Les millors carteres NEO (NEO) per al 2019

Al nostre article d’avui, llistarem algunes de les millors carteres NEO. Continueu llegint per saber quin és el més adequat per a vosaltres.

Quant a NEO

NEO, anteriorment coneguda com AntShares, és una plataforma blockchain desenvolupada a la Xina que funciona amb dos tokens de criptomoneda natius: NEO i GAS. La seva plataforma permet la creació i el desplegament de contractes intel·ligents, de manera similar a Ethereum.

Tot i que NEO ha crescut considerablement des del seu llançament, encara no té tantes opcions de cartera com altres criptomonedes. Tot i això, si esteu interessats en comprar NEO, hi ha algunes opcions que podeu utilitzar. Seguiu llegint el nostre article per esbrinar les millors carteres NEO més adequades per a vosaltres.

Cartera atòmica

neo_coin_crypto_wallet

Cartera atòmica és una opció d’emmagatzematge de criptografia sense custòdia, multi-criptogràfica, que admet NEO, Bitcoin i molts altres altcoins. Els usuaris de NEO poden emmagatzemar, enviar, rebre i fins i tot canviar la moneda amb altres actius des d’un mateix lloc.

El personal d’Atomic Wallet no pot accedir a claus i contrasenyes privades i només teniu control sobre el seu ús. Quan es tracta dels vostres registres d’inici de sessió i transaccions, aquestes dades s’encripten mitjançant l’algorisme AES i s’emmagatzemen localment al dispositiu.

Podeu utilitzar l’intercanvi integrat de la cartera per canviar qualsevol de les 300 monedes compatibles amb altres actius. Si no teniu cap criptografia, podeu començar a comprar monedes noves mitjançant el compte de crèdit.

Els usuaris que executin Windows, macOS, Ubuntu, Debian i Fedora al seu escriptori poden utilitzar la cartera. Els usuaris de mòbils Android o iOS també poden instal·lar les seves respectives aplicacions de cartera.

Cartera NEON

NEÓ és una cartera multiplataforma creada per City of Zion i aprovada per NEO, que funciona ràpidament i permet als usuaris emmagatzemar i gestionar fàcilment NEO, GAS i altres fitxes NEP5. NEON Wallet té una configuració senzilla i fàcil d’utilitzar, que el fa ideal per a aquells que acaben d’entrar al món de la criptomoneda..

Aquesta cartera lleugera és fàcil de descarregar i instal·lar i compta amb una interfície fàcil d’utilitzar. És compatible amb els sistemes operatius Windows, Mac i Linux: les claus privades no es conserven als servidors de NEON.

Cartera Guarda

Guarda és una cartera de xop coneguda per oferir una solució multiplataforma que inclou tot el món per a serveis de compra i emmagatzematge de criptografia. La seva llista de suport inclou alguns dels cryptos més populars del mercat, cosa que us permet emmagatzemar i gestionar des de NEO fins a Bitcoin.

Guarda és una cartera lleugera, és a dir, que a diferència de les carteres NEO de node complet, no cal que espereu llargs períodes perquè la cartera es sincronitzi amb la cadena de blocs. Els usuaris mantenen el control de les seves claus privades en tot moment, ja que mai no abandonen els seus dispositius personals. Per seguretat, la cartera està protegida per un PIN i totes les claus i les dades es beneficien del xifratge AES.

Guarda s’associa amb Changelly, que li permet oferir serveis d’intercanvi de criptografia instantanis i convenients. Un altre avantatge és que la cartera té serveis de pagament fiat integrats que us permeten comprar criptografia directament amb la vostra targeta bancària.

La cartera és compatible amb Android, iOS, Windows, Mac OS, Linux i Chrome.

Ledger Nano S

Per emmagatzemar NEO a mitjà o llarg termini, la cartera de maquinari és la vostra millor opció. Ledger Nano S va afegir suport per a NEO l’últim trimestre del 2017 i també és compatible amb la cartera NEON. Es pot reclamar GAS mitjançant Ledger Nano S en combinació amb NEON, que no requereix que introduïu la clau privada ni la mantingueu a l’ordinador.

El dispositiu inclou botons i una pantalla OLED que us permet navegar i verificar manualment cada transacció. Les vostres claus privades estan protegides mitjançant un codi PIN, una autenticació de 2 factors i una còpia de seguretat dels vostres comptes en un full de recuperació. El procés de configuració del Nano S és força senzill. A més de NEO, també admet Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) i una sèrie d’altres cryptos.

NEO GUI

Això cartera oficial d’escriptori us permet accedir als vostres fons NEO mitjançant una interfície gràfica d’usuari (GUI). Es tracta d’una cartera sincronitzada, és a dir, que heu de descarregar tota la cadena de blocs a l’ordinador. El procés pot trigar una estona i també requereix una quantitat important de memòria a l’ordinador.

Un cop finalitzat el procés de sincronització, podeu crear una contrasenya per protegir la vostra cartera i, a continuació, xifrar la clau privada per fer una còpia de seguretat de la vostra cartera. La cartera us permet enviar o rebre NEO o emmagatzemar les vostres fitxes per a fitxes generades per GAS. La interfície gràfica d’usuari NEO ofereix una gran seguretat, però és possible que els usuaris que no estiguin familiaritzats amb la tecnologia i els criptos tinguin dificultats d’ús.

Cartera NEO

Aquesta cartera web ha estat desenvolupada i mantinguda per l’equip de desenvolupament de la comunitat NEO. El Cartera NEO és oficialment una cartera “fora de línia”, és a dir, que els fitxers de cartera o claus privades no es carreguen al servidor de carteres NEO. Utilitza una interfície de programació d’aplicacions (API) que xifra tots els missatges abans d’enviar-los.

Aquesta cartera permet als usuaris emmagatzemar, enviar i rebre tant els tokens de NEO: GAS com NEO, a més de permetre’ls reclamar el resultat de GAS per tenir tokens NEO. La cartera NEO es pot descarregar mitjançant els navegadors d’Internet Chrome i Edge i està disponible en anglès i xinès.

Cartera NEO Tracker

Cartera NEO Tracker és una cartera basada en web que s’ha desenvolupat independentment de NEO. Està escrit en Javascript i permet als titulars de NEO interactuar i explorar la cadena de blocs NEO a través del web.

El NEO Tracker actua com una cartera fora de línia, mitjançant el navegador web per generar les dades necessàries, i no es guarden claus ni dades als servidors de NEO Tracker. Podeu emmagatzemar i transaccionar tant el testimoni NEO com el GAS, així com reclamar qualsevol GAS generat per la participació de NEO.

La cartera NEO Tracker no és un projecte dels desenvolupadors de NEO. Tot i això, implementa una forta seguretat per als fons dels usuaris. A mesura que es genera una cartera NEO, rebreu un fitxer de magatzem de claus per descarregar. Les claus s’emmagatzemen en un fitxer xifrat en aquest fitxer. La cartera NEO Tracker es pot descarregar mitjançant els navegadors d’internet Chrome i Edge.

NEO CLI

Això Cartera NEO també és una creació de l’equip de desenvolupament oficial de NEO. A diferència de la cartera NEO GUI, es tracta d’una cartera CLI, és a dir, només s’hi pot accedir mitjançant indicacions de línia d’ordres.

NEO CLI té funcions de seguretat avançades, però no és tan fàcil d’utilitzar per a principiants. Aquesta cartera s’adreça a usuaris més avançats que tinguin un cert coneixement del llenguatge CLI. La cartera admet transaccions amb NEO i GAS i també permet als titulars de NEO reclamar els seus tokens GAS: és compatible amb sistemes Linux i Windows i només està disponible en anglès..

Cartera O3

El Cartera O3 és una cartera mòbil que es pot utilitzar en sistemes Android i iOS. L’aplicació presenta un disseny simplista que us permet gestionar fàcilment els vostres tokens NEO en moviment.

Creat per a ser utilitzat només per a NEO, aquesta cartera lleugera no pot gestionar la seva cartera de NEO en temps real. Us permet dividir els vostres fons en dues carteres: una cartera calenta per a ús diari i una cartera freda per retenir fons per GAS. Aquesta cartera gratuïta de codi obert és fàcil d’utilitzar, però tingueu en compte que no és tan segura com una cartera de maquinari.

Millors carteres NEO: conclusió

Aquest ha estat el nostre article amb les millors carteres per emmagatzemar NEO i GAS. Esperem que això us hagi ajudat a prendre una decisió informada sobre quina cartera és més adequada per a les vostres necessitats d’emmagatzematge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me