És segur Coinbase?

Quan comenceu a criptografiar, el vostre impuls immediat és emmagatzemar les vostres monedes al bescanvi en què les compreu.

Coinbase és un dels llocs més coneguts i populars comprar bitcoins.

Per això, molta gent hi compra les seves monedes i no les mou mai … però és segur?

  1. Mantindran segures les vostres monedes?

  2. Et permetran retirar-los??

  3. I respectaran la vostra privadesa?

Descobriu tot el que necessiteu saber sobre Coinbase i la seva història i pràctiques de seguretat en aquesta guia completa.

Introducció

Tot i el bon historial de Coinbase amb la gestió de fons i que no va patir pèrdues importants des del seu llançament a l’octubre del 2012, encara hi ha motius per qüestionar la seguretat i la seguretat de l’intercanvi.

Aquest article desglossa tres perspectives des de les quals Coinbase pot ser vulnerable a atacar o actuar de mala fe. Intentem explicar per què és preferible triar l’autocustodia més costosa i inconvenient de les vostres monedes abans que lliurar aquesta responsabilitat a Coinbase.

En última instància, però, depèn de vosaltres decidir si preferiu confiar en un banc amb els vostres bitcoins o si esteu disposat a fer el primer pas cap a la sobirania financera amb un Billfodl i una cartera de maquinari.

Nadó aprenent a caminar

Això és el que tractarem en els capítols següents: podeu fer clic a cadascun per desplaçar-vos directament fins a aquest capítol.

Coinbase és un lloc segur per emmagatzemar bitcoins?

Escut amb icona de pany


En una publicació al blog del 2016, el conseller delegat i cofundador de Coinbase, Brian Armstrong s’ha presumit d’emmagatzemar aproximadament el 10% dels bitcoins disponibles en circulació.

Des de llavors, el nombre d’usuaris de Coinbase i les inversions corresponents ha crescut tant que la companyia ha generat ingressos de mil milions de dòlars només un any després.

Tot i que això pot semblar un bon senyal des d’una perspectiva funcional, encara hi ha motius per sentir-se dubtós i preocupat.

Hacking Coinbase

El fet que milions d’usuaris confiïn en alguna cosa no vol dir que sigui el vostre guardià segur i segur.

Al final, els tercers de confiança són forats de seguretat i l’objectiu de Bitcoin és participar en un sistema sense permisos que us concedeixi sobirania financera..

La història de Bitcoin mostra que els custodis dels titans estan obligats a caure.

Tot i que Coinbase no va perdre fons en els seus primers set anys d’existència, la seva seguretat encara s’hauria de qüestionar i examinar.

L’espai Bitcoin encara es fa ressò d’històries d’esdeveniments econòmicament ruïnosos en intercanvis.

Mt. Gox

El primer intercanvi de Bitcoin, que va ser piratejat per gairebé 750.000 BTC.

Bitfinex

Va perdre 120.000 BTC quan es van trencar algunes carteres multi-sig insegures.

QuadrigaCX

El propietari va morir inesperadament i es va endur les claus privades dels clients.

Binance

Perdut 7000 BTC malgrat les constants afirmacions “safu”.

El fet que Coinbase encara no hagi estat piratejat no vol dir que sigui invulnerable en el futur.

El bon registre és només una indicació d’un millor rendiment que la resta. S’emmagatzemen grans quantitats de bitcoins en calent carteres perquè les operacions ràpides es perceben com a punts de mel per als pirates informàtics.

Imatge de David i Goliat

El més aterrador és que els atacants cibernètics malèvols ni tan sols han d’orientar-se al xifratge de carteres d’un intercanvi com Coinbase: de vegades n’hi ha prou amb robar les dades sensibles dels usuaris i extorsionar l’intercanvi.

En un cas recent, un pirata informàtic va exigir 300 BTC després d’haver irromput a la base de dades KYC (Know Your Customer) de Binance i amenaçar de publicar centenars d’imatges d’usuaris que tenien els seus identificadors nacionals per a la seva verificació..

Quan les negociacions van fracassar,l’atacant simplement va bolcar les dades en un grup de Telegram i va exposar el tipus d’informació confidencial que poden ser explotats per actors dolents.

A més, com a empresa americana autoritzada, Coinbase ha de complir les lleis federals i estatals. Si el govern dels Estats Units decideix que els bitcoins són actius il·legals i tots els intercanvis han de congelar fons i deixar de cotitzar, haurà d’actuar contra l’interès financer dels seus clients..

I fins i tot si les compensacions financeres es donen en USD (molt semblant al cas de la llei de reserva d’or de 1934) a canvi de la BTC confiscada, encara perd per haver rebut un actiu altament inflacionista i depreciador que el govern pot confiscar i censurar.

Això és simplement hipotètic, però no impossible.

Com s’assegura Coinbase?

Des de novembre de 2013, Coinbase ha assegurat els fons dels usuaris mitjançant Aon, el corredor d’assegurances més gran del món.

Aon Coinbase asseguradora

a més, a la pàgina d’assistència de l’intercanvi està clarament estipulat que s’asseguren quantitats de fins a 250.000 dòlars i es retornaran als clients en cas de pirateria o fallada.

Tot i que això sens dubte és fantàstic, heu de tenir en compte que el que obteniu és un fiat inflable infinitament, no bitcoins escassos..

Si es perden els vostres trossos d’or digital, definitivament no seran bitcoins que Coinbase i Aon us envien com a forma de compensació.

Els dòlars nord-americans es poden inflar a un ritme arbitrari dictat per les circumstàncies, mentre que els bitcoins s’emeten segons un calendari i només existiran per un import total de 21 milions.

Si creieu en l’èxit de Bitcoin, probablement no sigui una bona idea confiar en Coinbase amb els vostres fons.

Els esdeveniments passats no sempre són rellevants per al futur, però poden servir com a educació informal per evitar que la història es repeteixi.

Si decidiu mantenir els vostres bitcoins a Coinbase, confieu que l’empresa ha après les seves lliçons dels fracassos dels seus companys.

D’altra banda, si decidiu convertir-vos en el vostre propi banc adoptant la sobirania financera, demostreu que heu après la lliçó més important sobre Bitcoin: no confiar mai en tercers amb els vostres diners..

Coinbase és segur per a retirades massives?

Mà amb la icona dels bitllets de dòlar

Bitcoin es va crear com a resposta a una cultura fiat que genera taxes d’inflació arbitràries i reserves fraccionades (on només hi ha una fracció dels diners del client disponibles per a retirades).

Quan aneu a un banc i sol·liciteu retirar una gran quantitat de diners, és probable que la institució no pugui fer el pagament in situ

En el seu lloc, us faran complir un límit de retirada diari.

Una fugida a un banc durant la gran depressió: tothom lluita per retirar els seus diners

La gent lluita per retirar els seus diners

Límits de retirada de Coinbase

Quan tracteu amb Coinbase, heu d’estar absolutament segur que l’intercanvi us permetrà retirar la quantitat de bitcoins que heu comprat i que teniu a la cartera de custòdia..

Ara mateix, no hi ha restriccions quant a la quantitat que podeu retirar alhora (almenys segons el lloc web de Coinbase).

Tanmateix, mai no es pot saber quan les regulacions s’estrenyen i es fa molt difícil treure les monedes del canvi a causa de l’augment de les demandes i la verificació.

El vostre Bitcoin està subjecte a relacions internacionals

Si no sou ciutadà dels Estats Units d’un dels països amb suport i el govern dels Estats Units acaba tenint males relacions diplomàtiques amb el vostre govern nacional, és molt probable que els vostres fons es congelin durant tot el conflicte..

Això va passar amb els usuaris iranians que cotitzaven a Bittrex i que van ser afectats per les sancions de l’Oficina de Control d’Actius Estrangers (OFAC) del Departament del Tresor dels Estats Units..

No van obtenir un termini just per retirar les seves monedes i només podien esperar que el conflicte acabés tan aviat com sigui possible i que els registres no s’arranquin.

Per contra, Coinbase opera a més de 100 països i mai no sabreu quan el vostre objectiu és objectiu de l’aplicació financera mundial de l’oncle Sam.

Imatge de l’oncle Sam

Com a empresa nord-americana, Coinbase no tindrà més remei que complir les ordres que li va donar OFAC.

Per tant, no és raonable suposar que l’intercanvi actuarà pel vostre interès, sobretot si no sou ciutadà americà i el vostre país pot entrar en conflicte amb els Estats Units..

Prova del moviment de les claus

Per tal de desafiar el poder que tenen els intercanvis sobre els usuaris i revitalitzar les idees que Satoshi Nakamoto va introduir al món, el destacat Bitcoiner Trace Mayer organitza un esdeveniment anual que anima els membres de la comunitat a retirar tots els fons dels intercanvis.

El nom d’aquest moviment és “Prova de les claus“, Té lloc el 3 de gener (el mateix dia que Bitcoin’s bloc de gènesi va ser una manera de mantenir els intercanvis responsables i honestos.

Malauradament, les xifres reportades pels intercanvis mai van amenaçar els seus assumptes habituals, cosa que significa que encara hi ha molt poques persones que hagin après les seves lliçons del Mont. Història de Gox.

Prova del moviment de reserves

També hi ha un moviment anomenat “Prova de reserves”Que té com a objectiu responsabilitzar els intercanvis exigint una major transparència.

Podeu obtenir més informació sobre prova de reserves.

Prova de reserves

En el cas de Coinbase, no sabem amb seguretat quants bitcoins posseeixen, la qual cosa significa que és difícil saber si participen o no en reserves fraccionàries.

Fins al dia d’avui, l’únic intercanvi que ha dut a terme i va passar una prova d’auditoria de reserves és Kraken, i l’esdeveniment va tenir lloc el 2014.

Aquesta situació no millorarà si optem per confiar cegament en els nostres intercanvis, ja que tenen pocs diners que no es poden restaurar si els roben.

La benedicció i la maledicció de Bitcoin és que totes les transaccions són irreversibles i és millor estar al costat que utilitza la funció d’una manera beneficiosa per a tu mateix quan et converteixis en completament sobirà..

Si teniu bitcoins a Coinbase ara mateix, és millor traslladar-los a la vostra cartera mentre pugueu retirar sense restriccions.

En el futur, els agents financers o polítics poden imposar límits fora del vostre control.

I si no gestioneu les vostres pròpies claus privades en una cartera sense custòdia, com ara Llibre major o a Trezor, llavors les vostres monedes no són realment vostres.

Com diuen: “No són les vostres claus. No les vostres monedes “.

Protegeix Coinbase la vostra privadesa?

Icona de piquet i fitxers digitals

Un tema delicat a l’espai Bitcoin es refereix a les pràctiques KYC / AML.

Ideològicament, la majoria dels bitcoiners s’oposen a aquests mitjans de recollida de dades.

Tanmateix, també hi ha motius de seguretat per evitar la recopilació de dades privades: una vegada que la imatge del vostre identificador nacional es penja a un servidor, contribueix a reforçar un pot per als pirates informàtics..

Com es va presentar anteriorment a l’article, Binance ha tingut un gran problema amb un hacker que va aconseguir descarregar les dades de centenars d’usuaris i volia extorsionar bitcoins de l’intercanvi.

En el cas de Coinbase, realment no teniu més remei que proporcionar les dades.

Però si el vostre propòsit és comprar alguns bitcoins i sortir-ne, també podeu suprimir el vostre compte i sol·licitar a l’empresa que esborri els vostres registres, cosa que és un fet positiu per a la vostra privadesa i sobirania..

A més, mai no hauríeu d’esperar que una empresa respectés la vostra privadesa financera en relació amb el govern.

Es poden produir canvis legislatius en qualsevol moment i la jurisdicció sota la qual Coinbase opera (l’estat de Califòrnia o el govern federal) pot adquirir qualsevol dada en qualsevol moment..

Això passa molt en relació amb l’IRS: el novembre de 2017, Coinbase es va ordenar que informés el tributari quins usuaris han acumulat més de 20.000 dòlars en volum de transaccions anuals; en un termini de quatre mesos, la borsa nord-americana també va haver d’enviar a l’IRS informació personal completa i registres de transaccions dels usuaris que van utilitzar la plataforma entre el 2013 i el 2015.

Comanda Coinbase per informar l'IRS

Si us preocupa la privadesa financera com una manera de protegir-vos de les accions d’un govern (que un cop confiscades explotacions d’or), així com la cobdícia de les persones que podrien intentar robar-vos o piratejar-vos, és millor ser prudent amb la vostra empremta digital i la quantitat de dades personals que poseu a les zones de mel com Coinbase.

És millor moure les monedes a la vostra cartera,executeu un node complet, Obteniu informació sobre la gestió d’UTXO i proveu de barrejar el vostre BTC amb aplicacions com ara Cartera Wasabi sempre que vulgueu eliminar els enllaços al remitent i adquirir alguna negació plausible.

Bitcoin no és del tot privat, però Coinbase és un panòptic financer que permet als governs rastrejar i supervisar el tipus de moneda que no poden controlar.

En un panòptic, “un guàrdia pot veure totes les cel·les i els interns, però els interns no poden entrar a la torre”. (font)

imatge de la torre

Parlant de seguiment i vigilància, el 2019 Coinbase inici d’anàlisi de blockchain adquirit Neutrino per tal de fer un millor seguiment de les transaccions i associar les dades amb altres persones i entitats.

El tema més preocupant, fora de la naturalesa orwelliana de Coinbase, és que els fundadors de Neutrino tenen connexions amb Hacking Team, una empresa que vigilància proporcionada tecnologia als governs autoritaris que infringeixin els drets humans fonamentals.

Informació sobre Coinbase

Aquesta informació revela molt sobre la consideració de Coinbase pels valors liberals i la protecció de les persones contra l’opressió de l’Estat.

El tipus de dades més segur és aquell que cap tipus de tercer no processa.

Quan es tracta de Coinbase, és millor considerar la plataforma com un mal necessari i un lloc on s’entra i surt sempre que ho necessita..

Tot i això, no es recomana mantenir les vostres monedes en cap canvi per motius que afectin la vostra privadesa financera i la seguretat de les vostres monedes.

Sempre que estigueu preparat per moure els vostres bitcoins de Coinbase i gaudir dels avantatges de la sobirania financera, Billfodl ja és aquí per oferir-vos una manera segura i robusta de mantenir les vostres claus privades fora de línia i allunyades dels ulls dels mals actors. Abans de decidir-se, obtenir més informació sobre els nostres productes.

Usuari que té la icona d'opcions A o B.

Conclusió

La manera d’emmagatzemar les monedes és un joc d’avantatges.

Per una banda, emmagatzemar-los vosaltres mateixos requereix conèixer la gestió de claus (i això presenta els seus propis riscos).

D’altra banda, si bé és més fàcil deixar Coinbase mantenir les vostres monedes, en molts casos, això derrota l’objectiu de Bitcoin en primer lloc.

Amb el nostre equip d’experts aquí a Privacy Pros i Billfodl que us guia, és possible mantenir les monedes segures pel vostre compte..

Deixeu-vos mostrar com …

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector