Com mantenir l’accés al vostre compte bancari mentre viatgeu a l’estranger

millor cartera bitcoin

Teniu previst viatjar aviat?

Si és així, voldreu saber com mantenir l’accés al vostre compte bancari.

En aquesta breu guia, us mostrarem com fer-ho.

Viatjar a l’estranger?

Viatjar a l’estranger normalment implica fer transaccions financeres com ara acreditar o domiciliar el vostre compte bancari. Per simplificar-ho, podeu ingressar diners al vostre compte bancari o retirar el dipòsit. Com que no portem piles d’efectiu amb nosaltres quan viatgem, aquestes transaccions financeres formen part de la nostra vida quotidiana quan viatgem a l’estranger.


Però hi ha un problema. La majoria d’aquestes transaccions es fan ara mitjançant mitjans electrònics, mitjançant banca en línia o mitjançant un caixer automàtic connectat. La qual cosa planteja la qüestió de com protegir el vostre compte bancari quan aneu a un altre país.

Heu de seguir una sèrie de regles simples per no presenciar el vostre compte bancari bloquejat, tant si utilitzeu mètodes bancaris en línia com fora de línia.

Banca en línia des de l’estranger: utilització d’un servei VPN

VPN =

Els bancs moderns ho són mitjançant mètodes sofisticats per controlar com i on gasten diners els seus clients. És comprensible a l’època dels pirates informàtics massius, els intents de robatori d’identitat i els caixers automàtics en els quals algú pugui instal·lar un dispositiu de descamació.

El que vol dir és que si sou ciutadà dels Estats Units i teniu un compte bancari en un banc dels Estats Units que viatja per primera vegada a l’estranger, podeu acabar amb el compte congelat quan intenteu fer servir la banca en línia en un país estranger..

Una solució senzilla és utilitzar un fitxer VPN gratuïta això indica al vostre banc que realment no heu abandonat mai la vostra ubicació. En utilitzar una xarxa privada virtual, podeu seleccionar un servidor al vostre país d’origen o qualsevol altre país i connectar-vos al vostre compte a través d’aquest mateix servidor. Com a resultat, els servidors del banc no detectaran cap activitat sospitosa relacionada amb el vostre compte.

Aquest és un mètode molt útil per xifrar la vostra connexió i evitar problemes en viatjar a països “exòtics”. Heu de tenir en compte que algunes destinacions de viatge no són considerades segures pels bancs i que podeu veure fàcilment el vostre compte bloquejat quan intenteu fer servir serveis bancaris en línia des d’allà..

A més, a VPN El servei us permet utilitzar xarxes Wi-Fi públiques per connectar-vos de manera segura al vostre compte bancari, eliminant qualsevol ingerència a la xarxa.

Tenir més d’un compte i targeta

Sostenció de telèfon mòbil i targeta de crèdit =

Sempre que tingueu previst fer servir la banca mòbil mentre viatgeu, un altre bon mètode per protegir-vos és tenir més d’un compte bancari. Podeu obrir un compte nou amb una quantitat limitada de diners i utilitzar-lo en lloc del vostre compte principal. Encara hauríeu d’utilitzar serveis de seguretat com ara una VPN i un navegador segur, però en cas que el vostre compte estigui bloquejat per algun motiu, tindreu accés al vostre compte principal.

Tenir més d’una targeta enllaçada al vostre compte bancari és una altra pràctica recomanada per viatjar a l’estranger. A part de totes les ciberamenaces que ens enfrontem, podeu tenir males experiències com un caixer automàtic que us “menja” la targeta i, per tant, us bloquejarà efectivament el compte. També podeu bloquejar la targeta si introduïu un codi PIN incorrecte, cosa que també impedeix accedir al vostre compte.

Tingueu en compte que, quan viatgeu a l’estranger, és probable que el vostre banc no tingui sucursals allà, cosa que fa que sigui molt difícil accedir al vostre compte i substituir la targeta bloquejada. Tenir una segona targeta us permet accedir als vostres fons fins que l’altra targeta us retorni o es desbloqueja.

A més, tenir totes les targetes Visa, MasterCard i American Express és útil en destinacions exòtiques on botigues, restaurants o fins i tot caixers automàtics poden no acceptar una o més d’aquestes targetes. Per tant, assegureu-vos que teniu accés als vostres diners tot el temps.

Notifiqueu al vostre banc que sou a l’estranger

Ús del telèfon mòbil =

Feu tots els esforços possibles per notificar al vostre banc que teniu previst viatjar a l’estranger i informeu-los de quins països i llocs voleu visitar. Molts bancs bloquejaran el vostre compte si creuen que les vostres compres en un país estranger són una activitat sospitosa. El banc posarà un avís de viatge temporal al vostre compte i, per tant, els seus sistemes no marcaran les vostres compres o transferències internacionals com a sospitoses.

Consulteu amb el vostre banc si poden enviar una targeta de crèdit o dèbit nova a la vostra destinació si la targeta es perd o es bloqueja per algun motiu.

Utilitzeu navegadors de privadesa i VPN al vostre telèfon

Concepte de telèfon mòbil segur =

Utilitzeu opcions de navegació privada en navegadors com Firefox o, millor, utilitzeu un navegador tor al vostre telèfon quan sigui possible.

Tot i que no necessàriament cobreixen les vostres dades GPS, bloquegen les cookies i dissimulen la vostra veritable adreça IP, que és un altre mètode mitjançant el qual aquestes empreses us supervisen.

Paraules finals

Viatjar a l’estranger pot convertir-se en un veritable embolic si es queda fora del seu compte bancari. Tenir duplicats de targetes de crèdit / dèbit i comptes bancaris és bo, però hauríeu d’estar alerta per robatori d’identitat en línia. En realitat, els viatgers són la víctima més comuna del robatori d’identitat ja que accedeixen més a les xarxes i ordinadors públics.

Feu esforços per accedir només a xarxes Wi-Fi segures i utilitzeu VPN quan accediu a una xarxa pública insegura. Fins i tot quan accediu al vostre compte mitjançant el servei VPN en un ordinador públic d’escriptori, sempre suprimiu el vostre historial de navegació i totes les cookies quan sortiu de l’ordinador. Per tant, us assegureu que ningú no pugui accedir a les vostres dades personals, contrasenyes i configuracions després de vosaltres.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me