Principals esdeveniments de criptomoneda que no us heu de perdre el setembre de 2020

esdeveniments de criptomoneda

Hi ha molt per aprendre sobre la criptomoneda emergent i la indústria blockchain. Tot i que hi ha recursos gratuïts a tot Internet que poden ser útils per a una millor comprensió de la indústria, res no coincideix amb la informació, la interacció i l’associació que ofereix un esdeveniment de la vida real..

Per si no ho sabíeu, hi ha hagut una sèrie d’esdeveniments diferents, com ara conferències i cimeres, que han anat sortint cada any i el 2020 no queda fora. Durant la primera meitat de l’any s’han produït i han passat innombrables esdeveniments sobre criptomonedes que canvien la vida, amb milers de participants de tot el món.

Si us heu perdut aquests esdeveniments, no us haureu de preocupar, ja que n’hi ha més per venir. En aquest article, analitzarem els principals esdeveniments de criptomoneda del setembre de 2020 que no us heu de perdre. Si no podeu assistir a la vida real, també hi ha diversos esdeveniments en línia als quals podeu assistir només connectant-vos en línia des de qualsevol part del món. Això us proporcionarà informació de primera mà i actualitzada sobre els darrers desenvolupaments del sector. A continuació es detallen els esdeveniments que no us heu de perdre al setembre.

Blockchain World Forum

Data de l’esdeveniment: 24-25 de setembre de 2020

Lloc de l’esdeveniment: Seül, Corea del Sud

El Blockchain World Forum és un dels esdeveniments de criptomoneda més grans i millors. S’ha celebrat a diverses ciutats, incloses Pequín, Xangai i Shenhzen, totes a la Xina. L’esdeveniment d’aquest any se celebrarà a Seül, la capital de Corea del Sud. L’esdeveniment explorarà els reptes i les oportunitats que abunden en la indústria emergent de la cadena de blocs i de les criptomonedes, analitzant les principals indústries que probablement es veuran més afectades, inclosos sectors legals, serveis financers, assegurances, energia, música, govern, immobiliàries. També serà un fòrum interactiu per a actors clau de la indústria, com ara tecnòlegs, empresaris, reguladors, inversors, acadèmics i institucions financeres, i proporcionarà l’oportunitat de forjar fructífres aliances comercials..

Els altaveus principals inclouran:

 • Roman Zhdanov, soci director de Latoken;
 • Hai Yu, cofundador de Bit Century;
 • Chris Taylor, COO d’Everledger.

8è esdeveniment global de CoinsBank

8è esdeveniment global de CoinsBank

Data de l’esdeveniment: 25-28 de setembre de 2020

Lloc de l’esdeveniment: Belek, Antalya, Turquia

L’edició 2020 del Esdeveniment global de CoinBank serà una reunió per a les empreses tecnològiques més influents, innovadores i disruptives que estan reformant els serveis financers de la indústria blockchain. El tema d’aquest any se centra en àrees temàtiques clau, com ara inversions, regulació, comerç, dret, serveis, ciberseguretat, tokenització, big data, DeFi i stablecoins.

L’esdeveniment també reunirà a molts grans actors de la indústria i als que estan a l’avantguarda de la revolució criptogràfica com a ponents. Això inclou:

 • John McAfee, fundador, Ghost Coin i Ghost Phone, EUA;
 • Roger Ver, conseller delegat de Bitcoin.com;
 • Bobby Lee, cofundador de BTCC, Xina;
 • Brock Pierce, Bitcoin FOundation, Puerto Rico, EUA;
 • Charlie Lee, creador de Litecoin, EUA i;
 • Tone Vays, consultor / investigador de Blockchain, EUA.

Segona edició de Crypto Asia Summit

Data de l’esdeveniment: 28 i 29 de setembre de 2020

Ubicació de l’esdeveniment: en línia

Si esteu buscant un esdeveniment de criptomoneda en línia per assistir al setembre, la cimera Crypto Asia és una de les que hauríeu de tenir en compte. És un esdeveniment gratuït que proporcionarà intel·ligència de mercat per descobrir tendències clau, oportunitats i principals projectes de criptografia. Els assistents aprendran estratègies, eines i coneixements provats per participar en les oportunitats de moviment, inversió i mineria DeFi i IPFS.

És un esdeveniment per a tothom, inclosos els inversors, els desenvolupadors, els entusiastes, els adoptants primerencs i els empresaris de qualsevol part del món. Els assistents també tindran un cop d’ull al mercat de criptografia a Àsia, on criptomonedes tenen molt de potencial.

Els ponents inclouen:

 • Keisuke Honda, cofundador de Dreamers VC, exjugador de la selecció de futbol de Japó;
 • Pēteris Zilgalvis, cap d’Innovació Digital i Blockchain, Comissió Europea;
 • Fernando Martinelli, conseller delegat i cofundador de Balancer;
 • Sean Lee, conseller delegat de la Fundació Algorand;
 • Patrick Dai, fundador i conseller delegat de Qtum;
 • Kevin Chou, conseller delegat de Rally.

Cimera digital AIBC Amèrica

esdeveniments

Data de l’esdeveniment: 22-24 de setembre de 2020

Ubicació de l’esdeveniment: en línia

Es tracta d’un esdeveniment organitzat per SiGMA Group després del llançament amb èxit de SiGMA Europe (Malta) i SiGMA Asia (Manila). La primera cimera digital d’AIBC Americas serà útil tant per a aquells que ja estan en la indústria emergent de la cadena de blocs i de la criptomoneda com per al sector de les apostes terrestres i en línia. També ajudarà a respondre preguntes i oferirà tecnologia de suport per a proveïdors, operadors i empreses en línia.

Les coses que podreu guanyar de l’esdeveniment inclouen informació d’experts del sector, contingut de conferències d’alta qualitat, xarxes de nivell mundial, connexió amb els assistents i cobertura global..

L’esdeveniment compta amb una impressionant formació de ponents, incloses les figures clau de la indústria de les criptomonedes:

 • Tim Draper, Draper Associates;
 • Alex Mashinsky, conseller delegat de Celsius Network;
 • Ernesto Contreras Escalona, ​​MBA, cap de desenvolupament de negoci de Dash;
 • Beatrice Collet, directora general del Campus Chiliz Blockchain;
 • Peter McCormack, What Bitcoin Did Podcast Host i molts altres.

Els temes següents es tractaran en presentacions i taules rodones:

 • Mètriques fascinants: una millor comprensió dels actius criptogràfics a LatAm;
 • Accelerating Growth: Blockchain Integration, DAO’s & Processos FinTech;
 • Visió 2020: Neo Banking i FinTech Developments;
 • El desafiament de la ciutat intel·ligent: regió per regió.

Conclusió

Aquests són els esdeveniments més destacats del setembre que us resultaran útils i útils independentment d’on estigueu al vostre viatge criptogràfic, de manera que podeu començar a fer plans per assistir a almenys un d’aquests esdeveniments de criptomoneda..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me