Resum setmanal de notícies: adquisició de Coinmarketcap, piscina minera Binance, OkCoin Japó, préstecs Huobi

notícies criptogràfiques

Si voleu conèixer els darrers esdeveniments que van succeir la setmana passada al món de la criptografia, però no us podeu preocupar de mirar a tots els llocs de notícies, aquí teniu el nostre resum setmanal de notícies:

Binance compra CoinMarketcap

Binance oficialment revelat que ha adquirit CoinMarketCap, un dels agregadors de dades de criptografia i intercanvi més utilitzats.

Es va al·legar que l’adquisició va valer uns 400 milions. El CEO de Binance, Changpeng Zhao (CZ), va afirmar que l’acord es va fer el 31 de març.

Segons la publicació de l’intercanvi del 2 de març: “L’ADN bàsic de CoinMarketCap està fortament alineat amb l’ètica i la cultura de Binance, des de la seva integritat fins al seu valor de llibertat, transparència i enfocament als usuaris. La nostra visió comuna es reforçarà amb aquesta adquisició per fomentar el creixement i inculcar transparència a la indústria. Això ens permetrà basar-nos en els punts forts de cadascun, servint conjuntament com a proveïdors d’infraestructures de criptografia “.

Zhao també va revelar que continuarà ajudant CoinMarketCap a evolucionar i oferint altres productes útils per a la comunitat criptogràfica. L’esquivat fundador de CoinMarketCap, Brandon Chez, va abandonar la seva posició de conseller delegat, mentre que l’actual OSC Carylyne Chan va ocupar el seu lloc com a conseller delegat interí..

Brandon Chez va afirmar:

“Crec que de tots els equips de l’espai que podrien adquirir CoinMarketCap, Binance és una de les millors opcions. Són un equip que ha demostrat, una i altra vegada, que es preocupen pels seus usuaris i que faran el millor per a ells, fins i tot en els moments més difícils. Aquest esperit continuarà sent ressò de la nostra pròpia filosofia centrada en l’usuari a CoinMarketCap “.

 “Des dels nostres humils inicis el 2013, hem estat públics sobre el nostre compromís de mantenir-nos neutrals evitant la censura i el judici dels projectes o intercanvis que enumerem, preferint deixar que els usuaris prenguin les seves pròpies decisions en funció de les dades. Estem encantats que l’equip de Binance hagi estat inequívoc assegurant que puguem seguir adherint-nos a la nostra metodologia sense prejudicis “. Va ser la declaració de Carylyne Chan.

“Per a molts, CoinMarketCap és la pàgina de destinació de la nostra indústria i, com Binance, ha construït la seva comunitat al voltant de la confiança dels usuaris. Tenim previst dotar CoinMarketCap per continuar creant productes útils i innovadors per als seus usuaris i per a la comunitat global “, va afirmar CZ.

Una font amb coneixements privilegiats de l’adquisició va afirmar que l’operació es va fer principalment en forma de renda variable, així com BNB, el testimoni natiu de Binance. Una altra persona va afirmar que l’acord valia en realitat 300 milions de dòlars.

Diversos empleats de Binance (que han decidit mantenir l’anonimat en una entrevista amb TheBlock) han declarat que l’intercanvi estava pensant en canviar completament el model de negoci de CoinMarketCap, passant d’un model basat en anuncis a un model de subscripció, cosa que significa que els intercanvis han de pagar per ser presentat al lloc.

CoinMarketCap ha tuitejat que “continuarà funcionant com a entitat empresarial independent. Binance no pot fer canvis unilateralment en el nostre model de negoci “.

Binance llança la piscina minera

Dimarts passat es va confirmar que el CEO de Binance, Changpeng Zhao, llançarà la seva pròpia piscina minera.

“La companyia ja ha contractat alguns professionals per a aquest propòsit, alguns d’ells antics treballadors de Bitmain. El llançament està previst per al segon trimestre del 2020 ”, va publicar el Coinlife publicació.

Sí, hi ha un #BinanceMiningPool pròximament. &# 128064;

Una nova incorporació a la nostra suite de #BinanceFinance productes que oferim: participació, guanys, estalvis i préstecs.#useBNB https://t.co/hYa48hynX4

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 1 d’abril de 2020

El cap de la piscina minera de Sigmapool, Jakhon Khabilov, ha revelat que Binance ja ofereix bons de derivació “generosos” als seus possibles clients i que l’intercanvi s’ha posat en contacte amb diversos miners de la Xina per avalar el proper servei.

Binance ha seguit els passos d’OKex i Huobi, que van crear les seves piscines mineres a l’agost i al setembre de 2019, respectivament.

El vicepresident de Poolin, Alejandro de la Torre, diu que el motiu pel qual l’intercanvi va entrar a la mineria de bitcoins és la liquiditat. La mineria és la forma més barata d’afegir liquiditat als intercanvis, va dir el vicepresident.

El conseller delegat de la granja minera Bitriver a Rússia, Igor Runets, veu aquest moviment com un pas lògic per a l’intercanvi de criptografia: “Tots dos negocis estan basats en programari, de manera que no calen competències professionals addicionals. La base de clients es superposaria en gran mesura: molts usuaris de mines també són clients d’intercanvis ”.

Okcoin va llançar New Exchange al Japó

OKCoin per expandir-se al Japó, acceptant les preinscripcions ara ...

Font: insidebitcoins

OKCoin establert una sucursal oficial a Tòquio i va finalitzar el procés de registre per llançar el seu negoci d’intercanvi criptogràfic.

OK Group, l’empresa matriu de la sucursal, ha declarat que pretén complir plenament la llei de serveis de pagament de la llei relacionada amb la criptografia, les directrius administratives i les normes d’autoregulació aplicades per l’Agència de Serveis Financers de Japó (FSA) i el Japó Associació Virtual de Canvi de Monedes (JVCEA) respectivament.

L’intercanvi també es va requerir per obtenir llicències per a “un sistema operatiu que utilitza serveis de manera segura i gestiona la segregació de la propietat i la informació dels usuaris”.

John Feng, CEO d’OKCoin Japan, va dir a Bitcoinist:

“La llicència concedida avui malgrat la greu situació del coronavirus a Tòquio va ser un cop de puny per a nosaltres. No només mostra el compromís del regulador amb la indústria criptogràfica, sinó també el seu ferm suport a OKCoin Japó. Aquesta és la primera llicència emesa aquest any, i la primera a una bossa de criptografia mundial que l’ha obtingut mitjançant el procés de sol·licitud habitual ”.

El grup també va revelar que tenen més plans a la botiga que llançar un intercanvi criptogràfic al país:

“A més d’operar un canvi de moneda virtual, estem treballant en el desenvolupament i la comercialització de tecnologia blockchain en col·laboració amb socis locals líders en expansió a l’estranger. Explorant tecnologies d’avantguarda amb els ideals de la cadena de blocs, ens adonem de la innovació tecnològica i la reestructuració industrial i contribuïm activament al desenvolupament de la indústria ”.

Els usuaris hauran de registrar-se prèviament per accedir a la nova plataforma. OKCoin Japan donarà suport al ien japonès i a diversos cryptos com BTC, ETH, ETC, LTC i BCH.

Huobi ara ofereix préstecs criptogràfics

Huobi Wallet afegeix suport per als serveis de préstec i préstec ...

Font: ihold.com

Intercanvi criptogràfic Huobi ara permet als usuaris guanyar interessos mantenint els seus actius en col·laboració amb una plataforma de préstecs criptogràfics descentralitzada Cred.

L’intercanvi va anunciar l’1 d’abril va integrar els serveis de préstec i préstec de Cred a la seva cartera Huobi, que actualment admet més de 1.000 actius criptogràfics.

Tot i que encara no se sap la llista completa d’actius criptogràfics admesos per al servei, s’ha assenyalat que Bitcoin (BTC), Ether (ETH) i estables com Universal Dollar (UPUSD) s’inclouran a la funcionalitat de préstec.

Cred és un prestador amb llicència i membre fundador d’una coalició d’empreses de criptomonedes i blockchain anomenada Universal Protocol Alliance. L’empresa californiana compta amb el suport de companyies destacades com Binance Labs, Arrington XRP Capital, Blocktower i FBG Capital.

Dan Schatt, CEO de Cred, va expressar el seu entusiasme per la nova associació, afirmant que l’empresa estava desitjosa de proporcionar els seus serveis financers descentralitzats als usuaris durant aquests “temps d’inestabilitat financera”.

“Els usuaris de Huobi Wallet podran prestar els seus actius criptogràfics i rebre pagaments d’interessos mensuals, amb l’opció de transmetre els actius pignorats durant períodes addicionals. No cal cap requisit mínim i es poden pagar interessos en monedes estables o criptomonedes. Els usuaris de Huobi Wallet amb 150.000 dòlars o més en recursos digitals també poden programar una trucada amb els associats de clients privats de Cred per desenvolupar un programa personalitzat “. – Llegiu la publicació.

Imatge destacada: ico.li

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me