Què és un “Shitcoin”?

què és un shitcoin?

Introducció

Hi ha dos tipus de persones que volen saber què és un shitcoin. El primer és una persona que sent “shitcoin” per tot arreu: “això és un shitcoin!” i “deixeu de pagar els vostres shitcoins”, però no saben exactament què significa que una cosa sigui un shitcoin. L’altre tipus de persona té la idea de què és un shitcoin, però no sap quines criptomonedes són shitcoins i quines no. Per tant, per a aquells que fan una merda, aquí teniu algunes definicions.

Shitcoin

La definició de “Shitcoin”

Hi ha diverses definicions:

El Urban Dictionary defineix un shitcoin com “una gran manera de perdre diners” i “una criptomoneda sense utilitat ni funcions úniques”. En altres paraules, un shitcoin és una criptomoneda que algun dia no valdrà res de res.

Investopia proporciona una definició detallada, dient que un shitcoin és “un terme pejoratiu que s’utilitza per descriure un altcoin que s’ha quedat sense valor. El valor de Shitcoin pot desaparèixer perquè l’interès no es va materialitzar, perquè l’altcoin no es va crear de bona fe o perquè el preu es basava en l’especulació ”. A continuació, aquest article continua descomponent “shitcoin” amb altres 500 paraules de descripció i anàlisi.

Un pòster de Quora l’anomena un “altcoin (que) es considera inútil a causa de la manca de … característiques útils en el desenvolupament de la seva cadena de blocs. Tot i que els shitcoins es consideren inútils, això no els impedeix necessàriament anar “a la lluna” “.

En teniu més de Shitcoins?

Ruben Somsen, un amfitrió del Podcast sense subhastes, i organitzador del Trobada de Seül Bitcoin va tenir l’amabilitat de treballar la seva ment en una definició adequada de ‘shitcoin’:

Captura de pantalla de Twitter

Quines monedes són les Shitcoins?

Res en aquest article no és cap consell financer. No sóc assessor financer. Si voleu obtenir consell financer, consulteu un assessor financer professional.

Comprar Bitcoin

Tot i això, la veritat és que les definicions anteriors són força bones. Però al final, les monedes que són ‘shitcoins’ és realment una opinió. Tothom en té, oi? Desxifrat alça la bandera blanca i només defineix un shitcoin com “qualsevol criptomoneda que no li agrada a la persona que en parla”. I fins i tot això té cert mèrit. Algunes persones pensen que totes les criptomonedes són shitcoins.

Noriel Roubini

Pren Noriel Roubini, un economista nord-americà que imparteix classes a la Stern School of Business de la Universitat de Nova York. L’octubre del 2018, el terme ‘shitcoin’ va entrar en realitat al testimoni del Senat dels Estats Units al Comitè Bancari, gràcies a l’avaluació de 37 pàgines de Roubini titulada:Crypto és la mare de totes les estafes i de les bombolles (ara rebentades), mentre que Blockchain és la tecnologia més hiperactiva de la història, millor que un full de càlcul / base de dades.

Twitter Screebshot Rubini

En el seu testimoni, utilitza cada vegada “shitcoin” i “shitcoins” abans de fer una petita nota de disculpa al senat per fer-ho i citar una cerca a Google com a prova del terme com a nomenclatura a l’espai de criptomonedes..

El testimoni de Roubini

A continuació, podeu veure el testimoni complet del senat de Roubini:

Tornem, doncs, a la pregunta. Quines criptomonedes són shitcoins?

Bitcoin és un shitcoin?

Noriel Roubini ho pensa. Però en aquest punt, és la moneda menys probable que sigui un shitcoin.

Litecoin és un shitcoin?

El creador de Litecoin, Charlie Lee, ho creu: el millor shitcoin que hi ha!

Ethereum és un shitcoin?

BitMex diu a Ether un “shitcoin de dos dígits.”I sí … ho és.

Per a cada criptomoneda, hi haurà un debat sobre si es tracta o no d’un shitcoin. En realitat, Father Time tindrà l’última paraula sobre si una criptomoneda determinada és o no un shitcoin. I en molts casos, ja ha parlat, ja que innombrables projectes ja han mort, han passat a zero o han estat abandonats completament. Per a molts altres, els dies estan comptats.

Origen de “Shitcoin”

D’on va sortir el terme “shitcoin” al món de la criptomoneda i quan es va popularitzar és un misteri. Però, molt probablement, va començar poc després del naixement de Bitcoin el 2008-2009. La primera menció del terme “shitcoin” que coneixem és a Tauler de discussió de BitcoinTalk amb data 2 de novembre de 2010, 22:21:57.

primer ús conegut de shitcoin

Les primeres mencions de “shitcoin” a reddit van aparèixer fa 7 anys, el 2011. I, segons Google Analytics, hi havia poc o cap interès en la paraula fins al 2017-18 durant el boom de la criptomoneda..

cerques de google shitcoin

Avui dia, la paraula shitcoin es llança al voltant de les criptomonedes com els vaixells en un oceà. Per sempre forma part de l’espai de les criptomonedes. Només hi ha alguna cosa, com Eric Lombrozo explica, la paraula només té aquest anell viral que li permet dominar.

TechCrunch ha escrit recentment un article rostint Coinbase per afegir shitcoins en un article que titula “Coinbase abandona el seu enfocament cautelós, però es vincula com” coinbase-dabbles-in-shitcoins “.

Captura de pantalla de Twitter Meltem

I si el nom de Meltem Demirors us sona molt familiar, pot ser perquè l’acabeu de veure a la televisió nacional … parlant amb el congrés … explicant amb total serietat què és un Shitcoin.

Podeu veure aquest testimoni aquí:

Finalitzem, doncs, aquesta explicació del que són els shitcoins amb una mica de música shitcoin que ens interpreta: gràcies per llegir!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me