Els pros i els contres de les ofertes inicials de monedes

Amb la prohibició de les ofertes inicials de moneda (ICO) de la Xina i Corea del Sud, cal preguntar-se per què els països que gaudeixen de totes les coses criptogràfiques han fet aquest moviment. Pel que fa als Estats Units i altres països que no han intervingut per rebutjar aquestes ofertes, és estrany que la Xina i Corea del Sud no hagin fet moviments similars. Per tant, analitzarem els pros i els contres dels ICO i intentarem esbrinar per què són tan controvertits.

En primer lloc, començarem amb el PRO

1. Hi ha motius clau pels quals les ICO són ​​tan beneficioses per a l’ecosistema de criptomonedes. En primer lloc, són realment beneficiosos per a les startups, ja que són una font essencial de diners necessaris per fer rodar la pilota que sense la majoria de les organitzacions fracassaria. Els inversors àngel i els capitalistes de risc són escassos i l’única manera que arribaria a una startup seria mitjançant un ICO.

Aquesta oportunitat de fruita poc penjada permet que les empreses emergents arribin als inversors que tinguin els diners que necessiten per sortir del terreny on, en cas contrari, quedaria bloquejat el seu camí. Permet que tothom, independentment de la seva ubicació geogràfica, punts de vista polítics, ètnies o creences religioses, pugui obtenir capital. Això democratitza l’espai i permet a tothom (teòricament) amb la voluntat i la manera de crear la seva pròpia criptomoneda.

2. El temps sempre està en contra de qualsevol persona en mode d’inici i, si no teniu prou impuls, us morireu ràpidament. Els ICO ofereixen velocitat perquè només cal un llibre blanc per començar les coses. Els tràmits legals que requereixen per a la constitució d’una corporació, d’un compte de dipòsit o d’un full de terminis són molt cars i el procés de fer que els inversors llegeixin tot aquest material abans d’iniciar la sessió sol ser bastant llarg. Amb les ICO hi ha límits en aquestes necessitats i la quantitat de temps i diners que es necessita per aconseguir les coses són molt més fàcils d’afrontar..

3. Els ICO també construeixen comunitats fins i tot abans de tenir un producte on invertir, i això és important perquè comporta incentius per als inversors per fomentar el creixement del testimoni.

Ara entrarem al Contres:

1. Hi ha molts estafadors a l’espai que han fet ús d’ICO per estafar molts diners sense diners. Qualsevol cosa pot tenir un bon aspecte sobre el paper i, quan tot el que necessiten és un atractiu llibre blanc per aconseguir que la gent estigui interessada a arriscar els seus diners, no és difícil veure per què els estafadors s’aprofiten d’aquestes preses fàcils. Els noms elegants, diversos “consells assessors” i llocs web d’aspecte professional poden absorbir l’inversor incaut i assecar-los si ho permeten..

2. Els productes conceptualitzats que no tenen cap valor sense especulacions donen molt poder a les opinions capritxoses de qui pot tenir o no un interès personal en veure que el projecte té èxit o fracassa. El conflicte d’interessos sempre s’ha de tenir en compte abans de donar valor a qualsevol especulació. 3. Les persones amb més diners a l’espai tendeixen a manipular-los com ho fan altres mercats. Aquestes persones, conegudes com a “balenes”, poden impulsar el mercat amb robots, gas i scripts que configuren les coses al seu avantatge. Es poden permetre el luxe de pagar més en comissions de transacció per avançar-vos a la fila i comprar les fitxes a l’ICO.

4. Les organitzacions que ofereixen OIC que no tenen cap lideratge veritable (com tindria una corporació habitual) i que no entenen com crear una empresa adequada i sostenible que resistirà la prova del temps estan en problemes. Alguna cosa que ha passat moltes vegades amb noves startups perquè els seus equips estan descentralitzats, no estan enfocats i necessiten decisors intel·ligents que puguin portar l’empresa a una existència exitosa..

5. La freda i dura realitat és que el 90% d’aquestes ICO fracassaran, sigui pel motiu que sigui, i el nombre d’errors enfront del nombre d’èxits dificulta la legitimació d’ICO per a aquells que fan la seva diligència deguda. Malgrat això; la majoria de la gent inverteix en ICO amb blinders activats. No aprenen com intercanviar criptomonedes el camí correcte. En canvi, s’afanyen a invertir el seu capital sense conèixer tots els pros i els contres de l’ICO i esperen aconseguir-ho com jugar a la loteria..

Com podeu veure, els beneficis són gairebé sempre en mans d’aquestes startups i dels inversors amb més diners, mentre que els detractors estan reservats als petits inversors que gasten els seus diners guanyats amb l’esperança de fer-los rics. La gent ho ha aconseguit invertint en ICO? Sí. Vol dir que ho faràs? Es pot especular, però per al petit inversor que no utilitza el bon sentit i practica la diligència deguda, les possibilitats de perdre sempre són superiors a les de guanyar.

=== Biografia de l’autor ===

Chris Douthit @chris_douthit

Chris Douthit és un analista de valors i criptomonedes que fa gairebé 20 anys que treballa tant en finances com en tecnologia. Amb la seva visió i anàlisi tècnica, va aconseguir un retorn del 2000% en l’espai de criptomonedes el 2017. Avui el seu centre de formació i investigació, CryptoInvestingInsider.com, s’està convertint ràpidament en el lloc web per als inversors que vulguin accelerar el seu èxit..   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me