Obteniu informació sobre com evitar pagar taxes elevades en intercanvis criptogràfics

eviteu pagar taxes elevades

Els intercanvis suposen una reducció dels vostres fons de criptografia pels seus serveis i, tot i que no podeu eludir totalment les taxes, podeu evitar pagar taxes elevades mitjançant alguns trucs..

El primer que heu de tenir en compte són les diferents estructures de tarifes que fan servir les borses i com podeu manipular-les al vostre favor. Podeu acabar estalviant diners seleccionant l’intercanvi de criptografia adequat per a una transacció específica.

Vegem quines comissions se solen cobrar en intercanvis criptogràfics:

Comissions de negociació

La comissió més bàsica dels intercanvis és la comissió de negociació. Aquesta tarifa s’aplica quan canvieu una cripta per una altra. Un consell senzill seria trobar un intercanvi que tingui la comissió de negociació més baixa. Però hi ha moltes altres comissions que s’afegeixen al procés de negociació ja que aviat ho descobrireu.

Comissions de canvi

comissions de canviAltres tarifes cobrades pels intercanvis poden incloure la comissió de creació d’adreces, la comissió de dipòsit i la comissió de retirada de les transaccions. La majoria de les borses no cobren comissions de dipòsit, però això pot comportar una comissió de retirada més alta.

A més, un canvi que no cobri cap comissió de retirada es pot reflectir en comissions de negociació més altes, o bé una petita comissió de negociació pot augmentar les comissions de dipòsit i retirada.

Heu d’anar amb compte amb aquesta estratègia d’ocultar determinats honoraris, tot anunciant els que són aparentment més petits. La majoria de les borses es comercialitzen d’aquesta manera i amaguen les taxes no competitives amb la lletra petita. És per això que molts usuaris es queixen en línia després de negociar quan descobreixen que l’intercanvi va prendre una part més gran dels seus fons.

Algunes comissions es calculen en funció del percentatge de l’operació, mentre que d’altres tenen un tipus fix per a tots els imports de la negociació. Per evitar pagar comissions elevades quan cotitzeu quantitats baixes, no opteu per borses que utilitzen un sistema de comissions fixes.

Quan veieu un canvi que afirma que tenen zero comissions, sense comissions de canvi i sense comissions de servei, us comenceu a preguntar, com guanyen els seus diners? Simplement, només venen el parell a un ritme superior al mercat obert.

Comissió Premium

Comissions de conversióPer a operacions instantànies, haureu de pagar més a l’intercanvi per aquest tipus de servei premium. Les opcions de compra instantània inclouen preus inflats. Diguem que un intercanvi ofereix els dos tipus de serveis; La compra de Bitcoin a l’instant passa a aplicar una comissió de transacció del 7%, mentre que la negociació al seu mercat tindria un preu per operació inferior, normalment per sota de l’1%. Naturalment, optareu per col·locar un comerç de mercat en lloc d’anar per un comerç instantani.

Comissions de conversió

Altres comissions ocultes comporten comissions de conversió. Si dipositeu qualsevol altra moneda fiduciària en un canvi que només accepti dòlars, se us cobrarà una comissió per convertir la vostra moneda. Però, quant pot costar una comissió de conversió? Bé, Coinbase afegeix una diferència del 0-2% al tipus de canvi. I si voleu treure diners al mateix compte, perdrà dues vegades el tipus de canvi. Una bona manera d’evitar el pagament de taxes elevades de conversions és fer-les per endavant a la vida real abans de dipositar o retirar qualsevol canvi..

Ara que teniu una millor comprensió de com funcionen les comissions en els intercanvis, explorem alguns mètodes per minimitzar aquestes comissions perquè pugueu obtenir els mateixos diners en les vostres operacions diàries actives..

No utilitzeu mai targetes de crèdit

nocreditcardFer dipòsits fiduciaris mitjançant targeta de crèdit o dèbit comporta comissions astronòmiques en qualsevol canvi. Coinbase aplica una comissió del 3,9% pel dipòsit amb targeta de crèdit i el càrrec pot arribar fins al 5%.

Per tant, en lloc d’utilitzar un compte de crèdit, haureu d’optar per un compte de dipòsit d’intercanvi, un compte bancari o una cartera electrònica.

Els comptes de dipòsit d’intercanvi es poden finançar mitjançant ACH i normalment no se us cobra el dipòsit, i la majoria d’aquests comptes són USD que tenen l’assegurança FDIC. En utilitzar aquest tipus de compte, les comissions de negociació poden situar-se en un interval del 0,25% en lloc de les comissions del 4% -5% que es cobren mitjançant una targeta.

Afegiu liquiditat a través de les vostres comandes de mercat

Hi ha certs intercanvis que premien els usuaris per utilitzar comandes límit, on no només eviteu pagar taxes elevades, sinó que no pagueu cap taxa. Aquesta és la seva manera de premiar els comerciants per afegir liquiditat al mercat. Tanmateix, pagueu tarifes quan preneu liquiditat (el que s’anomena comissió de comprador), és a dir, que ompliu una comanda de compra a la part de la sol·licitud o que ompliu una comanda de venda a la part de l’oferta..

Tingueu en compte les tarifes de retirada

En lloc de retirar directament la criptomoneda de la cartera Coinbase a altres borses, podeu optar per moure-les primer a Coinbase Pro.

Després, des del vostre compte de Coinbase Pro, podeu transferir els vostres fons a altres borses. No s’apliquen comissions per traslladar els vostres fons de Coinbase a Coinbase Pro, i també s’incorren en noves comissions quan es mou criptografia de Coinbase Pro a altres borses..

Plataformes d’igual a igual

plataforma peer to peerLes plataformes o mercats de peer-to-peer permeten als individus connectar-se entre si sense que cap tercer intervingui en la transacció. Les dues parts estableixen les condicions del comerç per si soles i acorden el preu de venda o compra, així com el mètode de pagament i la ubicació (si decideixen reunir-se personalment).

Alguns d’aquests mercats són LocalBitcoins, Paxful i LocalEthereum. Fins i tot si no hi ha comissions de negociació, conversió, dipòsit o retirada, la plataforma aplica una comissió de l’1% als venedors. Els compradors no han de pagar cap comissió.

Un altre desavantatge és que aquestes plataformes tenen menys usuaris, de manera que haureu d’esperar per trobar un venedor i, un cop trobat, heu de ser molt prudents, ja que hi ha molts estafadors..

Comerç només quan calgui

La forma més senzilla d’evitar pagar taxes elevades és no negociar en absolut. Comerçant activament, se sumen els diners que gastareu en dotzenes de taxes. Per tant, el millor pas seria negociar poques vegades només quan hi hagi oportunitats que puguin produir resultats amb beneficis elevats.

Conclusió

Si sou un comerciant actiu, haureu d’examinar de prop les borses i totes les seves comissions. Tot i que és possible que en trobeu un amb tarifes més baixes en un departament, és probable que tingui càrrecs més elevats per a altres aspectes. Heu de tenir en compte el vostre estil de negociació i com podeu utilitzar-lo per esquivar el pagament de costos innecessaris.

Imatge destacada: cryptowisser.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me