Revisió de Bitfinex

Cryptos

informació addicional

 • Creador: 0,0-0,1%; Assumidor: 0,1-0,2% Comissions de negociació
 • Comerç de marges de marges puntuals
 • correu electrònic [email protected]

Mercat objectiu

 • Global

Dipòsit

 • Transferència bancària

Monedes

 • USD, EUR, GBP, JPY

Pros

 • Liquiditat líder en USD, comissions molt baixes
 • Complet tipus de comandes, comerç de marges i mercat de préstecs
 • Col·lecció massiva de criptomonedes

Contres

 • S’ha deixat d’acceptar comerciants nord-americans
 • Banc situat a Hong Kong: taxes més altes per als occidentals
 • Els tipus d’interès del marge poden augmentar una mica

Bitfinex és l’intercanvi volumètric BTC / USD més gran, en part a causa del seu excel·lent sistema de negociació de marges que permet als titulars de bitcoins demanar prestats dos bitcoins addicionals per cada un que tingui. Això és facilitat per un mercat de préstecs peer to peer en el qual altres usuaris presten el seu bitcoin al tipus de mercat vigent a canvi dels interessos del prestatari. Mentre el prestatari controla el bitcoin, es mantenen els guanys de tota la posició i, quan es liquida el préstec, el valor del bitcoin en moneda fiduciària – en el moment en què es va prestar – es torna al prestador, més els interessos acordats..

Bitfinex ha integrat ràpidament criptomonedes importants addicionals i els seus volums de negociació massius també permeten l’ús de marge en aquests mercats secundaris, una característica que simplement no és possible en borses més petites. Aprofitant la seva mida i importància al mercat, Bitfinex també ha establert un mercat de derivats que permet el comerç especulatiu de monedes encara no llançades. Aquesta va ser una característica particularment important quan es presentava al mercat un llançament imminent de Segwit2X. Tot i que molts podrien haver estat enganyats sobre la popularitat de Segwit2x a causa de les agressives campanyes astro-turfing executades a twitter i r / btc, el preu de bitfinex del testimoni derivat (un 15% al ​​del testimoni btc post-divisió) il·lustrat el sentiment real del mercat i va contribuir a la cancel·lació (gràcies a Déu) del malaguanyat projecte.

Bitfinex ha tancat les portes als comerciants nord-americans. Tanmateix, per a aquells que estiguin interessats a utilitzar el servei de comerç de marges, els comptes només de criptografia no requereixen verificació KYC. Tot i que mai no defensaríem els termes i condicions dels corredors conscientment, hi ha molts comerciants que utilitzen VPN per emmascarar la ubicació.

Seguretat Bitfinex

A l’agost del 2016, 120.000 bitcoins per valor de 72 milions de dòlars en aquell moment van ser robats a Bitfinex. Bitfinex va socialitzar les pèrdues entre els clients, proporcionant fitxes que representaven les pèrdues que finalment es van retornar íntegrament, tot i que va trigar aproximadament un any a liquidar tota la pèrdua.

La integració de Bitfinex de l’arquitectura de carteres multigrup de Bitgo i la segregació de fons a nivell d’usuari van fer que el hack fos particularment indignant. Bitgo va determinar que no hi havia hagut cap incompliment dels seus servidors. Com que Bitfinex controlava 2 de les 3 claus necessàries per retirar els fons dels clients, significava que havien subscrit retirades per valor de 72 milions de dòlars sense adonar-se que els clients estaven sent piratejats, cosa que exposava greus deficiències en les seves mesures de risc intern..

En resposta al pirateig, bitfinex va migrar els seus servidors de dades, va fer una auditoria completa i va ampliar el seu equip de seguretat. Per tant, suposo que el que no et mata et fa més fort?

Obertura d’un compte Bitfinex

Les criptomonedes es poden transferir a i des de Bitfinex sense passar pel procés KYC força llarg, que es descriu a continuació..

Tingueu en compte que tota la informació ha d’estar en anglès. Els documents no anglesos s’han de traduir a càrrec de l’usuari.

IndividualCorporat
Detalls personals Informació biogràfica estàndard Informació biogràfica estàndard
Prova d’identificació Dues formes de documents d’identitat: passaport, DNI nacional, permís de conduir N / A
Justificant de residència Factura de serveis públics, declaració fiscal, factura de serveis, empresa amb llicència N / A
extracte de compte Extracte bancari del compte des del qual s’envia el primer cable. Nom i data de la declaració ben visibles Detalls del banc des del qual es durà a terme el negoci. Extracte bancari de l’empresa amb l’adreça visible
Formulari de verificació Declaració signada que confirma la validesa de la informació i els documents penjats Declaració signada que confirma la validesa de la informació i els documents penjats
Informació corporativa N / A Detalls de la constitució: 13 documents diferents, inclosos: estructura de propietat, certificat de constitució i registre empresarial, llista d’accionistes i directoris del 20%, certificat de bona reputació, llista de signatures autoritzades, registre d’oficials

La finalització del procés KYC dóna dret als usuaris a dipositar i retirar moneda fiduciària, així com a utilitzar Tether, una tecnologia sorprenent que s’ha integrat recentment.

Revisió de programari Bitfinex

L’intercanvi Bitfinex és un dels millors productes del mercat de criptomonedes. El seu elevat nivell de liquiditat garanteix un ompliment ràpid de les comandes al ritme del mercat. La combinació d’aquests dos factors fa que bitfinex sigui el punt de referència per als comerciants professionals.

La interfície d’usuari de Bitfinex és fantàstica. La pantalla d’intercanvi ofereix una opció ràpida de dos clics per col·locar o vendre en qualsevol dels més de 25 mercats, amb cinc tipus de comandes diferents (límit, mercat, parada, parada final, omplir o matar).

Negociació de marges puntuals

El marge ofert és del 30%, és a dir, que el patrimoni net d’un compte d’usuari ha d’igualar com a mínim el 30% de l’import prestat. Es fa una trucada de marge al 15%, moment en què les posicions es liquidaran automàticament per garantir que el comerciant no impagui el préstec de marge..

Aquest préstec de marge s’atorga a través d’un mercat de préstecs. Els usuaris poden prestar el bitcoin als prestataris a canvi d’un tipus d’interès diari.

En el moment d’escriure aquest document, la “taxa de retorn Flash” és del 0531%, o al voltant del 19% anual. Els prestadors poden determinar el ritme diari al qual estan disposats a prestar capital a la plataforma; els prestataris acceptaran automàticament qualsevol tipus inferior a l’1%, tot i que naturalment s’aconsegueix primer la millor taxa.

Una rendibilitat molt bona, però amb quin risc per al prestador? Naturalment, el prestatari es veu recompensat pels guanys de l’actiu subjacent menys el pagament dels interessos. Per contra, si el mercat es movia contra la posició en què teòricament es protegeix el prestador, ja que s’executa per força un marge del 15%. Així, el prestatari cobreix la totalitat de la pèrdua i segueix pendent del pagament dels interessos que es dedueixen automàticament del patrimoni net del seu compte..

Tanmateix, si el mercat gira d’una manera dramàtica i molt ràpida, l’activitat comercial podria assecar-se i no hi hauria cap usuari que executés les operacions de trucades de marge. En aquesta situació, el prestador pot perdre part o la totalitat dels actius prestats.

Tarifes BitFinex

Executat en els darrers 30 dies (equivalents en dòlars) Tarifes del fabricant * Tarifes del fabricant **
<500.000 .1% .2%
<1.000.000 .08% .2%
<2.500.000 .06% .2%
<5.000.000 .04% .2%
<7.500.000 .02% .2%
<10.000.000 0% .2%
<15.000.000 0% .18%
<20.000.000 0% .16%
<25.000.000 0% .14%
<30.000.000 0% .12%
>30.000.000 0% .1%

* qui afegeix liquiditat a l’ecologia bitfinex. ** Un comprador és aquell que elimina la liquiditat de l’ecologia bitfinex.

Bitfinex no pot ser per a vosaltres si:

Vius als Estats Units.  

Bitfinex ha tancat les portes als dipòsits i retirades d’usuaris verificats dels EUA. Hem sabut que els clients segueixen accedint a la plataforma mitjançant VPN. Ens agradaria escoltar experiències al quadre de comentaris.

Voleu operar amb un major apalancament.

Tot i que el 3: 1 convé a alguns, molts comerciants estan interessats en apalancaments més alts. Bitmex és la nostra marca de venda de derivats spot i futurs de bitcoin, que ofereix apalancaments de sang de 100X, tot i que podeu ajustar la quantitat d’apalancament al que vulgueu, d’1 a 100. Igual que Bitfinex, Bitmex és un intercanvi amb un model (baix) basat en tarifes. Ofereixen un índex de preus transparent basat en una barreja de les borses més grans (inclosos bitfinex, coinbase i bitstamp).

Preferiu no ingressar per transferència bancària o xifrat. 

Bitfinex accepta dipòsits fiduciaris només mitjançant transferència bancària i, amb la seva ubicació a Hong Kong, les comissions de dipòsit seran lleugerament més altes. Consulteu la nostra comparació dels millors intercanvis de bitcoins per obtenir alternatives basades en l’opció de dipòsit o el país escollits.

Linia inferior

Bitfinex ofereix un producte fantàstic. La plataforma de negociació és una de les millors del mercat i el mercat de préstecs és una característica única i valuosa. Amb una elevada liquiditat i unes comissions molt baixes, Bitfinex és un lloc de destinació per als comerciants de bitcoins, i per raó. L’únic inconvenient és que la ubicació del banc no és ideal des de la perspectiva de la quota, tret que visqui a la Xina o Hong Kong, però els comerciants haurien de considerar la possibilitat de transferir el seu bitcoin a Bitfinex després de comprar localment..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me