Omplir de bits

Introducció: Què és Bitrefill?

Omplir de bits és una plataforma basada en criptomonedes que permet als usuaris recarregar serveis basats en subscripcions com ara recàrregues mòbils i afegir fons als seus carteres en plataformes seleccionades. El lloc web proporciona als seus usuaris un enorme catàleg de targetes de regal i vals, pagables per criptomonedes com Bitcoin. L’objectiu principal de la plataforma és fer que els productes i serveis de criptomonedes siguin més accessibles a tothom a tot el món.

Captura de pantalla de bitrefill.com Pàgina inicial de Bitrefill.com

Usos de Bitrefill Lightning Network i Tecnologia Blockchain per proporcionar als seus usuaris una experiència segura oferint un substitut dels comptes bancaris i de canvi. La xarxa de llamps garanteix transaccions instantànies i serveis comercials de Bitcoin perquè els usuaris puguin comprar amb la seva criptografia fàcilment.

La plataforma ofereix més de 750 targetes regal i opcions de servei de recàrrega, que són compatibles amb més de 170 països de tot el món. També proporciona una interfície d’usuari suau i facilita transaccions ràpides en criptomonedes populars com Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, i Guió.

Pros i contres

Igual que altres plataformes de criptomoneda, Bitrefill té alguns punts forts i algunes àrees de millora. A continuació s’enumeren els pros i els contres més significatius de la plataforma:

Pros

 • Interfície d’usuari de primer nivell
 • Admet múltiples criptomonedes
 • Gran servei al client
 • Processament instantani de comandes
 • No hi ha requisits de verificació KYC
 • Una aplicació mòbil compatible amb Android i iOS
 • Sense restriccions de país

Contres

 • No s’admet la moneda Fiat
 • No s’admet VISA / MasterCard
 • El xat en directe no està disponible al lloc web
 • Tarifes relativament més altes

Pros

Contres

 • Interfície d’usuari de primer nivell
 • No s’admet la moneda Fiat
 • Admet múltiples criptomonedes
 • No s’admet VISA / MasterCard
 • Gran servei al client
 • El xat en directe no està disponible al lloc web
 • Processament instantani de comandes
 • Tarifes relativament més altes
 • No hi ha requisits de verificació KYC
 • Una aplicació mòbil compatible amb Android i iOS
 • Sense restriccions de país

Fons de farciment de bits

Bitrefill va ser cofundada el 2014 per Sergej Kotliar, qui és actualment el conseller delegat, juntament amb Michael Grunberger, qui és el director financer. Stina Liland és actual COO i el seu equip està format principalment per experts amb experiència en Bitcoin, empresaris, especialistes en TI i advocats. La companyia té la seu central a Estocolm, Suècia. Anteriorment, va rebre finançament inicial a Silicon Valley el 2014 per ajudar a establir l’empresa.

Segons el seu equip executiu, l’objectiu principal del llançament de Bitrefill és proporcionar a la gent eines accessibles que ajudin al procés de criptomoneda que s’utilitza per intercanviar diners i per comprar.

La plataforma ha estat capaç de realitzar aquesta missió col·laborant amb més de 1.650 empreses a tot el món. A més, contínuament s’afegeixen noves empreses al mix per ajudar a ampliar la seva base de clients.

És segur Bitrefill?

La plataforma ha implementat diverses mesures de seguretat per protegir els seus clients. El seu equip és altament qualificat en seguretat cibernètica i física i ha dissenyat un programa de seguretat de la informació d’última generació.

La plataforma també implementa un control estricte per identificar, autenticar i concedir accés a sistemes i llocs web de tercers. Qualsevol informació que es transmeti a través dels seus servidors es xifra adequadament per garantir-la protecció i privadesa. A més, tots els empleats de Bitrefill reben formació rellevant sobre pràctiques de seguretat actualitzades. L’equip es dedica constantment a incorporar noves tecnologies per millorar el seu sistema de seguretat.

Serveis

Bitrefill proporciona als seus usuaris algunes eines convenients

Bitrefill proporciona als seus usuaris algunes eines útils que els ajuden a fer transaccions amb els seus actius digitals. Actualment, la plataforma ofereix tres serveis crítics als seus usuaris, és a dir, targetes regal, accés a la xarxa de llamps i recàrregues de telèfons.

Targetes regal

Bitrefill ofereix als seus usuaris l’opció de comprar targetes regal amb criptomoneda. Disposen d’una extensa col·lecció de targetes regal amb més de 750 opcions per triar. Es divideixen en categories com ara jocs, entreteniment i viatges. Per exemple, hi ha vals disponibles per a Amazon, que es poden utilitzar per comprar regals per als vostres éssers estimats.

Adhesiu d'holograma de seguretat Trezor Model T. Bitrefill.com: compra a tot el món

La plataforma fa que el procés sigui molt fàcil i còmode. Reconeix la ubicació de l’usuari i fa recomanacions en conseqüència. No cal que els usuaris es registrin per obtenir un compte ni es verifiquin abans de fer una compra. A més, només cal seguir tres senzills passos per fer una compra.

El procés és ràpid i els usuaris rebran les seves targetes regal en uns 2 minuts. És una manera còmoda de convertir monedes digitals en un format més invertible.

Recàrregues telefòniques

Bitrefill també proporciona als seus usuaris el servei per recarregar els seus telèfons mòbils de prepagament amb Bitcoin i altres criptomonedes des de qualsevol part del món. Es pot utilitzar per a qualsevol número i està disponible a 160 països. La plataforma admet més de 900 operadors de telefonia de tot el món.

Bitrefill proporciona als seus usuaris el servei per recarregar els seus telèfons mòbils de prepagament

El procés per recarregar el saldo del telèfon és molt senzill. Els usuaris simplement han de triar els seus operadors de telefonia i introduir l’import i el número de telèfon que volen tornar a omplir. Es proporciona un codi de recàrrega a les seves adreces de correu electrònic. Després d’escanejar el codi QR, el sistema confirma el seu pagament. La quantitat seleccionada s’afegeix al telèfon gairebé instantàniament. També podeu recarregar els saldos d’altres persones afegint els seus números de telèfon.

Lightning Network

Bitrefill també ha introduït un sistema únic canal de xarxa de llamps anomenat “Thor”. Permet als usuaris obrir els seus canals privats buits amb el node de Bitrefill. Els dóna la possibilitat de rebre pagaments instantanis per aquest canal de tot el món.

Bitrefill també ha introduït un canal de xarxa de llamps únic

Thor permet a qualsevol persona rebre o enviar instantàniament criptomonedes a Lightning amb la seva aplicació i un enllaç. Aquest enllaç es pot compartir amb qualsevol persona que vulgui accedir al canal. Lightning Network és una solució innovadora per als comerciants que vulguin fer intercanvis mitjançant criptomoneda.

Comissions i mètodes de pagament admesos

La plataforma només admet pagaments realitzats en criptomonedes. S’accepten els següents cryptos:

Mètodes de pagament admesos

Bitcoin

Bitrefill proporciona als usuaris una xarxa d’il·luminació Bitcoin, que és una xarxa de cadena lateral. Els usuaris poden fer transaccions ràpidament a través d’aquesta cadena.

Ethereum

És una criptomoneda basada en blockchain de nova generació millorada que utilitza mètodes de pagament descentralitzats i que és compatible amb la plataforma Bitrefill.

Litecoin

Es tracta d’una xarxa de llamps més barata i ràpida que Bitcoin, que es pot intercanviar directament mitjançant una cartera externa.

Dashcoin

És una criptomoneda anònima i emergent que facilita transaccions ràpides.

Dogecoin

Aquesta és la criptomoneda més barata disponible a la plataforma a causa del seu subministrament massiu.

Tot i això, la plataforma no proporciona als seus usuaris una estructura de tarifes clara. El seu lloc web no conté aquesta informació. Les tarifes cobrades per la plataforma s’incorporen a la transacció. Aquestes taxes també varien segons el producte o servei i la forma de pagament que s’utilitzi.

Segons alguns usuaris, la taxa cobrada per AT&La T als EUA va ser aproximadament de l’1% i el 4,5% per a MTN a Nigèria. De mitjana, la quota varia del 2 al 3% en funció del producte i de l’import de la transacció realitzada.

Països donats suport

Bitrefill admet tots els països. El seu lloc web ofereix suport multilingüe per a usuaris de tot el món.

Països i idiomes

Els idiomes admesos inclouen anglès, espanyol, rus, francès, alemany, vietnamita, italià, portuguès, xinès i coreà.

Límits de compra

Bitrefill imposa alguns límits a les compres en funció del producte i del servei. Hi ha límits diaris en la compra de targetes de regal, en funció del tipus de producte. Aquests límits de vegades es poden augmentar si els usuaris verificen els seus comptes. Per exemple, el xec regal Amazon.com té un límit màxim de 2.000 USD per transacció. El preu mínim d’una targeta regal és d’uns 10 USD.

Captura de pantalla de bitrefill.com Bitrefill.com: compra a Amazon

Els límits diaris per a les recàrregues telefòniques són aproximadament de 100 USD o equivalents en un número de telèfon. Si es supera aquest límit, es pot produir un error de transacció. En aquest cas, Bitrefill reclama retornar l’import addicional a l’usuari segons la seva política de devolució. A més, el canal Thor Lightning Network té un límit mínim i màxim de 50 USD i 1.500 USD.

Interfície d’usuari

Bitrefill proporciona una interfície d’usuari neta i ben desenvolupada a través del seu lloc web i de l’aplicació mòbil.

Escriptori

El seu lloc web és fàcil de navegar i fa que el procés de compra de targetes de regal i de recàrrega de crèdit telefònic sigui molt senzill. A més, el lloc web reconeix immediatament la ubicació de l’usuari i fa visibles les ofertes de targetes de regal correlacionades.

Aplicació

L’aplicació per a telèfons es va llançar el 10 d’abril de 2018 i és compatible amb Android i iOS. Actualment té més de 10.000 descàrregues i una puntuació de 4,1 estrelles dels seus usuaris. L’aplicació s’ha actualitzat diverses vegades des de llavors per suavitzar qualsevol error en les seves operacions. No només permet als usuaris fer compres amb Bitcoin sense ingressar diners al compte, sinó que també pot retenir el saldo dels usuaris i servir de cartera.

Aplicació Bitrefill a Google Play

Quina velocitat envia Bitrefill a les vostres monedes?

Bitrefill afirma fer transaccions instantànies mitjançant la seva tecnologia de xarxa de llamps. En el cas de recàrregues, el pagament s’envia tan bon punt el sistema confirma el pagament de la transacció. Un cop enviada la quantitat, els usuaris reben un correu electrònic per confirmar la seva transacció. No obstant això, en alguns casos, es poden afrontar retards de fins a 24 hores. Això passa a causa de l’elevada càrrega a la xarxa Bitcoin.

La plataforma cita els preus de Bitcoin, que és força volàtil. Per tant, quan els usuaris fan una comanda, l’import que es cita a BTC només és aplicable durant els propers 15 minuts. Després d’això, s’hauria canviat el tipus de canvi de Bitcoin i es mostrarà el nou preu. Normalment, les comandes s’esgoten en un període de 15 minuts i els usuaris han d’actualitzar la pàgina i obtenir-ne una de nova..

Atenció al client

Bitrefill disposa d’un servei d’atenció al client sòlid per als seus usuaris. El seu lloc web és senzill i no requereix massa ajuda ni explicacions. També tenen un dedicat Preguntes freqüents pàgina per respondre a les preguntes bàsiques sobre la plataforma. La seva font principal de contacte és a través del seu correu electrònic.

Els usuaris poden enviar les seves consultes a [email protected], i rebran una resposta de l’equip en un termini de 24 hores. El seu lloc web també té un Poseu-vos en contacte amb nosaltres pàgina on els usuaris poden enviar les seves consultes directament. La plataforma no disposa d’un sistema d’assistència de xat en directe i no es poden fer consultes per telèfon. També mantenen un bloc per actualitzar els seus usuaris sobre productes i serveis nous.

Captura de pantalla de bitrefill.com Secció de contacte de Bitrefill.com

L’empresa té una presència activa en plataformes de xarxes socials com Twitter, Facebook, i Telegrama.

El subredit de Bitrefill està ple de problemes i consultes dels clients per obtenir ajuda relacionada amb errors i fallades durant les transaccions. Tanmateix, aquestes consultes no solen respondre a l’equip d’atenció al client. El seu Telegram també és gestionat per un bot.

Opinió pública

Segons moltes ressenyes en línia, Bitrefill és un proveïdor de serveis de criptografia de confiança que garanteix transaccions fiables. La velocitat i la usabilitat de la plataforma són molt apreciades a la comunitat de criptografia. La seva aplicació per a telèfons també manté una puntuació de 4,1 estrelles basada en les ressenyes dels usuaris. Tot i això, es van rebre molts comentaris negatius sobre el seu subredit.

Secció d’opinió pública

Molts usuaris no van poder obtenir un suport clar del seu equip sobre els seus problemes. Hi ha hagut molts casos d’errors de transaccions i caigudes del sistema que cal abordar seriosament. Des del llançament de la plataforma no hi ha hagut informes d’estafes ni pirateries informàtiques.

Privadesa

Amb seu a Europa, l’empresa està subjecta a la Reglament general europeu de protecció de dades (GDPR), que garanteixen el compliment de la privadesa dels seus usuaris. Bitrefill no té requisits KYC o AML dels seus clients per utilitzar la plataforma.

Captura de pantalla de bitrefill.com Pàgina de privadesa de Bitrefill.com

No obstant això, els clients encara tenen l’opció de registrar-se per obtenir un compte i proporcionar algunes dades personals. Pot incloure el seu nom, informació de contacte, informació professional i dades tècniques, com ara les seves adreces IP. L’empresa garanteix la confidencialitat de qualsevol informació personal compartida.

Avanç de Bitrefill

El procés de creació d’un compte a Bitrefill és molt senzill. Cal seguir els passos següents:

 1. Inicieu sessió al lloc web de Bitrefill i feu clic a “Registra’t”.
 2. Introdueix un correu electrònic vàlid.
 3. Trieu una contrasenya segura per al vostre compte.
 4. Comproveu el CAPTCHA.
 5. Feu clic al botó Crea un compte.

Captura de pantalla de bitrefill.com Pàgina de registre de Bitrefill.com

A continuació, rebreu un correu electrònic de confirmació a l’identificador de correu electrònic proporcionat. Feu clic a l’enllaç del correu electrònic per verificar el compte. Ara podeu accedir fàcilment a la plataforma i utilitzar-ne les funcions sense restriccions. No hi ha un procés de verificació KYC llarg. Els usuaris no han d’enviar els seus diners a la plataforma, però poden guardar-los a la cartera segons les seves preferències.

Conclusió

Bitrefill és una plataforma legítima que ha rebut un fort suport de notables entusiastes de la criptografia de la comunitat. Els serveis de la plataforma són senzills i fàcils d’utilitzar, cosa que resulta en una experiència d’usuari gratificant. El procés de despesa de criptografia en targetes regal i crèdit telefònic es fa ràpid i senzill.

La plataforma ofereix una petita selecció de criptomonedes, però una gran selecció de targetes regal. També té una estructura de tarifes convenient, que oscil·la entre el 2 i el 3%, que és una altra ploma a la seva tapa. Les seves funcions innovadores, com el canal de la xarxa de llamps, generaran interès entre els comerciants de tot el món que busquen aprofitar-se al mercat de criptografia..

No obstant això, Bitrefill té algunes àrees de millora. Cal millorar els seus serveis d’atenció al client i tenir més resposta a les queixes dels clients. La plataforma també ha d’incloure més mètodes de pagament i introduir una opció de moneda fiduciària per facilitar a les persones que no posseeixen cap criptografia. En general, la plataforma és una manera innovadora de fer que les criptomonedes es puguin gastar en una gran varietat de productes quotidians de tot el món.

Valoració

Veredicte final

La nostra valoració

8.5

Visiteu el lloc

Preguntes freqüents

Què és Bitrefill?

Bitrefill és un proveïdor en línia de targetes regal, refils mòbils prepagats i serveis de xarxa Lightning mitjançant Bitcoin i altres criptomonedes a tot el món.

Quants països admet Bitrefill?

Segons el seu lloc web, Bitrefill admet més de 170 països de tot el món.

Bitrefill imposa alguns límits a les compres?

Sí, sí. Hi ha límits diaris en la compra de targetes de regal, en funció del tipus de producte.

Puc pagar amb USD a Bitrefill.com?

No, no es pot. Bitrefill.com només admet pagaments realitzats en criptomonedes.

Com puc comprar bitcoins?

Tu pots comprar Bitcoin amb targeta de dèbit o crèdit. En primer lloc, heu de tenir un cartera bitcoin, a continuació, podeu pagar amb mètodes tradicionals, com ara targeta de crèdit, transferència bancària (ACH) o targeta de dèbit, per comprar bitcoins en un intercanvi de bitcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me