Revisió de BitBuy.ca

Cryptos

informació addicional

  • Compra: 0,75% Venda: 0,5% Comissions de negociació
  • [email protected] Correu electrònic

Mercat objectiu

  • Canadà

Dipòsit

  • Bank Wire, Bank Draft, interac, Flexepin

Monedes

  • CAD

Pros

  • Preus competitius
  • Opcions de dipòsit local
  • Verificació ràpida del compte

Contres

  • Les comissions de retirada són una mica elevades

Bitbuy és propietat i operació de la pròpia First Ledger Corporation de Toronto, un grup dedicat a proporcionar no només una plataforma d’intercanvi al detall, sinó també un taulell de venda lliure per a comerciants més grans i una solució comercial per a empreses canadencs locals. Aquesta revisió es limita a la plataforma d’intercanvi minorista, que destaca en algunes àrees: els preus són competitius amb qualsevol altra borsa canadenca i les comissions de negociació són baixes. Desenvolupat per i per als canadencs, totes les opcions de dipòsit local estan disponibles i els clients reben el suport d’una plantilla amb seu a Toronto.

Amb els mercats de bitcoin, litecoin, ethereum i bcash, Bitbuy és un lloc ideal per al comerciant casual de bitcoins i criptografia canadenc, com a plataforma segura i intuïtiva amb un excel·lent suport.

Començant

Els usuaris tenen l’opció de registrar-se mitjançant detalls de Facebook o Google Plus. Preferim simplement passar pel procés de registre estàndard; preferim no fer saber a Facebook que estem utilitzant un intercanvi de bitcoins, per raons òbvies.

Ara és hora de configurar l’autenticació de dos factors. Haureu de configurar l’autenticació de dos factors amb el vostre número de telèfon canadenc. Si per algun motiu no teniu el telèfon, poseu-vos en contacte amb el servei d’assistència i potser desactivaran els dos factors.

Se us redirigirà a la pantalla de configuració, on podreu completar el registre. Introduïu els detalls de la biografia que es mostren a continuació.

Pengeu la vostra identificació del govern canadenc, una selfie que tingui aquesta identificació i un document de verificació de l’adreça, com una factura de serveis públics que mostri el vostre nom i adreça complets. Coses estàndard.

Si toqueu el botó “Sol·licita la verificació”, s’activarà el procés. La verificació automàtica mitjançant Trulioo està destinada a proporcionar a la majoria de residents canadencs un accés ràpid.

Dipòsit i retirada

Genial, ara estàs verificat i pots fer un ingrés. A continuació, podeu veure les seves opcions de dipòsit, així com les estadístiques vitals, com ara les comissions, i el temps que triga el vostre ingrés.

També podeu dipositar btc, ltc, eth i bch si voleu, tot i que es tracta d’un procés manual que consisteix a sol·licitar una adreça al servei d’assistència, que es proporcionarà per correu electrònic. Un cop hàgiu finançat l’adreça, l’import apareixerà a la cartera bitbuy i es podrà negociar, vendre o retirar de la manera habitual de la plataforma..

Vegeu a continuació els mètodes i tarifes de retirada.

La plataforma Bitbuy Cryptocurrency

Bitbuy proporciona a la comunitat canadenca de criptografia una plataforma segura, fiable, còmoda i primerenca per al client. Consulteu la interfície comercial més avall, que és prou intuïtiva per ser utilitzada fins i tot pels més novells dels bitcoins.

Podeu seguir l’acció de preus de bitbuy al gràfic, situat al tauler de control. Això vol dir que podeu esperar a rebre els millors preus CAD del mercat o prou a prop com per negociar amb confiança sense preocupar-vos que us arruineu..

Vegeu a continuació les tarifes del seu servei de corretatge, també conegut com a Express Trades:

Parells CAD. Compra venda
BTC .75% .5%
ETH .75% .5%
XRP .75% .5%
LTC .75% .5%
BCH .75% .5%

Si cotitzeu a la borsa, rebreu taxes de comerç professional molt millorades:

Negociació de PairMakerTaker
BTC / CAD .16% .26%
ETH / BTC .16% .26%
XRP / BTC .16% .26%
BTC / BCH .16% .26%
BTC / LTC .16% .26%
ETH / CAD .16% .26%
XRP / CAD .16% .26%
LTC / CAD .16% .26%
BCH / CAD .16% .26%

Tanmateix, si espereu comprar una bona quantitat d’encunyació, a partir de 5.000 dòlars, obriu el vostre compte, escriviu a [email protected] amb l’assumpte “Sol·licitud premium” i demaneu-los una mica de descompte. Digueu-los que us ha enviat la revisió de bits, pot ajudar-vos!

A més del potencial de taxes més baixes, els clients premium tenen accés a corredors de bitbuy, que us ajudaran a comprar i vendre logística i respondran a qualsevol pregunta. Sovint hi ha promocions exclusives per a clientela premium, cosa que val la pena fer una ullada al programa.

Suport

Els agents premium ens separen molt bé amb l’assistència general de bitbuy, que és sens dubte la millor de qualsevol plataforma de criptografia al Canadà, i per sobre de les masses criptogràfiques descuidades que tenen la desgràcia de requerir servei als Estats Units. Tot i que la dependència del correu electrònic per a coses com ara obtenir una adreça que no sigui BTC pot resultar una mica frustrant, també demostra la xarxa de suport activa de bitbuy. I actius, amb un personal amable i coneixedor disponible per ajudar-lo ràpidament durant les hores de negociació canadenca. En general, hem deixat de ressaltar el suport a les nostres ressenyes, tret que sigui especialment bo o horrible. Per tant, el suport de bitbuy és fort i val la pena esmentar-lo..

Mòbil

Bitbuy està dissenyat per ser molt amable al mòbil i totes les funcionalitats del compte es poden utilitzar amb la mateixa facilitat al dispositiu mòbil que des d’un ordinador de sobretaula..

Linia inferior

D’acord, per tant, moral de la ressenya: bitbuy és una plataforma de criptografia segura i fàcil d’utilitzar, amb un bon preu i qualitat, un servei atent. Si hi hagués algun problema, seria que les tarifes de retirada de CAD són una mica més altes que la competència, però si esteu comprant per mantenir, el bitbuy és un producte de primer ordre al mercat..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me