Els millors altcoins a tenir en compte el 2020

millors altcoins

A l’ecosistema criptogràfic, les coses canvien ràpidament. Tot i que podem fer prediccions de les millors monedes altcoins, algunes de les mètriques que avui semblen essencials poden canviar sobtadament en qüestió de mesos.

Tot i això, a mesura que entrem en una nova dècada, veurem alguns esdeveniments importants que probablement configuraran el mercat el 2020. Tenint en compte que el mercat de les criptomonedes s’escalfa, és hora d’examinar alguns dels altcoins prometedors..

La raó per la qual ens centrem en els altcoins és que projecten un increïble potencial de guanys. A més, també són molt assequibles, eliminant així qualsevol barrera a l’adquisició. De fet, amb uns quants dòlars, podeu comprar diversos milers d’altcoins i esperar que s’aprecie el seu valor.

En aquesta guia, obtindreu els millors altcoins que cal tenir en compte el 2020. Després de llegir-los, trobareu la informació necessària sobre aquestes monedes, que utilitzarà per prendre una decisió d’inversió informada. Per tant, revisem els millors altcoins del 2019 i argumentem per què seran els que es veuran el 2020.

TRX

logotip de tron

El juliol de 2018 va ser el mes en què les coses van començar a cristal·litzar BitTorrent. TRON va adquirir BitTorrent, el protocol d’intercanvi de fitxers peer-to-peer més gran del món i va assolir la nostra llista de millors altcoins, amb més de 100 milions d’usuaris i un 33% del trànsit total d’Internet..

Mitjançant l’adquisició, TRON pretenia fusionar la seva xarxa blockchain amb la xarxa P2P de BitTorrent. L’associació, anomenada Project Atlas, crearà una infraestructura per a una plataforma de distribució descentralitzada per a una base d’usuaris a tot el món.

La xarxa TRON serà beneficiosa per a l’ecosistema del torrent afegint emmagatzematge i amplada de banda a la plataforma. Inicialment, la xarxa BitTorrent funcionava amb un model d’incentius que permetia als usuaris que carreguessin més ràpidament descarregar-los amb més rapidesa. No obstant això, amb l’entrada de la tecnologia TRON, BitTorrent ara oferirà tokens TRX com a compensació per la contribució. Els usuaris de la nova tecnologia ara obtindran descàrregues més ràpides fent ofertes amb tokens TRX.

Si mirem la força de TRON, juntament amb la força de BitTorrent, és poc probable que Project Atlas falli el 2020. A més, atès que la fitxa BTT cotitza actualment a un preu baix, ofereix un incentiu perquè els inversors experimentats comprin. Els fonaments apunten a un augment del valor de la fitxa el 2020, que podria encunyar diversos milionaris. 

IoTeX forma part dels nostres millors Altcoins

Logotip IoTeX

Fundada el 2017, IoTeX és un projecte de codi obert que crea una nova plataforma de blockchain centrada en la privadesa per facilitar l’Internet de les coses (IoT). L’Internet de les coses es refereix a la possibilitat d’interacció digital més enllà de dispositius personals i ordinadors per incorporar tots els dispositius amb capacitats digitals. Les estimacions indiquen que el 2022 el nombre de dispositius IoT superarà els 50.000 milions. I, com que la seguretat és una de les principals preocupacions en un món habilitat per Internet, hi ha la necessitat de mètodes de comunicació segurs. Es tracta d’aquest nínxol de mercat que l’IoTeX està destinat a omplir.

L’arquitectura d’IoTeX utilitza una cadena de blocs que proporciona seguretat a la xarxa alhora que ofereix governança i gestiona diverses cadenes laterals per realitzar diverses funcions. Les cadenes laterals permeten als usuaris connectar dispositius IoT segons diferents criteris, com ara nivells de confiança, funcions o entorns similars.

Un altre avantatge de l’IoT és que està orientat a la privadesa. Concretament, disposa de dos mecanismes de privadesa: codis de pagament i signatures, per ocultar l’adreça d’un receptor de transaccions.

Amb la privadesa i la possibilitat de connectar-se a nombrosos dispositius, IoT promet canviar el joc el 2020. Per a qualsevol persona que busqui una inversió, adquirir una participació a IoTeX a través de la moneda VITA serà una inversió que canviarà la fortuna..

NPXS

Logotip NPXS

NPXS és una moneda creada per Pundi X per utilitzar-los en el seu projecte blockchain. El projecte té la intenció d’utilitzar criptomonedes per facilitar pagaments sense efectiu a nivell mundial. Pundi X es diferencia d’altres plataformes perquè té un maquinari Point-of-Sale (XPoS) habilitat per blockchain per permetre la transferència de criptomoneda. Els comerciants només necessiten tenir XPoS als seus punts de venda i els pagaments sense efectiu es realitzaran sense cap esforç.

XPoS funciona amb una cartera mòbil (XWallet) que els compradors utilitzen per fer pagaments a les botigues de maó i morter. Té una interfície que permet als usuaris comprar i vendre BTC, XEM, ETH i QTUM. A més, té un menú de sortida per permetre les compres mitjançant criptomonedes. A més, XPoS fa un seguiment de l’inventari i les comandes mentre imprimeix rebuts després de cada transacció.

Pundi X té previst distribuir entre 100.000 i 700.000 dispositius a més de 12 països durant els propers tres anys. L’èxit del projecte, que ha tingut un bon rendiment a Hong Kong, convertirà el testimoni entre els millors monedes alt que cal buscar el 2020. I, amb el preu de NPXS que cotitza actualment baix, la compra del testimoni NPXS ara i l’espera d’una carrera corrent serà un canviador de fortuna el 2020.

Cardano

Logotip de Cardano

Cardano, fundada el 2017, és la dotzena criptomoneda més gran del món per capitalització borsària. Va ser fundada per Charles Hoskinson, cofundador d’Ethereum. Ofereix no només una plataforma per a contractes intel·ligents i Dapps, sinó també altres avenços tecnològics diferents d’Ethereum.

És cert que, a diferència d’altres millors monedes altes, Cardano no ha generat rendiments elevats per als inversors. No obstant això, és un dels favorits dels desenvolupadors perquè promet construir una cadena de blocs robusta que proporcionen altres monedes, com ara Ethereum.

El 2020, s’espera que (de) llançar dues de les xarxes PoS de la indústria: Cardano i Ethereum. Cardano busca explícitament actualitzar la seva plataforma PoS preexistent com a xarxa pública. La xarxa actualitzada tindrà 100 vegades més persones que executen el seu programari que Ethereum, Bitcoin o qualsevol altre sistema PoW. Aquest desenvolupament serà el començament de l’entrega del protocol Cardano al públic.

Cardano solucionarà tres problemes principals que es troben en els projectes de cadena de blocs de 1a i 2a generació: interoperabilitat, escalabilitat i sostenibilitat. A més, el protocol també abordarà el problema de la transferència internacional de pagaments, que requereix molt de temps i costa. La cadena de blocs reduirà el temps o les transferències internacionals de pocs dies a pocs segons.

Amb tots aquests desenvolupaments, Cardano serà un dels millors monedes d’alta qualitat a tenir en compte el 2020. El seu preu relativament baix en comparació amb Ethereum el fa ideal per a aquells que vulguin comprar més. És més, com a moneda de prova d’estaca, Cardano revolucionarà PoS com mai abans.

Millors Altcoins Observacions finals

Després d’haver-vos fet una ullada a la història i a l’evolució futura dels altcoins anteriors, ara coneixeu els millors altcoins a tenir en compte el 2020. Per descomptat, la dinàmica del mercat pot canviar i els esdeveniments imprevistos ens poden sorprendre amb alguna cosa nova. Però tenint en compte que l’any 2020 ja ha començat, creiem que aquestes monedes seran el futur.

Imatge destacada: hacked.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me