Quina és la manera més fàcil de comprar bitcoins a l’instant el 2019

Comprar Bitcoin

A l’article d’avui, mostrarem algunes de les maneres més ràpides de comprar Bitcoin el 2019.

Logotip de Bitcoin PNGCom Bitcoin ha augmentat en popularitat, té l’oportunitat de comprar la criptografia més alta del món. Tot i que pot ser difícil per a alguns comerciants comprar Bitcoin a causa de restriccions geogràfiques i procediments complicats, hi ha diversos intercanvis que permeten als usuaris comprar BTC fàcilment mitjançant diversos mètodes de pagament..

Quines són les maneres més ràpides de comprar Bitcoin?

Les tres maneres més instantànies de compra de Bitcoin ja són realitzades targetes de crèdit / dèbit, PayPal o caixers automàtics.

Comprar Bitcoin mitjançant targeta de crèdit

Hi ha molts intercanvis o serveis de pagament que admeten les compres instantànies de Bitcoins amb una targeta de crèdit. Coinbase, Cex.io, eToro, Coinmama, Bitpanda i Bitstamp són intercanvis que admeten pagaments amb targeta de crèdit. Els mercats com LocalBitcoins i Paxful també permeten les compres de Bitcoin amb targetes de crèdit si les dues parts han acceptat aquest mètode de pagament..

Coinbase

Per comprar bitcoin amb una targeta de crèdit a Coinbase, primer haureu de crear un compte. Feu clic a “Crear compte”, Escriviu la informació necessària i confirmeu el vostre correu electrònic i número de telèfon. Connecteu la vostra targeta de dèbit o crèdit al vostre compte de Coinbase com a forma de pagament.

A continuació, se us demanarà que pengeu les fotos d’identificació de vosaltres i de la vostra targeta. Després de la verificació de la vostra identificació, podreu comprar Bitcoin lliurement. Introduïu l’import que vulgueu i feu clic al botó “Comprar”.

Si sou client dels Estats Units, no podreu utilitzar targetes de crèdit, però podeu enllaçar el vostre compte per utilitzar targetes de dèbit.

Els honoraris de les targetes de crèdit i dèbit de Coinbase s’estableixen a un ritme del 3,99%, una mica inferior als estàndards de la indústria. Per obtenir límits de compra més alts, haureu de proporcionar documents addicionals per verificar el vostre compte.

Comprar Bitcoin amb Coinbase

cryptocompare.com

Coinmama

Per a aquells que vulguin comprar Bitcoin sense passar pel procés de verificació, Coinmama és una gran alternativa.

Tot i que els límits de compra són força baixos, fixats en 150 dòlars, podeu comprar bitcoins a l’instant amb una targeta de crèdit sense verificació.

Seguiu els passos següents per fer el comerç:

 1. Aneu a Coinmama i registreu-vos per obtenir un compte;
 2. Inicieu sessió al vostre compte;
 3. Feu clic a “Compra bitcoins”.
 4. Seleccioneu la targeta de crèdit / dèbit com a forma de pagament;
 5. Empleneu l’adreça de la vostra cartera de bitcoins;
 6. Proporcioneu la vostra informació i adreça de facturació;
 7. Introduïu la informació de la vostra targeta de crèdit o dèbit;
 8. Verifiqueu el vostre número de telèfon i correu electrònic;
 9. Es pot ometre la verificació de la identificació de càrrega si Coinmama no ho requereix;
 10. Espereu el correu electrònic de confirmació.

Compra Bitcoin amb Coinmama

Comprar Bitcoin mitjançant PayPal

Diverses plataformes inclouen serveis de PayPal, tot i que tindreu menys opcions en comparació amb els intercanvis que ofereixen pagaments amb targeta de crèdit.

LocalBitcoins

Logotip de LocalBitcoinsLocalBitcoins és un mercat en línia que coincideix amb compradors i venedors de tot el món per fer operacions amb Bitcoin.

 1. Aneu a Localbitcoins i Registra’t introduint el vostre nom d’usuari, correu electrònic, contrasenya i passeu el captcha;
 1. A continuació, heu de penjar un document d’identitat, com ara un passaport o una targeta d’identitat nacional, i completar el vostre perfil un cop hàgiu obert el compte. La majoria dels comerciants es negaran a negociar amb vostè si teniu un perfil incomplet;
 2. Per fer una compra, feu clic a “Compra ràpida” i seleccioneu el vostre país al menú desplegable. No podreu buscar persones a tot el món, ja que la plataforma suposa que només busqueu que els comerciants locals facin transaccions en persona. Això vol dir que haureu de mirar cada país de manera individual per trobar totes les comandes que admetin PayPal;
 3. Trieu el vostre mètode de pagament preferit i aneu al menú desplegable “Totes les ofertes en línia” per trobar tots els comerciants que coincideixin amb la vostra selecció;
 4. Inspeccioneu i seleccioneu l’oferta que us agradi i feu clic al botó “Compra” per obtenir més informació sobre la reputació del venedor, l’historial de negociació, la puntuació de comentaris i l’estat de la verificació del perfil per avaluar si és un comerciant de confiança. Haureu de tenir molta precaució en aquesta etapa, ja que molts usuaris de la plataforma poden intentar estafar-vos els vostres fons. Tingueu en compte que les ofertes que semblen massa bones per ser certes solen ser trampes en què no veureu cap BTC. Com a tal, la majoria dels venedors legítims tenen tipus de canvi més elevats sobre les seves ofertes;
 5. Després de trobar la vostra oferta, aneu a la pantalla de comerç i completeu la informació necessària per al comerç i la finestra de pagament. Espereu que alguns venedors rebutgin el vostre comerç si sou nou, ja que sospitaran de qualsevol persona que no tingui una sòlida reputació a la plataforma. Però després d’haver realitzat algunes operacions, trobareu més fàcilment gent amb qui fer comerç;
 6. Recordeu deixar comentaris després d’haver finalitzat la transacció.

LocalBitcoins cobra una comissió de l’1% en tots els comerços executats, independentment del mètode de pagament. El mateix procés s’aplica quan es compra Bitcoin mitjançant la targeta de crèdit o dèbit de la plataforma.

Paxful

Paxful és un altre mercat P2P que accepta compres de Bitcoin mitjançant PayPal. En comparació amb LocalBitcoins, la plataforma és més petita i menys coneguda.

El procés de compra de BTC és senzill i senzill, com veureu a les instruccions següents:

Aneu al lloc web de Paxful i registreu-vos per obtenir un compte personal.

 1. Seleccioneu la forma de pagament, que en el nostre cas serà PayPal;
 2. Busqueu un venedor. Igual que amb LocalBitcoins, haureu de tenir molta precaució amb qui heu escollit negociar. Com qualsevol lloc que impliqui repartir grans sumes de diners, hi haurà gent que us intentarà estafar;
 3. Després de trobar el vostre comerciant, podeu iniciar una conversa amb ell mitjançant un xat en directe per establir els detalls del vostre comerç;
 4. Un cop hàgiu efectuat el pagament, els bitcoins s’alliberaran del dipòsit de garantia i del vostre compte.

Paxful comprar Bitcoin

Tingueu en compte que no teniu molt de temps a perdre després d’haver decidit continuar l’oferta, ja que haureu de fer el pagament en menys de mitja hora per completar l’operació. Si no completeu la vostra oferta en el temps especificat, la negociació es cancel·larà automàticament.

Igual que LocalBitcoins, Paxful també cobra una taxa de l’1%. També podeu comprar Bitcoin a Paxful amb la vostra targeta de crèdit i dèbit.

eToro

Tot i que Coinbase només admet retirades de PayPal, eToro també permet als usuaris comprar bitcoins mitjançant el servei de pagament. Probablement és un dels mètodes més fàcils d’incloure BTC a la nostra llista.

No obstant això, hi ha algunes restriccions en aquest tipus d’opcions de pagament. Tot i que és possible que pugueu comprar Bitcoin, no el podeu retirar, enviar ni negociar amb ell, ja que només podeu convertir BTC de nou en monedes fiduciàries.

Aquesta opció només és ideal per a aquells que només volen mantenir Bitcoin per especular sobre el seu preu, ja que no podreu realitzar cap transacció amb ell. Tot i això, podeu obtenir alguns beneficis si aprofiteu les fluctuacions de preus de BTC, ja que els canvis de preus poden passar de centenars a milers de dòlars.

Per fer una compra, seguiu els passos següents:

 1. Aneu a l’eToro i registreu-vos per obtenir un compte;
 2. Seleccioneu el vostre mètode de pagament mitjançant el qual realitzareu l’ingrés;
 3. Seleccioneu l’import amb què voleu comprar i en quina moneda;
 4. Feu el dipòsit i espereu que els fons s’abonin al vostre compte;
 5. Feu clic a “obre comerç” a la part inferior;
 6. Seleccioneu la quantitat de BTC que voleu comprar;
 7. Comprar BTC.

Comprar Bitcoin a eToro

També podeu comprar Bitcoin a eToro mitjançant targetes de crèdit o dèbit, amb el procés amb passos similars. La tarifa d’eToro de 25 dòlars per a les retirades i l’import mínim de retirada és de 50 dòlars; les comissions generades a partir del diferencial es cobraran quan es tanca una posició.

Comprar Bitcoin mitjançant caixers automàtics

Si teniu diners en efectiu i què voleu comprar a l’instant, també hi ha l’opció d’utilitzar un caixer automàtic. El problema és que si un no es troba a la vostra zona, haureu de viatjar al més proper a la vostra zona, els caixers automàtics de Bitcoin solen venir amb taxes elevades, cobrant del 5 al 10 per cent de la vostra transacció..

1. Cerqueu un caixer automàtic de Bitcoin

Hi ha més de 1200 caixers automàtics de Bitcoin per tot el món, i hi ha un mapa que us mostra on es troben cadascun. Tingueu en compte que la majoria dels caixers automàtics se situen normalment a les grans ciutats, de manera que si esteu en un poble petit, és possible que no tingueu sort de tenir-ne un a prop.

Bitcoin mitjançant caixers automàtics

cnbc.com

2. Utilitzeu el caixer automàtic

El procés pot variar lleugerament segons el proveïdor de caixers automàtics, però, en general, la majoria de màquines tenen el mateix procés de compra.

 • Toqueu la pantalla per iniciar la transacció;
 • A continuació, se us preguntarà quant Bitcoin voleu comprar;
 • Comenceu la verificació introduint el vostre número de telèfon mòbil perquè pugueu rebre un missatge de confirmació de text (SMS);
 • Proporcioneu la vostra adreça de recepció de la cartera Bitcoin;
 • Genereu la vostra adreça a la vostra cartera bitcoin en forma de codi QR que es pugui escanejar;
 • Mantingueu el codi QR que es mostra a la cartera fins al caixer automàtic i escaneu-lo. Seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla per assegurar-vos que la màquina escaneja correctament el codi;
 • Confirmeu l’adreça a la cartera: segon comproveu que sigui correcta abans de continuar;
 • Dipositeu l’efectiu a la màquina. Hauríeu de poder ingressar qualsevol import entre els límits mínim i màxim establerts per al BATM. La pantalla hauria de mostrar la quantitat de Bitcoin que esteu comprant denominada en la vostra moneda local;
 • Completa la transacció.

El caixer automàtic hauria d’imprimir el rebut que conté els detalls de la transacció. Un cop finalitzat el procés, heu de rebre el fons BTC a la cartera.

Conclusió

Hi ha moltes maneres en què es pot comprar Bitcoin a l’instant. Per descomptat, hi ha alguns desavantatges, com ara una comissió més alta en les transaccions amb targeta de crèdit i caixers, i en els mercats P2P, sempre haureu d’estar pendents dels estafadors..

Imatge destacada: livetradingnews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me