Llista d’aixetes Dogecoin: les millors maneres d’obtenir criptografia

Aixeta Dogecoin

Una aixeta Dogecoin és la forma més senzilla d’obtenir DOGE gratuït. Hi ha una sèrie d’internet que tothom pot utilitzar. Alguns d’ells només requereixen prémer un botó a intervals, mentre que d’altres us demanen que realitzeu poques tasques. Les recompenses obtingudes també varien. En aquest article, parlarem de les aixetes Dogecoin més gratificants que podeu utilitzar per obtenir criptografia gratuïta.

Allcoins.pw Aixeta Dogecoin

Allcoins.pw és una de les aixetes més gratificants. Hi ha una llarga llista de criptomonedes, incloses Dogecoin, Bitcoin, Ethereum i Litecoin. Podeu reclamar DOGE cada 6 minuts amb només fer clic a un botó. Entre els girs, podeu guanyar més monedes jugant a jocs, oferint parets o utilitzant l’aixeta automàtica.

Aquesta aixeta també ofereix una generosa comissió del 50% sobre els guanys de la vostra referència. Podeu compartir els vostres enllaços de referència amb amics i convidar-los a obtenir recompenses. A més, podeu utilitzar l’aixeta per extraure Dogecoin si voleu guanyar encara més. Podeu descarregar Command Miner fàcilment i deixar-lo executar al fons de l’ordinador. Això elimina Dogecoin amb el pilot automàtic mentre fas altres coses. Definitivament val la pena provar-ho si voleu obtenir una bona quantitat de Dogecoin gratuïta d’una aixeta amb una mica de diversió afegida.

Aixeta Fly-Doge

Aquest és un dels DOGE més sorprenents aixetes. Ha pagat més d’un milió de Dogecoin des dels seus inicis. Amb aquesta aixeta Dogecoin, podeu guanyar fins a 200 dòlars en DOGE cada hora. Un cop us registreu, només cal que feu clic al botó i que feu rodar. Podeu rodar després de cada hora per guanyar més. També gestionen un programa d’afiliació que us paga el 20% del DOGE que guanya el vostre afiliat. També hi ha un joc d’aposta HI-LO que podeu jugar per multiplicar el vostre DOGE.

Podeu retirar la vostra Dogecoin quan vulgueu, però l’aixeta us paga interessos si la deixeu a la cartera de l’aixeta. Els pagaments s’envien a fly-mart.com i es converteixen en fitxes als preus vigents actuals. Potser el més divertit d’aquest aixeta és que el podeu utilitzar per obtenir préstecs criptogràfics mitjançant transferències bancàries locals. Aquesta és una de les millors aixetes Dogecoin que podeu trobar en línia, així que hauríeu de provar-la.

FireFaucet

FireFaucet és un altre lloc per obtenir Dogecoin gratuït. Igual que Allcoins.pw, ofereix recompenses en altres criptomonedes. Una cosa destacable d’aquesta aixeta Dogecoin és que no hi ha un interval de temps entre girs. Això vol dir que podeu girar tantes vegades com vulgueu sense haver d’esperar ni un segon. Per descomptat, això augmenta el vostre potencial de guany significativament.

L’aixeta també paga als usuaris una comissió del 20% quan remeten a la gent que utilitzi l’aixeta. Tenen dret a la comissió vitalícia sempre que les referències continuïn guanyant. Hi ha diverses bonificacions i moltes altres maneres de guanyar més Dogecoin. Aquests inclouen recompenses diàries, assoliments diaris i nivells. El pagament s’envia directament a la vostra cartera privada quan s’aconsegueix un llindar. Hi ha 9 criptomonedes admeses, de manera que podeu guanyar qualsevol altra criptografia que vulgueu a part de Dogecoin. Proveu-ho per guanyar DOGE i altres recursos digitals preferits.

ESFaucet

ESFaucet és una altra aixeta Dogecoin increïble. L’equip que hi ha darrere vol posar la criptografia en mans de tothom amb aquesta aixeta. Per tant, no és estrany que sigui tan generós. Amb ella, podeu guanyar Dogecoin cada 5 minuts. La quantitat de criptografia generada s’esgota amb el pas del temps, però hi ha maneres de compensar-les. Podeu guanyar extra recollint monedes ES que es poden bescanviar per Dogecoin o qualsevol altra criptomoneda admesa.

També hi ha bons diaris per guanyar, més una comissió del 20%. Per a tothom que faci referència a l’aixeta amb el vostre enllaç, obtindreu un 20% dels seus guanys. Un aspecte realment interessant d’aquesta aixeta és que té una aplicació per a Android que es pot descarregar i reclamar Dogecoin gratuïtament sobre la marxa. Una aplicació per a iOS encara està en desenvolupament perquè tothom pugui accedir a més recursos allà on es trobi. No hi ha excusa per no obtenir Dogecoin gratis amb ESFaucet.

Faucetcrypto

Faucetcrypto és l’última aixeta Dogecoin que considerarem. Aquesta és una altra aixeta multi-criptogràfica que proporciona altres actius, a part de Dogecoin. Hi ha diverses maneres de guanyar amb aquesta aixeta. Només podeu reclamar criptografia gratuïta cada 40 minuts, que és la manera més senzilla. Per augmentar els vostres guanys, podeu veure anuncis, participar en enquestes i parets d’ofertes.

Faucetcrypto també ofereix una comissió del 25% quan envieu els amics al lloc web. Aquesta és una altra manera fàcil de guanyar de forma més passiva. Quan guanyeu prou, podeu fer una sol·licitud i el vostre xifratge s’enviarà directament a la vostra cartera personal. Altres aixetes disponibles inclouen Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin i molts altres. Obteniu Faucetcrypto i comenceu a guanyar Dogecoin gratis. Ja hi ha prop d’un milió de persones que utilitzen l’aixeta diàriament i tu en pots ser un.

Conclusió

Aquestes són les aixetes Dogecoin més calentes que hi ha. Dogecoin s’ha convertit en una criptomoneda preferida i tothom en vol, sobretot a causa dels canvis de preus de DOGE en els darrers mesos. Podeu provar qualsevol d’aquestes aixetes o, fins i tot, totes, perquè hi hagi una quantitat de Dogecoin i altres criptomonedes abocades a la vostra cartera. Bona sort i divertiu-vos recopilant actius criptogràfics per al futur.

Imatge destacada: medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me