Millors intercanvis de criptografia per a usuaris de Corea del Sud

Intercanvis coreans

Corea del Sud és la llar d’un gran nombre d’intercanvis de criptomonedes de bona reputació. Malgrat els impediments actuals generats pel govern i els bancs, Corea continua sent un dels països que té un mercat d’intercanvi de criptomonedes desenvolupat. A l’article d’avui analitzarem alguns dels millors intercanvis de criptografia per als usuaris de Corea del Sud el 2019.

UPbit

UPbit és un dels intercanvis de criptomonedes més grans de Corea per volum de negociació diari. L’intercanvi va ser fundat el 2017 per Song Chi-Hyung, un dels homes més rics de Corea del Sud.

Mentre que el 2018, el fundador d’UPbit i dos membres més importants van ser acusats de crear comptes falsos per augmentar el seu volum de negociació, la companyia va denegar les reclamacions i l’intercanvi encara es troba entre les preferències coreanes.

UPbit té una base d’usuaris de prop d’1,2 milions i un volum de transaccions diàries de 192.422.573 USD.

L’intercanvi admet el Won de Corea del Sud, que és ideal per als usuaris locals que vulguin utilitzar moneda fiduciària per comprar criptografia. Els dipòsits de Fiat es poden fer dins i fora dels comptes bancaris de Corea del Sud.

Mitjançant la seva col·laboració Bittrex, UPbit és capaç d’enumerar una àmplia varietat de monedes i fitxes de criptomonedes. Els usuaris poden negociar amb les 100 criptomonedes principals per capitalització de mercat, així com amb algunes altcoins exòtiques.

Com que l’intercanvi compta amb el suport del gegant fintech Kakao, les mesures de seguretat aplicades als fons d’usuaris d’UPbit són de primer ordre. BitGo, un proveïdor mundial de carteres multi-signatura, ofereix la seguretat de la cartera que utilitzen molts grans intercanvis criptogràfics.

Bithumb

Bithumb es va fundar el 2013 amb seu a Seül, Corea del Sud. És una borsa popular a Corea, amb un volum de negociació de 627.306.115 dòlars. Els usuaris poden canviar al voltant de 90 tipus de criptomonedes contra el won sud-coreà (KRW). L’intercanvi és propietat de l’empresa BTC Korea.com Co.Ltd.

El 2017, Bithumb va ser piratejat dues vegades i va perdre les dades personals de 30.000 clients. Es va produir un altre atac al juny del 2018, amb la pèrdua de criptomoneda de 30 milions de dòlars en l’incident. Al març de 2019, es van robar altres 20 milions de dòlars de criptomoneda de l’intercanvi en un atac de seguretat.

A causa de la freqüència dels pirates informàtics, l’intercanvi va funcionar juntament amb KISA (Internet coreà) & Agència de Seguretat) per intentar recuperar les seves pèrdues. A partir del pirateig de 30 milions de dòlars, Bithumb va aconseguir recuperar 14 milions de dòlars.

Bithumb ofereix tarifes molt competitives per als seus honoraris, un 0,15% per ser més precisos, que es troba per sota de la mitjana del mercat, del 0,25%.

Bithumb va revelar que tenen previst instal·lar quioscs a restaurants i cafeteries de tota Corea del Sud, on els clients podran pagar mitjançant criptomoneda. També van desenvolupar Touchpad, Touchbone i Bithumb Cache per facilitar l’ús de pagaments criptogràfics als seus clients.

Korbit

Korbit va ser el primer intercanvi criptogràfic del país que va oferir operacions contra el won coreà. La plataforma de negociació es considera la tercera borsa de criptografia més gran de Corea. L’intercanvi té un 6% de la quota de mercat coreana.

Korbit admet al voltant de 30 criptos, inclosos Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Zcash, XRP, Bitcoin Cash i fins i tot Qtum i Zilliqa, tots els quals es poden negociar contra KRW.

El sistema de tarifes és més avantatjós per a aquells que cotitzen en volums més elevats, ja que el percentatge cobrat disminueix segons l’import negociat. Els usuaris poden finançar els seus comptes amb KRW mitjançant targetes de crèdit o dèbit o transferències bancàries.

Tot i que no està regulat oficialment, Korbit es troba entre els primers intercanvis que intenten seguir totes les regulacions establertes pel govern coreà.

Korbit té una bona reputació a la comunitat de criptografia i està qualificat com un intercanvi fiable i fiable.

Coinone

Coinone és un dels intercanvis de criptografia més grans de Corea del Sud, amb un volum de negociació les 24 hores de 49.744.290 USD. Tot i que l’intercanvi té previst expandir-se al sud-est asiàtic, especialment a Hong Kong i Singapur, continua sent una plataforma comercial popular a la seva Corea del Sud natal.

Coinone també és un intercanvi de passarel·la, ja que dóna suport a la negociació de won coreanos contra diversos cryptos. També s’accepten dipòsits criptogràfics. La selecció de criptografia que ofereix Coinone inclou prop de 50 actius digitals, inclosos Bitcoin, Ethereum, EOS, XRP, OmiseGo, Tron, IOTA, Stellar i molts més.

L’estructura de les comissions també es basa en el volum de negociació i els usuaris poden reduir les comissions del fabricant i del comprador fins al 0,02% i el 0,06%, respectivament..

Coinone Transfer és una filial de l’empresa d’intercanvi que s’encarrega dels pagaments que s’encarrega de llançar la primera aplicació mòbil de remeses de Blockchain al país. L’aplicació de remeses creuades es basa en xCurrent de Ripple, que permet una transacció transfronterera ràpida.

Huobi Corea

Huobi Korea és una de les filials gestionades per Huobi, una borsa de criptografia que existeix des del 2013 i que té altres sucursals a Àsia. Tenen oficines a Singapur, Japó, Xina i Hong Kong, així com als Estats Units. Huobi és el cinquè intercanvi de criptografia més gran a escala mundial per volum ajustat.

L’intercanvi enumera més de 100 monedes i 208 mercats, dels quals 19 es cotitzen contra el won coreà. Per seguretat, el 98% dels fons dels seus clients es guarden en carteres fredes per evitar intents de pirateria.

Huobi Korea ha reforçat recentment els seus procediments contra el blanqueig de capitals, supervisant totes les transaccions sospitoses a la seva plataforma i revisant els seus processos de retirada i dipòsit..

OKCoin Corea

Una altra filial d’un popular intercanvi criptogràfic és OKCoin Korea, la branca de la companyia xinesa de criptografia OKCoin.

L’intercanvi admet més de 60 monedes digitals emparellades amb el won coreà. Tot i això, es va recriminar a OKCoin Korea que no pogués conservar les dades personals del seu usuari. També van rebre sancions pels procediments de tancament de comptes per ser massa complicats.

OKCoin implementa xifratge de seguretat SSL a nivell bancari, emmagatzematge en fred per a fons de criptografia, servidors GSLB i distribuïts, i control de dipòsits i retirades en temps real.

OKCoin està gestionat per la mateixa empresa amb seu a Malta que és propietària d’intercanvi de criptografia OKEx.

GOPAX

GOPAX, abreujat de Global Online Professional Assets Exchange, és el cinquè intercanvi de Bitcoin sud-coreà més gran.

L’intercanvi admet més de 40 criptos i el guany coreà és l’única moneda fiduciària emparellada amb els actius digitals. Les altres monedes base són Bitcoin i Ethereum.

Les comissions de negociació són molt baixes tenint en compte la mitjana del mercat, amb una quota de fabricant del 0,040% basada en un volum de 30 dies.

És molt fàcil registrar-se per obtenir un compte a GOPAX. És l’únic intercanvi que rep KISA la certificació del Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació (ISMS).

També han llançat una plataforma comercial per als seus usuaris estrangers, però els servidors coreans no poden accedir al lloc.

Conclusió

Hi ha un munt d’intercanvis de Corea del Sud que donen suport al comerç criptogràfic. Esperem que la nostra llista ajudi els nostres usuaris sud-coreans a trobar la plataforma comercial més adequada per a ells.

Imatge destacada: mercats CCN

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me