coinmate. Pel que sembla, tots els efectius i bitcoins es mantenen per separat dels comptes operatius de coinmate i el 95% de la moneda del client es manté fora de línia i es distribueix en diverses ubicacions, dins de caixes de seguretat. No podem verificar aquestes reclamacions de forma independent.

Obertura d’un compte

Introduïu i verifiqueu el vostre correu electrònic i contrasenya per accedir a la plataforma. Per començar a operar, haureu de verificar el vostre compte. A continuació, trobareu els nivells de verificació i els privilegis de compte corresponents.

Requisits Límits de dipòsit / retirada (dia / mes) Opcions de dipòsit / retirada
Enregistrat Correu electrònic i contrasenya 20/100 btc Només Bitcoin
Bàsic Nom, DOB, telèfon 1.000 € / 5.000 OkCoin, MoneyPolo, vals
Verificat Justificant d’identificació (DNI), Justificant de residència (factura de serveis públics, full de pagament, etc.), Extracte bancari. Per als comptes empresarials, estatuts 5.000 / 20.000 € Afegiu cables SEPA, Sofort i estàndard
VIP Empleneu un qüestionari addicional 12.500 € / 100.000 (per a límits superiors, contacteu amb el servei d’assistència) El mateix que el verificat

The CoinMate Exchange

Coinmate ofereix dues interfícies comercials separades: una “compra / venda ràpida”, que és essencialment una interfície de comanda de mercat que mostra el millor preu disponible a la cartera de comandes en una gran bombolla blava. Els usuaris només han d’introduir l’import que volen comprar / vendre i fer clic a Confirmar: un clic. – perquè se’ls acrediti el compte amb el bit de moneda corresponent. Per descomptat, en funció de la quantitat desitjada, el preu canviarà segons el subministrament del llibre de comandes. Tingueu en compte que aquestes comandes suposaran automàticament una tarifa per a l’administrador.

La pestanya de comerç obre una interfície més activa que permet ordenar el límit. Hi ha una petita funció de gràfics senzilla que ofereix tarifes Coinmate disponibles a diferents intervals de temps, un historial de comandes i un quadre de xat del comerciant. El llibre de comandes real es mostra a sota del full de transaccions. Coinmate és un intercanvi de 8 BTC / EUR, però el volum pot ser una mica lleuger i, si ompliu ordres superiors a uns pocs bitcoins, probablement obtindreu una diferència mitjana de prop de la UE 3 aproximadament..

Comissions de negociació

MakerTaker
Estàndard 0,05% 0,35%
Top 10 de comerciants 0 0,1%

 Comissions de dipòsit i retirada

Tipus de pagament DipòsitRetirada
SEPA 1 € 1 €
Sofort 1,5% mínim 2 € NA
Txec domèstic 0 1 €
Polònia nacional 0 1 €
OKpay 0,5% 1,5% mínim 1 €
MoneyPolo 1 € 0,5% mínim 1 €
Val 0,0 0,1%

Si les transferències s’envien en denominacions diferents de l’EUR, els intercanvis es realitzaran segons els tipus de finançament de Yahoo + 0,5%.

Mòbil

Coinmate està dissenyat de manera responsiva i es pot utilitzar de manera senzilla a la majoria de dispositius de mà.

Podria ser millor mirar cap a altres llocs si:

Teniu altres opcions

Coinmate és un gran intercanvi per a residents txecs o usuaris de Sofort, però ens sembla un canvi d’últim recurs per a aquells que viuen a altres llocs. Això no és una mica lleuger contra Coinmate: és que si heu d’utilitzar MoneyPolo és probable que no tingueu una altra opció. Si teniu una altra opció, probablement el millor és comprovar els millors intercanvis de bitcoins i triar una alternativa.

Linia inferior

Coinmate ofereix als usuaris mundials mètodes localitzats i relativament econòmics per aconseguir diners en l’economia del bitcoin. Els serveis d’intercanvi són adequats, amb comissions adequades i una liquiditat suficient.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me