Els millors intercanvis de Bitcoin del 2018

Contents

Els millors intercanvis de Bitcoin

Cryptos

Tarifes

 • Creador: 0,0-0,1%; Assumidor: 0,1-0,2%

Mercat objectiu

 • Global

Monedes

 • USD, EUR, GBP, JPY

Dipòsit

 • Transferència bancària

Hi ha una raó per la qual Bitfinex produeix constantment els volums més elevats de liquiditat en USDBTC, i no és només pels seus millors comptes de marge 3: 1 de la indústria. Bitfinex ofereix una plataforma de negociació professional amb una latència mínima, ofertes de criptomonedes diferents i les tarifes més baixes per a un intercanvi puntual del mercat..

Pot ser una mica difícil aconseguir els vostres dòlars al compte bancari de Bitfinex amb seu a Hong Kong, però molts comerciants actius simplement dipositen bitcoins. Els comerciants nord-americans no s’accepten i Bitfinex arrufa la cara una mica habitual d’utilitzar una VPN per operar.

A causa dels volums massius i de la seva plataforma relativament sofisticada, els nous operadors hauran de dipositar 10.000 dòlars en criptografia equivalent o criptogràfica per començar a cotitzar..

Bitstamp

La liquiditat btceur de Bitstamp és de les més altes del mercat. De confiança, senzill i amb taxes dignes. Sens dubte val la pena fer una ullada.

 • cinc primers intercanvis per volum
 • ofereix serveis a la majoria de països
 • tarifes baixes i els cinc primers cryptos disponibles

Cryptos

Tarifes

 • Assassí: 0,2%; Creador: 0,0%

Mercat objectiu

 • Global

Monedes

 • USD, EUR

Dipòsit

 • Targeta de crèdit, cable bancari, SEPA, targeta de dèbit

BitStamp és una alternativa sòlida. En primer lloc, està obert a residents dels Estats Units, Europa i molts mercats addicionals. Ofereix una liquiditat molt bona en els cryptos més importants, a saber, bitcoin, ethereum, litecoin i ripple, i les taxes són baixes. La plataforma és molt desossada i la interfície d’intercanvi s’aproxima més a la intermediació.

Millor intercanvi global de multi-monedes

Binance

Binance s’ha convertit en l’intercanvi líder del mercat en termes de liquiditat, tarifes baixes i nombre de parells de criptografia. També són pioners en termes d’innovació i valuosos regals als clients. Obteniu un 10% de descompte sobre les comissions de negociació, exclusiu per als clients de BitReview.

 • volum màxim en centenars d’altcoins
 • límit de retirada diària instantània de 2 bitcoins en un correu electrònic
 • Tarifes tan baixes com 0,05%

Cryptos

Tarifes

 • .03-0,1%

Mercat objectiu

 • Global

Monedes

 • Només Crypto

Dipòsit

 • Només Crypto

Vaja, va sortir Binance del no-res? Binance, fruit de l’excel·lent CTO Changpeng Zhao, CTO, va provocar un mercat d’intercanvi de múltiples monedes que necessitava una sacsejada. Gràcies a les tarifes més baixes de la seva categoria, una àmplia selecció de monedes, promocions interessants i una plataforma estable, Binance ha estat capaç de destronar Poloniex i Bittrex com a intercanvi de criptografia a criptografia amb més volum de la majoria de parells de criptoconjunts populars..

Un ingredient addicional per a aquest impressionant èxit és el seu suport multiplataforma. Binance té aplicacions a la botiga d’Android, amb una aplicació per a iOS properament. A diferència de Poloniex, és fàcil operar amb el mòbil. La plataforma web és tan bona com la competència i fins i tot ha desenvolupat un client que es pot descarregar ràpidament.

Millor intercanvi per a operacions amb palanquejament

BitMEX

BitMEX ha desenvolupat una plataforma de negociació de derivats criptogràfics que admet apalancaments de fins a 100: 1. Volum de negociació més alt del mercat. Obteniu un descompte exclusiu del 10% de la quota.

 • Ofereix el volum màxim del mercat en futurs i derivats al comptat
 • Tarifes baixes en tots els actius criptogràfics
 • Obteniu un apalancament de fins a 100 vegades

Cryptos

Tarifes

 • Creador: -025%; Assassí: 0,075%

Monedes

 • Només Crypto

Dipòsit

 • Només Crypto

Bitmex és l’intercanvi de derivats de criptomonedes número u, que ofereix enormes apalancaments en diversos parells de criptoactius, tant en mercats spot com en futurs. Els apalancaments són elevats (es poden personalitzar entre 1.1 i 100X), les taxes són microscòpiques i els volums són absolutament massius.

Bitmex és 100% bitcoin. Els dipòsits només es realitzen en bitcoins. Totes les operacions comercials, fins i tot els derivats que no són bitcoins, estan garantides en bitcoins. Això permet tenir comptes totalment anònims, tot i que no s’accepten comerciants nord-americans i es recomana no utilitzar una VPN. Bitmex és un ciutadà responsable de bitcoins, que retira lots un cop al dia, cosa que ajuda tant des d’una perspectiva de seguretat com a minimitzar la congestió de la cadena de blocs..

Bitmex és únic perquè el creixement exponencial no ha minat el seu suport. Gran part del suport s’ofereix públicament mitjançant el trollbox, però també es respon ràpidament als correus electrònics. Això podria ser degut al suport singular de Bitmex per a dipòsits i retirades de bitcoins, que minimitza en gran mesura la despesa general de transaccions.

Segon classificat: OKCoin

Millor intercanvi per al comerç P2P: LocalBitcoins

LocalBitcoins

No importa on visqueu, LocalBitcoins us connectarà amb venedors de bitcoins que s’adaptaran a les condicions locals per garantir la compra de bitcoins més còmoda possible..

Cryptos

Tarifes

 • Establert pel venedor

Mercat objectiu

 • Global

Monedes

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Dipòsit

 • Targeta de crèdit, Banc bancari, ACH, SEPA, Paypal, Targeta de dèbit, interac, Efectiu, OKPay, Perfect Money, Només Crypto, transferència electrònica, Neteller, Skrill, Transferència de diners

Es pot dir que LocalBitcoins ha fet més per estendre Bitcoin a tots els racons del món que qualsevol altre negoci. El model és senzill: localbitcoins és un mercat que connecta directament compradors i venedors locals, que poden fer transaccions com vulguin, amb la forma de pagament que triïn. Tot i que ofereixen un mecanisme de depòsit d’intercanvi en línia, molts usuaris realment es troben cara a cara, mitjançant el sistema de gestió de la reputació de Localbitcoins, que agrega comentaris i el nombre de transaccions de cada membre per proporcionar una puntuació de confiança.

El millor de Localbitcoins és la localització de les transaccions. Les opcions de dipòsit més habituals o sol·licitades de cada ubicació solen estar disponibles, ja que els venedors de bitcoins són molt conscients de les condicions i requisits del mercat local. Depenent del mercat, Localbitcoins pot ser car, però això sovint es deu a la manca d’alternatives tangibles.

Totes les opcions de dipòsit!

Cubits

Cubits és una excel·lent intermediació exclusiva de bitcoins per als mercats de la zona euro. Preus raonables molt intuïtius i moltes opcions de dipòsit local.

 • La corretatge sovint ignorada accepta tones de dipòsits en moneda
 • Molt fàcil d’utilitzar amb tarifes raonables
 • Hi ha moltes opcions de dipòsit disponibles

Cryptos

Tarifes

 • 0,9%

Mercat objectiu

 • Argentina, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Xina, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Hongria, Islàndia, Índia, Itàlia, Japó, Liechtenstein, Malàisia, Malta, Mèxic, Països Baixos, Noruega , Polònia, Portugal, Romania, Rússia, Sud-àfrica, Corea del Sud, Suècia, Suïssa, Tailàndia, Turquia, Regne Unit, Veneçuela

Monedes

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HUF, INR, JPY, KRW, MXN, MYR, PLN, RUB, SEK, SGD, ZAR

Dipòsit

 • Targeta de crèdit, cable bancari, SEPA, targeta de dèbit, OKPay, Neteller, Skrill

Cubits és una corredoria de bitcoins subestimada que ofereix una gran varietat d’opcions de dipòsit que serveixen a més de 20 mercats i monedes diferents. Cubits supera els competidors Coinmama i CEX no només perquè ofereixen tarifes més baixes en dipòsits amb targeta de crèdit, sinó per la integració d’una sèrie d’opcions de pagament importants fora de la UE, com OKPay i Skrill..

A diferència de CEX, l’índex de preus de Cubits s’acosta bastant al consens de la indústria, de manera que el preu esmentat és més o menys àmpliament acceptat.

Vigileu Cashapp

El mercat de bitcoins dels Estats Units ha estat gairebé dominat per Coinbase, que va arribar primerenc al mercat i va acumular grans volums de liquiditat gràcies al seu producte guapo i fàcil d’utilitzar..

Introduïu CashApp de Square, que va començar a provar una opció de compra de bitcoin a l’aplicació. Aquí hi ha un potencial disruptiu massiu. Hi ha poques aplicacions de transferència de diners al món que arribin a un públic tan massiu. Paypal és un. Square Cash és un altre. No aposteu contra Jack Dorsey, armat amb la capitalització borsària de 16.000 milions de dòlars de Square, i davant d’una empresa de Coinbase que comet un error rere l’altre.

L’intercanvi de vestits i corbates

Coinbase

Comptes assegurats, grans volums de liquiditat i targetes de dèbit integrades contra prioritats qüestionables, compliment excessiu i suport escadusser. Obteniu 10 dòlars gratuïts a la millor borsa de bitcoins dels Estats Units.

Cryptos

Tarifes

 • Creador: 0%; Assumidor: 0,25-0,1%

Mercat objectiu

 • Austràlia, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Canadà, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Malta, Països Baixos, Noruega, Polònia, San Marino, Singapur, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Suècia, Suïssa, Regne Unit, Estats Units

Monedes

 • USD, EUR, GBP

Dipòsit

 • Targeta de crèdit, cable bancari, ACH, pagaments més ràpids

Coinbase segueix sent el millor intercanvi als EUA, possiblement el món, per als comerciants de bitcoins. HOWEVA: utilitzo aquest millor de la pàgina per emetre queixes.

No importa que el seu suport s’ha demostrat totalment inadequat per gestionar l’augment de la demanda. No importa el molest hàbit del seu conseller delegat de publicar missatges a twitter que puguin contradir o no les declaracions de la seva pròpia empresa, i no importa les constants interrupcions i bloquejos de serveis (hauria de ser millor.

El que realment agrada de Coinbase és la percepció que ells (o el seu CEO més concretament) intenten soscavar el bitcoin. Sembla intuïtiu, oi? I encara:

 1. Es queixen del cost de les transaccions, que ells mateixos contribueixen desproporcionadament, però no han invertit ni un cèntim per alleujar el problema fins molt tard..
 2. Van trigar mesos a integrar segwit i encara no han realitzat transaccions per lots (vegeu el punt 1), però van trobar el temps per fer coses ximples com integrar cryptokitties.
 3. Van sorprendre el mercat amb una integració de diners en efectiu bitcoin que va provocar un repunt gràcies al comerç privilegiat, i després un col·lapse que sens dubte va perdre molts diners als seus clients.
 4. Van continuar donant suport a la bifurcació dura S2X contra la voluntat aclaparadora de la comunitat, fins al punt que va fracassar tècnicament de manera molt pública i humiliant, caient en llançar.
 5. El seu conseller delegat va descarregar la major part del seu bitcoin per comprar Ethereum i, per tant, sembla que hi ha un conflicte d’interessos que ajuda a explicar totes aquestes altres coses..

Però continuen sent el millor intercanvi de bitcoins dels Estats Units i la seva contractació de gestors de relacions públiques ajudarà a evitar algunes de les coses anteriors..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me