DYP Maximització dels beneficis dels protocols de producció agrícola

producció agrícola

Si voleu portar la vostra estratègia d’inversió DeFi al següent nivell, heu d’entendre el cultiu de rendiments i quines plataformes ofereixen els millors beneficis. La producció agrícola s’ha convertit en una característica comuna al mercat a finals dels darrers temps. Tanmateix, com passa amb qualsevol nova tecnologia, cal que DYOR (faci la vostra pròpia investigació) per descobrir quines plataformes ofereixen els millors ROI.

Què és la producció agrícola

T’ho pots imaginar producció agrícola com l’evolució de l’aposta. Solia ser que els usuaris només participaven en la seva criptomoneda quan validaven les transaccions en xarxes de prova d’aposta. Aviat, aquesta estratègia va evolucionar cap a altres formes de participació, com ara els fons de liquiditat i l’agricultura. Avui en dia, hi ha moltes raons per les quals un usuari pot jugar el seu xifrat. Una de les raons més populars és la producció agrícola.

Yield Farming vs. Staking

Sovint sentiu els termes estacament i agricultura que s’utilitzen indistintament. Notablement, això és incorrecte. La diferència crítica entre l’aportació i el cultiu de rendiments és l’APY i els períodes de tancament. La producció agrícola produeix un APY inferior a l’aportació del vostre criptogràfic a la majoria de plataformes. No obstant això, les piscines de jocs requereixen un bloqueig molt més llarg que el cultiu de rendiments. En la majoria dels casos, els agricultors tenen requisits breus de bloqueig, si n’hi ha. Per aquest motiu, és habitual que els protocols agrícoles introdueixin alguna forma de penalització per retirada anticipada per evitar que els usuaris aboquin instantàniament les seves fitxes de piscines agrícoles..

Com funciona la producció agrícola

Rendiu les funcions agrícoles de manera similar a la participació del vostre criptogràfic. En concret, haureu d’acceptar algun tipus de bloqueig i dipositar la vostra moneda criptogràfica en una piscina agrícola. Aquests fons estaran disponibles per a nous projectes o altres usuaris, en funció de la plataforma. En particular, rebeu recompenses per cultivar en fitxes de piscina. Les fitxes de grup poden augmentar de valor a mesura que entra més liquiditat al protocol de cultiu. En conseqüència, podeu obtenir ROI addicionals quan això passi.

Actualment, hi ha un parell de diferents tipus de protocols d’agricultura de rendiment al mercat. La forma més popular d’agricultura és el préstec descentralitzat. En aquest escenari, accepteu bloquejar el vostre finançament en un fons agrícola que altres usuaris poden demanar en préstec.

Aquests préstecs a curt termini es retornen amb interessos. Aquesta devolució s’alimenta de nou a la piscina, augmentant encara més la seva liquiditat. Al seu torn, les fitxes de la piscina augmenten de valor. Amb intensitat, aquests sistemes combinen tots els fons dels usuaris a la piscina agrícola. Aquesta estratègia garanteix que els prestadors rebin els pagaments dels préstecs a temps, independentment de si el prestatari ha complert les seves responsabilitats.

Beneficis de la producció agrícola

L’explotació agrària és tan popular perquè introdueix importants beneficis al mercat. Per una banda, és senzill fer-ho. No necessiteu cap comprensió tècnica en la majoria d’escenaris. Per aquest motiu, és molt més segur que operar amb usuaris nous. A més d’investigar els mèrits de la plataforma amb què voleu canviar, només heu d’entendre el període de bloqueig i les recompenses.

Com que hi ha menys riscos i una dependència general de les accions dels inversors, la producció agrícola proporciona beneficis més consistents als inversors en comparació amb el comerç. A més, l’agricultura de rendiments ha demostrat oferir un ROI més alt per als nous usuaris en comparació amb el comerç. Per què passar setmanes intentant aprendre estratègies comercials quan només podeu cultivar el vostre criptogràfic i començar a guanyar recompenses avui.

Riscos de la producció agrícola

És important esmentar que l’agricultura de cultiu no és perfecta. Els usuaris han de tenir en compte alguns riscos abans de participar en aquestes xarxes. Per una banda, cal anar amb compte amb els estafadors que prometen pagaments impossibles. Si el ROI sembla massa bo per ser cert, és així.

Inversament, també heu de ser conscients dels tirants de les catifes. Es produeix una estirada quan una empresa elimina tota la seva liquiditat d’una piscina sense avisar prèviament els usuaris. Malauradament, els tiradors de catifes són massa habituals al mercat i deixen els inversors agafats amb la bossa.

La inflació és el risc més important que afronten les plataformes agrícoles de rendiment. Les amenaces inflacionistes són imminents al mercat a causa del funcionament de les piscines agrícoles. Recordeu, cada vegada que algú afegeix liquiditat a l’agrupació, s’emeten més fitxes. El problema aquí és que aquestes emissions de token han començat a distorsionar l’equilibri entre l’oferta i la demanda. Al seu torn, aquestes emissions afecten negativament el valor de mercat d’aquestes fitxes.

DYP introdueix un protocol DeFi deflacionari

Protocol de rendiment de DeFi és possible que els desenvolupadors hagin trobat la millor manera de combatre l’enemic més gran de l’agricultura productiva amb la seva nova estructura de governament deflacionista. A diferència de la competència, DYP va integrar diversos protocols deflacionistes per ajudar a mantenir els valors del testimoni.

Per exemple, la xarxa converteix automàticament els tokens DYP a ETH diàriament. Aquesta estratègia redueix l’oferta de DYP i reforça el seu valor. A més, DYP és la primera plataforma DeFi que us permet jugar fitxes DeFi i obtenir les vostres recompenses en ETH. Tots dos sistemes tenen com a objectiu reduir els DYP en circulació i reforçar la cadena de blocs subjacent de la xarxa, Ethereum.

DYP Yield Farming

DYP admet actualment una selecció de piscines agrícoles. Hi ha contractes agrícoles de rendiment automatitzat per a DYP / ETH, DYP / USDC, DYP / USDT i DYP / WBTC. El millor de tot és que les vostres tarifes agrícoles es remunten a la comunitat perquè s’introdueixen als fons de liquiditat.

Ús de token DYP

El testimoni DYP té un paper vital a la xarxa. Aquest testimoni funciona com el testimoni principal de governança. Els usuaris poden votar sobre problemes de xarxa urgents quan posseeixen tokens DYP. Com més DYP tingueu, més pes tindreu en l’aprovació o denegació d’actualitzacions de la xarxa, agrupacions afegides o alteracions de tarifes.

Veritable governança

Cada dia després d’acabar el protocol deflacionari de DYP, la comunitat ha de decidir què fer amb els tokens DYP no convertits. Els membres de la comunitat voten si cal cremar aquests tokens o redistribuir-los mitjançant els fons de liquiditat. D’aquesta manera, els usuaris de DYP tenen més valor sobre la direcció de la xarxa i el valor del testimoni del projecte.

DYP: no tota la producció agrícola és igual

DYP pren el pastís en termes de facilitat d’ús i implicació de la comunitat. El seu model de governança deflacionista és el primer del mercat. Si té èxit, podeu esperar que aquesta forma de model de governança deflacionista vegi un ús generalitzat avançant. De moment, usuaris de DYP gaudir d’un ROI saludable gràcies a la seva capacitat per protegir el valor simbòlic del projecte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me