Cryptoview | Una interfície: tots els intercanvis principals

Cryptoview Cryptoview

A mesura que el món de les criptomonedes evoluciona a un ritme ràpid, també ho fa el sector dels serveis de gestió de carteres de criptomonedes. La necessitat d’eines de negociació de criptomonedes segures i fàcils d’utilitzar va donar a llum CryptoView: un gestor i rastrejador de carteres de criptomonedes, dissenyat per ser una solució tot-en-un per a la gestió de múltiples comptes d’intercanvi i carteres.

CryptoView permet als usuaris saltar ràpidament de la molèstia de canviar entre diverses carteres, borses o carteres a la fiabilitat d’utilitzar una única interfície per fer un seguiment de tots els saldos i gestionar simultàniament operacions en múltiples borses..

A part de ser un avançat rastrejador de carteres de criptografia, CryptoView també pot actuar com una plataforma de negociació totalment funcional, ja que el programari de gestió de carteres està connectat a les principals borses del món, com ara Binance, Bitfinex, Bitmex, Bitstamp, Bittrex, Cexio, Coinbase, CoinbasePro, CoinEx, HitBtc, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, i Poloniex.

Interfície de múltiples gràfics

Un dels punts forts de CryptoView és la interfície d’usuari totalment personalitzable, que permet als usuaris reordenar gairebé tots els aspectes del seu espai de treball. L’equip darrere de CryptoView ha desenvolupat una de les interfícies multi-gràfiques més avançades, capaç de mostrar fins a 9 gràfics per monitor, fins a un màxim de 5 monitors. Hi ha més de 25 configuracions de quadrícula i 5 presets de pantalla.

Els que utilitzen configuracions de diversos monitors poden utilitzar l’opció “pantalles” per desar una configuració predeterminada per a cada monitor amb un disseny de quadrícula específic i parells de negociació. Cada predefinit es pot carregar en un monitor específic amb només un clic, sense haver de configurar l’espai de treball cada vegada.

CryptoView s’ha integrat TradingView ™ gràfics que ofereixen Més de 85 eines comercials i més de 75 eines de dibuix tant per a comerciants novells com avançats.

Gestor de saldo de cartera

El gestor de carteres de criptografia ofereix als usuaris un desglossament detallat dels saldos d’actius agregats de totes les borses, carteres i fins i tot emmagatzematge en fred connectats. La taula de balanç també proporciona informació addicional sobre els tipus actuals, els canvis de preus i les tendències de cada criptomoneda. Les entrades d’emmagatzematge en fred s’insereixen manualment creant una entrada del saldo a cada cartera frigorífica.

Anàlisi del rendiment & Comerç múltiple

Una altra gran eina és l’histograma de cartera CryptoView que mostra estadístiques de cartera. Cada dia CryptoView pren una instantània de totes les participacions de la cartera i les dibuixa en un histograma detallat. També hi ha gràfics circulars de distribució d’actius / carteres. Aquells que prefereixen treballar amb dades brutes poden exportar a tots dos XML i CSV formats de fitxer.

La plataforma de negociació multi-intercanvi tot en un ofereix als usuaris la possibilitat de fer comandes com ara “límit”, “mercat”, “stop-limit” i “stop-market” simultàniament a cada central connectada. A més, cada parell de negociació té historial de negociació, llibre de comandes, profunditat del mercat i panells d’últim comerç.

Cryptoview

Integracions de dades

Entre les diverses eines de comerç criptogràfic integrades a la plataforma, hi ha un agregador de notícies criptogràfic multi-font integrat (més de 20 fonts principals de notícies), un calendari d’esdeveniments a CoinMarketCal, un feed de dades directe a CoinMarketCap i altres eines com el preu dels SMS alertes i informes de saldo automàtic de correu electrònic.

Fàcil inscripció i subscripció

Registra’t no triga més d’un parell de minuts i els usuaris reben un 30 dies gratis assaig completament funcional. Plans de subscripció interval de De 19 a 13 dòlars al mes depenent del paquet de subscripció.

Gestors de fons

El gestor de carteres de monedes criptogràfiques tot en un també és molt adequat per a gestors de fons que puguin aprofitar-se de les funcions de “multi-cartera” i “compartició de carteres”..

Cada compte pot crear i gestionar fins a 5 carteres de criptografia separades i connecteu diferents intercanvis o carteres a cadascun. Això permet als usuaris dividir la seva cartera en carteres més petites separades o gestionar carteres separades per a clients o amics.

Els usuaris també poden compartir la taula de balanços i l’histograma de rendiment de cada cartera amb un enllaç “només visualització”. Això permet als clients o socis supervisar el rendiment d’una cartera compartida sense poder interactuar i utilitzar el compte directament.

Seguretat

La seguretat a CryptoView es pren seriosament, ja que la plataforma funciona amb una arquitectura basada en el núvol amb connexions xifrades, xifratge de claus API forta, protecció DoS, 2FA (autenticació de dos factors), així com tots els estàndards de seguretat generals de la indústria. Per protegir els usuaris d’activitats il·lícites, la retirada o qualsevol transferència de fons només es limiten a la interfície de l’intercanvi.

Programes d’afiliació i derivació

A part de la negociació i la gestió de carteres, CryptoView també ofereix un programa d’afiliació, del qual podeu guanyar 20 dòlars a Bitcoin per a cada subscriptor de pagament que arribi a través del vostre enllaç d’afiliació. També hi ha un programa de derivació això dóna 2 mesos lliures per a cada client nou referit que hagi comprat una subscripció després del període de prova gratuït.

CryptoView, una interfície, sense limitacions

CryptoView és perfectament adequat per a comerciants novells i avançats, proporcionant una llista sòlida de les millors eines de comerç de criptomonedes necessàries per gestionar eficientment una cartera de criptografia. CryptoView aprofita el sector de TI local en auge, que produeix alguns dels millors desenvolupadors i dissenyadors d’Europa.

Per obtenir més informació sobre CryptoView, visiteuhttps://www.cryptoview.com/

Seguiu CryptoView a Twitterhttps://twitter.com/CryptoViewCom

Cerqueu CryptoView a Facebookhttps://www.facebook.com/CryptoViewCom/

Dades de contacte dels mitjans

Nom de contacte: Equip de màrqueting CryptoView

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

Imatge destacada: cryptwerk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me