Marco Coino demostra que BCH ha fallat

Als primers dies de Bitcoin, només hi havia algunes persones intel·ligents que identificaven el potencial de la moneda. No obstant això, a mesura que la divisa ha crescut en popularitat i hi ha més gent que té bitcoins, ha iniciat un moviment per descentralitzar la moneda.

Moneda del logotip de Bitcoin

Amb només un problema.

Transaccions amb targeta de crèdit són ràpides, però les transaccions bitcoin són lentes. Visa pot processar prop de 1.700 transaccions per segon i processa gairebé 150 milions de transaccions al dia.

Bitcoin pot processar-ne set.

No set mil. No set milions. Però set transaccions per segon. Això suma poc més de 600.000 transaccions al dia.

Va ser, en molts aspectes, la propera evolució de bitcoin com a moneda global.

Van aparèixer els directoris de comerciants de Bitcoin Cash, com ara Marco Coino, per fer saber als usuaris on podrien gastar el seu Bitcoin Cash.

Bitcoin, targeta de crèdit i pos-terminal

En recopilar informació generada per l’usuari, Marco Coino mostra on podeu negociar a BCH i, durant un temps, semblava un esforç prometedor.

Els defensors de BCH van aclamar això com l’inevitable augment i èxit de BCH a tot el món.

On va anar tot tan malament??

L’altiplà de Marco Coino

Al principi, semblava que Marco Coino podia ajudar a l’acceptació generalitzada de BCH com a moneda internacional.

Fons de blockchain amb mapa del món

El directori comercial de Bitcoin Cash semblava disposat i disposat a ser un centre central per compartir dades, i els números semblaven prometedors.

Tot i això, entre bastidors, tot no anava bé.

Els usuaris van informar que havien esperat més de tres mesos per veure aprovats els seus negocis, si ho eren. I mentre BCH s’enlairava al Japó i al nord de Queensland, altres parts del món quedaven molt enrere.

Grup de siluetes del concepte Bitcoin de gent de negocis sobre el mapa del món

A Europa, Eslovènia té el nombre més alt de propietats que accepten BCH amb més de 500, però a la resta de l’Europa continental, ni tan sols hi ha 100 venedors.

Fracassant la necessitat de velocitat

Les actualitzacions de l’aplicació triguen molts dies i, quan es completen, sovint no es configuren malament o deixen informació vital.

Borsa de valors de criptomonedes,

L’entusiasme mostrat per les empreses disminueix quan, després de mesos, encara no es veuen presents al directori.

Quan es va introduir BCH com una alternativa més ràpida a Bitcoin, Marco Coino no pot complir la promesa inicial del BCH.

Fora dels evangelistes de BCH, és poc probable que la gent passi el temps i l’esforç per donar suport a la moneda.

Problemes de seguretat de Marco Coino

Encara més preocupants que els retards són els possibles problemes de seguretat associats amb Marco Coino.

Home tocant una pantalla generant dades

Un usuari ha informat que ha rebut una trucada telefònica al matí d’algú que intenta confirmar el llistat d’algú que maleeix i emet amenaces estrafolàries.

Tot i que això pot no ser un fet quotidià, que va passar fins i tot una vegada és suficient per desafiar la legitimitat de BCH.

Marco Coino destaca els problemes amb BCH

Perquè BCH demostri una alternativa viable a una altra monedes, ha de ser accessible, fiable i segur. En tots tres casos, Marco Coino ha fallat.

Xifratge digital Bitcoin blockchain crypto currency

Amb la millor voluntat del món i amb tots els avantatges que Marco Coino va tenir com a primer directori comercial de Bitcoin Cash, sembla que encara hi ha una desconnexió entre els entusiastes de BCH i la resta del món. I Marco Coino destaca tots els problemes.

Perquè BCH es prengui seriosament al costat d’altres formes de transaccions, ha d’anar molt més enllà en demostrar la seva legitimitat.

Cada retard, cada risc de seguretat, i tots els negocis il·legítims de la plataforma fan un dany massiu a la credibilitat de BCH en el seu conjunt.

Fonamentalment, i potser una mica com el mateix BCH, Marco Coino va intentar córrer abans que poguessin caminar. Sense els sistemes i els processos establerts, no hi havia una manera pràctica d’escalar el directori comercial Bitcoin Cash.

Bitcoin global

El llançament d’una operació internacional sense el marc de suport suposa i ha causat un dany massiu i durador a la reputació de Bitcoin Cash.

Preguntes freqüents

Què és Marco Coino?

Marco Coino és un directori de comerciants de Bitcoin Cash i mostra on es pot negociar a BCH.

Què significa BCH?

BCH significa Bitcoin Cash, que és una versió altcoin de la moneda digital més popular, Bitcoin.

S’utilitza Marco Coino a Europa?

Sí, ho és. Eslovènia té el nombre més elevat de propietats que accepten BCH amb més de 500, però a la resta de l’Europa continental, ni tan sols hi ha 100 venedors.

Quina diferència hi ha entre BTC (Bitcoin) i BCH (Bitcoin Cash)?

La principal diferència entre ells és la mida del bloc (BCH té una mida de 8 MB, mentre que BTC està limitat a 1 MB).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me