Millors carteres de Bitcoin Cash (BCH) per al 2019

A l’article d’avui veurem algunes de les millors carteres de Bitcoin Cash que hauríeu de provar el 2019, així com les seves funcions.

Bitcoin Cash és una moneda bifurcada de Bitcoin el 2017. Si esteu interessats en comprar i negociar amb BCH, necessitareu una cartera per emmagatzemar les vostres monedes i enviar-les a i des d’altres adreces.

A l’article d’avui analitzarem algunes de les millors carteres de Bitcoin Cash per provar el 2019.

Cartera atòmica

bitcoin_cash_crypto_wallet

Cartera atòmica va ser creat pel cofundador i CEO de Changelly, Konstantin Gladych, el 2017. La cartera té una llista diversa d’actius admesos, que compta amb més de 300 criptos. Els usuaris poden emmagatzemar, enviar i rebre Bitcoin Cash, així com comprar amb la moneda amb targetes de crèdit de Visa o Mastercard. També hi ha l’opció de convertir Bitcoin Cash en altres monedes i viceversa directament des de la cartera.

Atomic Wallet no té accés ni emmagatzema la vostra llavor de recuperació, claus privades i contrasenyes. Totes les dades de les vostres transaccions i usuaris s’encripten mitjançant un algorisme simètric AES i mai no surten del dispositiu que utilitzeu per accedir a la vostra cartera..

Podeu descarregar i instal·lar la cartera en dispositius que funcionen amb Windows-64 bit, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora i, si sou usuari de telefonia mòbil, també hi haurà aplicacions per a Android i iOS..

Ledger Nano S

Ledger Nano S és una popular cartera de maquinari que ofereix una opció d’emmagatzematge segur per a diverses monedes i fitxes. La cartera és molt elogiada per les seves implementacions de seguretat, que garanteixen la seguretat de les vostres claus privades mantenint-les en un element segur protegit per un codi PIN.

Inclou un mecanisme d’autenticació de dos factors i les transaccions es poden verificar manualment mitjançant el suport OLED prement els botons del servei. A més de Bitcoin Cash, Ledger Nano S també admet Bitcoin, Ethereum, Litecoin i una llarga llista d’altres cryptos.

medium.com

Cartera Guarda

Creat per una empresa estoniana el 2017, el Guarda wallet és un programari de codi obert que ofereix compatibilitat amb molts dispositius i sistemes operatius (Android, iOS, Web, extensió Chrome, Windows, Linux, Mac OS).

Aquesta cartera es pot utilitzar per emmagatzemar Bitcoin Cash i multitud d’altres monedes i fitxes (40 i encara es compten).

Totes les versions de l’aplicació de la cartera us permeten canviar monedes directament mitjançant l’intercanvi incorporat de Guarda i comprar monedes amb fiat mitjançant la vostra targeta de crèdit.

Cap informació personal ni cap clau privada dels usuaris s’emmagatzema a les publicacions de Guarda, cosa que us permet controlar totalment les vostres dades i fons.

Trezor

Trezor és el principal competidor de Ledger, ja que aquesta cartera de maquinari també proporciona seguretat per a la criptomoneda emmagatzemant-les fora de línia, protegint els vostres fons contra el malware i els pirates informàtics.

Les claus privades estan fortament xifrades i es pot accedir al dispositiu mitjançant l’ús de botons i una pantalla integrada per comprovar i validar les transaccions. El Trezor es pot utilitzar per emmagatzemar una àmplia llista de monedes, incloent Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic i molts altres.

Electron Cash

Electron Cash és una cartera bifurcada d’Electrum. Aquesta cartera de verificació de pagament simplificada (SPV) per a Bitcoin Cash es pot fer una còpia de seguretat mitjançant una frase de llavor mnemotècnica. La cartera es pot executar en sistemes operatius d’escriptori com Windows, OS X i Linux, així com en dispositius mòbils amb Android.

Electron Cash és una cartera lleugera que facilita l’accés i l’ús, ja que no cal esperar que es descarregui tota la cadena de blocs de Bitcoin Cash. La cartera també permet la funcionalitat multi-sig, cosa que aporta més seguretat als vostres fons.

Bitcoin il·limitat

Els desenvolupadors de Bitcoin il·limitat va llançar oficialment la versió de Bitcoin Cash 1.5.1.0 per a emmagatzematge BCH el 20 de desembre de 2018.

Aquesta cartera d’escriptori es pot descarregar per a sistemes operatius Windows, Linux i Mac.

BTC.com

BTC.com és una cartera basada en web i un grup de mineria llançat el 2015 per Bitmain. Es pot utilitzar tant en aplicacions mòbils com d’escriptori.

Bitmain Technologies és una empresa xinesa, coneguda com el principal jugador de la indústria de la mineria criptogràfica. Permet l’emmagatzematge, l’enviament i la recepció de fons Bitcoin Cash i Bitcoin. BTC.com és compatible amb les versions Android i iOS.

Aquesta cartera determinista jeràrquica permet l’ús d’una “llavor” principal per recuperar fons perduts, i també compta amb funcions de múltiples signatures i autenticació de dos factors..

Rahakott

Rahakott és una cartera de criptomonedes que permet als usuaris gestionar fàcilment les seves monedes des de qualsevol lloc on tinguin accés a Internet.

El més singular de Rahakott és que per iniciar la sessió no necessiteu una adreça de correu electrònic, un número de telèfon ni un nom d’usuari; tot el que necessiteu és una frase mnemotècnica. La cartera també inclou l’autenticació de dos factors i admet la funcionalitat de generar diverses carteres des d’un compte i assignar-les per a pagaments específics..

Rahakott és una cartera “algorística”, que significa que es generen adreces noves cada vegada que es fa una transacció per tal d’augmentar l’anonimat dels usuaris.

La cartera té una llista limitada de monedes compatibles: Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Zcash i Dash.

Coinomi

Coinomi és una cartera popular que ofereix assistència multidivisa. En aquesta cartera, podeu emmagatzemar una àmplia quantitat de monedes i fitxes, inclosos Bitcoin Cash, Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin, etc..

Coinomi és una cartera lleugera, és a dir, no haurà de perdre el temps esperant que es carregui i se sincronitzi amb la cadena de blocs de BCH.

Coinomi és una cartera determinista jeràrquica, és a dir, que les claus privades només es conserven al dispositiu i es generarà una frase inicial de 15 paraules en registrar-se. La frase s’utilitzarà per restaurar els vostres fons en cas que li passi alguna cosa a la cartera.

També podeu realitzar intercanvis instantanis entre cryptos a la vostra cartera a causa de la seva integració ShapeShift.

Jaxx

Es tracta d’una cartera HD que admet diverses monedes i permet a l’usuari mantenir el control de les seves claus privades mantenint-les al dispositiu. La cartera es pot utilitzar en telèfons intel·ligents i sistemes operatius d’escriptori, ja que és compatible amb Windows, Linux i OS X.

Jaxx també es pot utilitzar en dispositius mòbils que admetin Android i iOS, a més de l’extensió del navegador Chrome. La cartera presenta una interfície perfecta que pot utilitzar fins i tot els comerciants novells i té un procés de configuració senzill.

Juntament amb Bitcoin Cash, també s’admeten diversos cryptos com Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoi i molts altres..

CashAddress

CashAddress és una cartera de paper que emmagatzema les claus privades del vostre cryptos fora de línia imprimint-les en un tros de paper físic. Aquesta cartera és ideal per emmagatzemar Bitcoin Cash durant un llarg període de temps, ja que no és tan convenient accedir-hi per negociar ràpidament. Però tingueu en compte que aquest mètode no té cap mecanisme de recuperació si perdeu el paper.

Paraules finals

Amb això, concloguem el nostre article sobre les millors carteres per a Bitcoin Cash. Es recomana que investigueu a fons les característiques de seguretat de la cartera que us interessa abans de decidir transferir-hi les monedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me