Monedes estables: què són i què volen dir?

monedes estables

Un dels problemes principals del món de les criptomonedes és que la majoria de les monedes que podeu comprar i comerciar no mantenen el seu valor tot el temps. De fet, tendeixen a pujar o baixar de valor molt ràpid, de manera que heu de trobar una manera creativa d’afrontar aquest procés. I les monedes estables poden ajudar-vos.

Què són les monedes estables?

Es tracta de criptomonedes dissenyades per mantenir valors estables. Tether és un bon exemple, perquè es tracta d’un recurs basat en cadenes de blocs que es continuarà negociant per 1 dòlar. Està connectat amb el dòlar americà i, a la llarga, continuarà sent així. Tot i que cada moneda estable té la seva pròpia quota de mecanisme, totes tenen la mateixa idea principal. Tenen una garantia i gestionen el subministrament. Això oferirà incentius al mercat per canviar la moneda al preu específic.

monedes estables

A la criptomoneda al món, sempre hi haurà restriccions i operacions que no podeu fer perquè utilitzeu una moneda determinada. Obviouslybviament, aquest serà el problema principalment, sobretot per restriccions i regulacions. Els intercanvis no podran tenir un acord en dòlars americans, de manera que hauran de confiar en criptomonedes que mantinguin activament el seu valor estable el màxim de temps possible.

Utilitzant monedes estables

Evidentment, els intercanvis de criptomonedes prefereixen utilitzar monedes estables, ja que mantenen el seu valor i la gent està més interessada en vendre-les i utilitzar-les d’una manera única i fantàstica. Poder fer servir monedes estables així sempre és important perquè s’aconsegueix centrar-se molt més i confiar en les solucions en què s’està centrant. La majoria de les vegades això pot ser molt difícil de fer, de manera que sempre heu de superar els límits mentre intenteu identificar les solucions adequades a les vostres necessitats. Mai és fàcil intentar assolir la grandesa, sobretot a la llarga, i com més facis, millor serà.

I el problema amb algunes de les monedes estables és que són vulnerables al col·lapse. En cas que hi hagi problemes, les monedes com Tether no tindran la garantia adequada de dòlars nord-americans per poder tornar a transferir-les a fiat. Això pot provocar un col·lapse si no es gestiona correctament, de manera que saber gestionar i gestionar tot això pot ser extremadament important a la llarga.

Però el tether no és l’única moneda estable que hi ha. Les monedes estables de Bessons també tenen un enfocament d’1 a 1 quan es tracta de dòlars. El que els fa millors aquí és que compleixen la normativa i la transparència. Sens dubte, això paga una mica i us proporciona un paper molt millor i uns resultats interessants per explorar-los tot el temps. Però els governs implicats en la iniciativa acaben tenint problemes, ja que la plataforma pot congelar qualsevol compte i no permetre que aquest propietari transfereixi els tokens. El fet que hi hagi un únic punt d’error podria estar bé, tot i que fer que les fitxes no siguin transferibles és òbviament un desavantatge important.

stablecoins

MakerDao

Es tracta d’una organització autònoma descentralitzada que també funciona contra el dòlar nord-americà. Però està recolzat per Ethereum, que és molt important. La seva moneda estable DAI també val 1 $ i mantenen l’estabilitat mitjançant un sistema de contractes intel·ligents molt potent dissenyat per ser autònom. Per tal que pugueu obtenir la moneda DAI, haureu d’enviar les fitxes a la plataforma Maker i bloquejaran les fitxes. Aquesta és la primera moneda estable avalada per ETH. L’inconvenient és que és súper complex i es mou a un ritme lent. Per tant, pot ser que no pugui oferir la rapidesa i l’eficiència generals que molta gent espera d’aquest tipus de coses. Encara val la pena començar, però definitivament es poden millorar els resultats.

Basecoin

Aquest és un altre exemple de moneda que manté l’enfocament de 1 dòlar, però aquí utilitzen el consens com a focus principal. Estan contractant i ampliant el subministrament de monedes en funció de la situació. En cas que el valor de la moneda sigui inferior a 1 dòlar, estan fent que els titulars de la moneda comprin bons i les monedes que s’utilitzin es destruiran. Així, a mesura que augmenti el preu, eliminaran les monedes addicionals per mantenir l’estabilitat. Ofereix un gran enfocament cap a les monedes estables i l’enfocament és fantàstic. Es recolza a través de fons destacats, però el seu procés de bons base necessita confiança en el protocol, i això pot ser una arma de doble tall més sovint que no..

Havven

Havven també se centra en l’estabilitat, però en el seu cas tenen un sistema que es recolza automàticament amb dues monedes. The Nomins és la primera moneda i es tracta de les monedes estables. Els havvens són fitxes de reserva. Una comissió per les transaccions de Nomins va a la companyia i el sistema alliberarà Havvens per tal d’estabilitzar-se i evitar problemes.

Pros i contres per a la indústria criptogràfica

Com podeu imaginar, el principal avantatge és que aconseguim tenir estabilitat al món de les criptomonedes, cosa que és molt difícil d’aconseguir en aquest moment. No només això, sinó que comptar amb sistemes que s’ajusten i es corregeixen automàticament per evitar superar determinats valors és molt impressionant i també val molt la pena utilitzar-lo..

L’inconvenient és que molts d’aquests sistemes són súper complexos i això vol dir que poden fallar de vegades si hi ha fins i tot el més mínim error. Tot i així, el fet que puguem tenir monedes estables i utilitzar-les de manera significativa per a les transaccions és molt important. La majoria de les monedes estables han estat capaces de mantenir la seva liquiditat i valor durant força temps. I això significa que el potencial de tenir criptomonedes estables és definitivament allà. Només hem de confiar en ells i confiar en el sistema creat aquí per obtenir resultats millors i més potents a la llarga. Definitivament val la pena consultar monedes estables si voleu criptomonedes estables!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me