JM Bullion

A l’hora d’escollir una inversió que hagi passat la prova del temps, potser ja no n’hi ha cap inversió sòlida tant en sentit figurat com literal que no pas l’or. Durant segles, l’or ha estat un símbol de decadència i riquesa, ja sigui per adornar algú amb joies o si es comercialitza com a moneda. L’or és un material molt buscat per apreciar-lo amb el pas del temps, i els inversors solen buscar-lo en moneda o barra.

Captura de pantalla de jmbullion.com Pàgina inicial de JM Bullion

Un distribuïdor d’or i altres metalls preciosos de bona reputació és JM Bullion. Quan es tracta de comprar or, els compradors volen un preu competitiu, així com la tranquil·litat que la inversió que compren és autèntica i de primera qualitat. A la publicació d’avui posarem al microscopi les ofertes de JM Bullions perquè pugueu fer una inversió informada si desitgeu comprar or, plata o qualsevol altre metall preciós amb elles..

Qui són JM Bullion?

JM Bullion és un minorista en línia d’or, plata i altres metalls preciosos com el platí i el coure. Principalment són coneguts per les seves monedes i barres d’or que tenen un valor significatiu, cosa que els fa molt atractius per als inversors.

Captura de pantalla de jmbullion.com Jmbullion.com: pàgina d’informació

La companyia es va fundar el 2011 a Lancaster, PA, abans de traslladar-se a Dallas, TX, dos anys després, després que les vendes superessin els 1 mil milions de dòlars al dia. JM Bullion va créixer ràpidament fins a convertir-se en la “companyia de metalls preciosos que més creix” de Inc.com als Estats Units.

Captura de pantalla de jmbullion.com Jmbullion.com: pàgina d’informació

Tot i el seu creixement exponencial que el genera generar 661,3 milions de dòlars a l’any, JM Bullion continua sent una operació relativament petita amb només 30 empleats. Actualment només operen als Estats Units només a través del seu lloc web i del centre de trucades. Tot i que, ateses les seves vastes ofertes de metalls preciosos, parlen per si soles, JM Bullion continua sent un jugador molt lucratiu en les apostes tangibles d’inversió.

Què ven JM Bullion?

JM Bullion ven diversos articles fets d’or, plata, platí, pal·ladi o coure. No obstant això, sobretot venen monedes, barres i joies.

Monedes

Captura de pantalla de jmbullion.com Jmbullion.com – Secció de monedes

Monedes de metalls preciosos són actius extremadament col·leccionables que són populars tant com a inversions com a peces d’herència. JM Bullion ven monedes fetes amb or, plata, platini, pal·ladi o coure (conegudes com a “cèntims de blat”).

A més, JM Bullion també ven monedes de la cultura popular, incloses Disney i Star Trek.

Bars

Captura de pantalla de jmbullion.com Jmbullion.com – Secció de barres d’or

Aquells que somien amb posseir or ho fan amb la imatge de comprar barres d’or, que no falten amb JM Bullion, de fet, són la peça de resistència de tot el seu lloc web. No obstant això, les barres també es poden comprar en plata, platí, pal·ladi i coure.

Joieria

Captura de pantalla de jmbullion.com Jmbullion.com – Secció d’orfebreria d’or

Tot i que JM Bullion no es considera joieria, és possible recollir diverses peces a través d’elles, tot i que només es fabriquen amb or. La seva “Polsera de lingots d’or martellat”, que es ven a més de 1.800 dòlars, és una peça realment aturada.

Actius tangibles vs actius virtuals

Alguns inversors prefereixen tenir una combinació d’actius materials i físics per diversificar la cartera. En el cas de JM Bullion, els seus metalls preciosos també es poden transmetre com a herències. L’or en si és una de les divises més antigues establertes fins ara i sovint es prefereix a les opcions d’inversió més arriscades.

Descripció general del lloc web de JM Bullion

Quan feu una inversió de qualsevol tipus, voleu saber exactament el que esteu comprant. Com que els metalls preciosos són actius materials, normalment podríeu inspeccionar-los amb els vostres ulls abans de comprar. Tanmateix, el lloc web de JM Bullion mostra imatges molt grans de totes les seves ofertes perquè pugueu veure clarament què esteu comprant per a la vostra tranquil·litat..

Captura de pantalla de jmbullion.com Jmbullion / com – Secció de monedes American Eagle Gold

Les opcions de compra de cada peça es mostren juntament amb els 6 mètodes de pagament diferents que podeu triar. La majoria dels articles tenen opcions de quantitat de compra que abasten entre 1 i 100 unitats. A cada article també apareix el “preu de venda” que és útil per als inversors existents d’una peça en particular.

Formes de pagament a JM Bullion

A sota de cada peça apareix una descripció generosa sobre l’element, les especificacions i una llista general de preguntes més freqüents. Com passa amb qualsevol inversió, aquesta informació és clau tant si sou incipients en inversions en actius materials com si no. Per tant, en comparació amb una llista incompleta d’eBay sense informació sobre l’element, JM Bullion ha realitzat l’esforç de ser transparent durant tot el procés..

Descripció d'articles i PMF Descripció de l’element i PMF

El lloc web de JM Bullion també es beneficia d’un bloc educatiu, una guia d’inversions i gràfics d’avaluació d’or i plata constantment actualitzats. La informació és fàcil de digerir tant per a principiants com per a inversors experimentats.

JM Bullion Competitors

  • Apmex
  • Monedes rares d’Austin & Lingots
  • Kitco
  • Moneda territorial del nord-oest
  • Metalls Provident
  • Oficina d’Or dels Estats Units

Atès que l’or i la plata són productes bàsics molt buscats i que són capaços de suportar fins i tot els períodes financers més rocosos, hi ha moltes empreses a tot el món al costat de JM Bullion que el venen. Dit això, la llista anterior és aquella que es considera competidors directes.

Ressenyes de clients de JM Bullion

A shopperapproved.com, JM Bullion té 280.000 comentaris de clients, un 86,5% dels quals són de 5 estrelles. Els clients van aplaudir l’empresa per les seves opcions de pagament flexibles (sobretot per poder comprar amb Bitcoin) i el seu preu transparent. Només el 0,6% dels clients els ha valorat per sota de les 3 estrelles, cosa que és bastant excel·lent i també significa confiança per als inversors.

Ressenyes de clients a shopperapproved.com

Tarifes d’enviament de JM Bullion & Assegurança

JM Bullion envia els seus articles amb USPS o UPS. En totes les compres superiors a 99 USD, l’enviament és gratuït i costa 3,99 USD per a compres inferiors a aquest import. JM Bullion només s’envia a adreces dels EUA que inclouen caixes postals i ubicacions militars. No s’envien a les botigues UPS ni als serveis d’enviament de correu, tot i que, atès que els paquets són d’alt valor, això és comprensible.

Captura de pantalla de jmbullion.com Jmbullion.com – Secció d’enviament

Els articles estan embolicats de manera segura en embalatges de protecció, que inclouen afegir material addicional per evitar que els productes es moguin durant l’enviament.

Un gran avantatge amb l’enviament en general és que es fa de manera discreta i no hi ha cap indicació que es tracti d’un paquet d’alt valor. Això afegeix tranquil·litat als compradors, especialment en el cas que altres persones (com ara veïns) puguin tenir accés al vostre correu.

A més, tots els paquets estan totalment coberts per una assegurança que inclou tot el trajecte des del seu magatzem fins a la seva residència. Aquesta assegurança és vàlida fins al moment en què es signa el paquet, que és bastant estàndard. És una bona idea trucar amb antelació al vostre proveïdor d’assegurances per tal que els articles estiguin immediatament coberts a partir d’aquest moment.

Mètodes de pagament de JM Bullion

Un dels aspectes més atractius de JM Bullion són els diversos mètodes de pagament que accepten. Això fa que els seus articles siguin molt més accessibles i també és una manera que els inversors en criptografia poden diversificar els seus fluxos. De fet, Bitcoin és, amb diferència, l’opció de pagament més atractiva per als clients, ja que no té una despesa mínima. Tot i així, el llindar màxim i el descompte són inferiors als de pagar amb Bank Wire.

Formes de pagament a Jmbullion.com Jmbullion.com – Secció de mètodes de pagament

Aquí teniu una descripció general dels 6 mètodes de pagament de JM Bullion, juntament amb els llindars mínims i màxims i qualsevol descompte aplicable per al qual us podran qualificar:

Targeta de crèdit / dèbit

Mínim: 0 $
Màxim: 5.000 dòlars
Descompte: Cap

PayPal

Mínim: 0 $
Màxim: 10.000 dòlars
Descompte: Cap

Comprovació de paper

Mínim: 0 $
Màxim: 50.000 dòlars
Descompte: 4%

eCheck (ACH)

Mínim: 0 $
Màxim: 25.000 dòlars
Descompte: 4%

Transferència bancària

Mínim: 2.500 dòlars
Màxim: 250.000 dòlars
Descompte: 4%

Bitcoin

Mínim: 0 $
Màxim: 150.000 dòlars
Descompte: 3%

Venent a JM Bullion

La venda d’or o plata a JM Bullion és un procés popular i senzill. Els usuaris simplement han de fer clic a “Vendeix-nos” a la barra d’eines principal per iniciar el procés. L’import mínim de la compra és de 1.000 dòlars, que pot ser un problema per a aquells que tinguin monedes de menys valor, tret que en venguis una gran quantitat..

Captura de pantalla de jmbullion.com Guia d’inversió de JM Bullion

Per vendre articles, els usuaris primer han de demanar una valoració, moment en què es bloqueja un preu. Els articles han de ser enviats per correu a JM Bullion, que després autenticarà les peces. Un cop finalitzat tot, el pagament s’alliberarà en un termini d’entre 1 i 3 dies laborables.

Resum

Per a inversors nous i antics, JM Bullion ha creat un procés de compra i venda molt senzill, que és sens dubte una de les moltes raons de la seva ràpida ascensió a l’èxit. Tot i que no venen internacionalment (cosa que és una pena donat que venen peces d’origen internacional) i tenen un llindar de venda mínim de 1.000 dòlars, en general les seves ofertes són excel·lents. La clara estructura de preus i la varietat de diferents mètodes de pagament acceptats són avantatges particulars.

Com passa amb qualsevol inversió, és probable que el preu fluctui especialment durant períodes econòmics difícils. Dit això, l’or sempre s’ha considerat una inversió sensata i, atès que aquesta és l’essència del que ven JM Bullion, és un senyal encoratjador. Els usuaris poden començar poc invertint primer en plata (o fins i tot coure), cosa que fa que la plataforma sigui accessible per a tots els pressupostos. Com passa amb qualsevol inversió (fins i tot segura), sempre heu d’investigar i estar preparats per a les fluctuacions del valor de la vostra cartera.

Valoració

Veredicte final

La nostra valoració

9.0

Visiteu el lloc

Preguntes freqüents

On es troba JM Bullion?

La seu de JM Bullion és a Dallas, Texas, i el seu centre d’atenció al client també és a Dallas. La seva direcció corporativa és el 11700 Preston Road, Suite 660153, Dallas, Texas 75230, però no és una adreça física.

JM Bullion ven falsificacions??

JM Bullion assegura que totes les peces de metall que venen són autèntiques.

És il·legal tenir barres d’or als EUA?

No és il·legal posseir monedes des del 1975. Qualsevol ciutadà americà pot tenir lliurement l’or, sense llicències ni restriccions de cap tipus.

Està comprant or comunicat a l’IRS?

La venda d’or o plata es considera ingrés, de manera que cal informar aquest tipus de venda a l’annex D del formulari 1040 de la vostra declaració d’impostos..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me