Com i on comprar Ripple (XRP) | Guia per a principiants

Comprar Ripple no és diferent de comprar qualsevol altra criptomoneda. El procés és bastant senzill, però difereix en funció del servei d’intercanvi que vulgueu utilitzar.

I aquesta elecció es basa en la disponibilitat i les tarifes. Tot i que un canvi pot tenir tarifes més baixes que altres, és possible que no estigui disponible al vostre país.

Així que anem a revisar quatre dels serveis d’intercanvi de criptografia més populars i veurem quines opcions hi ha disponibles.

Com comprar Ripple a Coinbase

Quan es tracta d’intercanvis criptogràfics, Coinbase és la plataforma preferida per a molts usuaris.

Per comprar Ripple (XRP) mitjançant Coinbase, primer us heu de registrar per obtenir un compte. Això no triga més de 2 minuts. A continuació, haureu d’enllaçar una forma de pagament al vostre compte, escollint entre PayPal, compte bancari euro, targeta de crèdit / dèbit.

Amb tot això configurat, només cal que feu clic al botó “Canvia” i trieu la moneda digital que vulgueu comprar, així com l’import.

A més, també podeu anar a la pàgina Ripple i comprar amb el widget situat a la part dreta de la pantalla.

Comissions de negociació de Coinbase

Per a transaccions de compra / venda, Coinbase cobra un diferencial al voltant del 0,50%. No obstant això, pot variar en funció de les fluctuacions de preus de la moneda esmentada.

A més, cobren una tarifa de Coinbase que pot ser fixa o percentual variable segons la regió, la característica del producte o el tipus de pagament. Les tarifes planes són:

 • Si l’import total de la transacció és inferior o igual a 10 $, la comissió és de 0,99 $;
 • Si l’import total de la transacció és superior a 10 dòlars però inferior o igual a 25 dòlars, la comissió és d’1,49 dòlars;
 • Si l’import total de la transacció és superior a 25 dòlars però inferior o igual a 50 dòlars, la comissió és d’1,99 dòlars;
 • Si l’import total de la transacció és superior a 50 $ però inferior o igual a 200 $, la tarifa és de 2,99 $.

Com comprar XRP a Kraken

La compra de Ripple a Kraken comença igual que amb qualsevol altre intercanvi: registrar-se a un compte. El procés d’inscripció és fàcil, però heu de verificar el vostre compte per començar a negociar.

Kraken us permet triar entre els seus tres tipus de comptes: Starter, Intermediate i Pro. Generalment es recomana un compte inicial i només demana un nom complet, una adreça de correu electrònic, una adreça principal i un número de telèfon.

Els tipus de compte difereixen en funció dels límits de negociació i de les funcions proporcionades, però tret que sigueu un inversor compromès o una empresa important, un compte inicial servirà per al seu propòsit..

Després de seleccionar el tipus de compte, tot el que heu de fer per ingressar és dirigir-vos a la pestanya Finançament. Aquí podeu triar entre monedes fiduciàries (USD, EUR o GBP) i criptomonedes (BTC, ETH, LTC, XRP o USDT). Seleccioneu el que vulgueu utilitzar, feu clic a Dipòsit i ja podreu començar.

Quan els vostres fons estiguin disponibles, aneu a la pestanya “Comerç” i seleccioneu el parell de negociació que vulgueu utilitzar (XRP / XBT, XRP / EUR, etc.).

Comissions de negociació de Kraken

Kraken cobra una tarifa quan s’executa la comanda (coincideix amb la comanda d’un altre usuari). Aquesta tarifa pot variar entre el 0% i el 0,26% del valor total de la comanda i depèn del següent:

 • El parell de criptomonedes que s’està negociant;
 • El vostre volum de negociació de 30 dies en USD;
 • Tant si la vostra comanda és com a creadora o adjudicatària.

A més, si esteu negociant mitjançant apalancament, hi haurà dues comissions més que s’aplicaran:

 • Comissió d’obertura del marge;
 • Comissió de canvi de marge.

Com comprar Ripple a Binance

Binance és un altre intercanvi de criptografia molt popular, que està disponible gairebé a tot el món i que té algunes de les tarifes de transacció més baixes per a transaccions de criptografia a criptografia..

És a dir, per comprar XRP a Binance, en general necessitareu una altra criptomoneda.

Però això no vol dir que no acceptin pagaments en USD / EUR. Les transaccions Fiat també estan disponibles a Binance, però tenen tarifes més altes que les transaccions criptogràfiques.

Per començar a cotitzar a Binance, primer necessiteu un compte. El procés d’inscripció és ràpid, ja que només heu de proporcionar un correu electrònic, una contrasenya i una confirmació per correu electrònic un cop us hàgiu inscrit. També podeu habilitar 2FA mitjançant Google / SMS per millorar la seguretat, però el pas no és necessari.

Tanmateix, si voleu comprar criptocurrency, Binance requereix que completeu la verificació KYC, que es pot fer des de la configuració del vostre compte..

Fent un dipòsit a Binance

Si voleu comprar Ripple mitjançant criptomoneda, heu de dirigir-vos a la vostra cartera, seleccionar “Dipòsit” i escollir la moneda que voleu ingressar. Un cop hàgiu seleccionat la criptomoneda, es mostrarà l’adreça.

Podeu enviar la vostra moneda des d’una cartera, com Coinbase, a l’adreça que es mostra a Binance. Les monedes es dipositaran al vostre compte després de les confirmacions de xarxa necessàries.

Si heu seleccionat EUR, haureu de completar el procés KYC. Un cop completat, podeu optar per ingressar mitjançant:

 • Cartera Advcash;
 • Targeta bancària (Visa o Mastercard);
 • Diners perfectes;
 • Cartera Epay;
 • Payeer;
 • FasaPay.

Després de dipositar les vostres monedes, heu d’anar a la pàgina “Exchange” del vostre Wallet i cercar Ripple (XRP), fer clic a Comerç i seleccionar el parell de negociació que vulgueu utilitzar. Per exemple, si heu dipositat BTC, heu de seleccionar el parell XRP / BTC.

Se us dirigirà a una pàgina similar a aquesta i podeu utilitzar els ginys de la part inferior dreta per comprar o vendre XRP.

Binance ofereix 2 mètodes de compra: una comanda de mercat o una comanda límit.

Es recomana l’ordre de mercat per a principiants. Això us permet escriure la quantitat de XRP que voleu comprar al preu actual.

L’ordre límit us permet triar el preu al qual voleu comprar la moneda. Un cop la tarifa arribi a aquest preu, la comanda es completarà automàticament.

Comissions de negociació de Binance XRP

Binance té un sistema de quotes de negociació variable, que avalua el vostre volum de negociació durant els darrers 30 dies i us assigna un nivell de negociació. Tota la informació està disponible en aquesta pàgina.

Tots els dipòsits a Binance són gratuïts, però, les retirades tenen un tipus fix basat en la criptomoneda que vulgueu utilitzar.

Com comprar Ripple mitjançant Bitstamp

Per començar a comprar Ripple a Bitstamp, heu de registrar-vos per obtenir un compte i completar la verificació KYC. Podeu triar entre un compte personal o un compte corporatiu.

Un cop finalitzat el procés d’inscripció, tot el que heu de fer per dipositar fons és dirigir-vos a la secció “Dipòsit” i triar la vostra moneda de preferència. Podeu ingressar mitjançant SEPA, una transferència bancària internacional o comprar directament mitjançant una targeta de crèdit. A més, podeu ingressar mitjançant Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple o Ethereum.

Segons el tipus de dipòsit, els fons estaran disponibles al vostre compte després de la confirmació.

Per comprar Ripple (XRP), aneu a la secció Compra / venda, trieu el parell de criptomonedes que vulgueu fer i feu la comanda. Bitstamp ofereix 3 parells de negociació que podeu utilitzar: XRP / EUR, XRP / USD i XRP / BTC. Després de seleccionar el parell de negociació, heu de triar un dels 4 tipus de comandes disponibles:

 • Ordre instantani;
 • Ordre límit;
 • Ordre de mercat;
 • Stop Order.

Finalment, introduïu l’import que voleu comprar i envieu la comanda.

Comissions de negociació Bitstamp

Per a tots els parells de negociació, Bitstamp té una comissió de negociació variable segons el vostre volum de negociació de 30 dies en dòlars americans. Si el vostre volum de negociació és inferior a 10.000 dòlars, la comissió de negociació és del 0,50%.

A més, Bitstamp té diverses comissions de negociació en funció del tipus de pagament que utilitzeu. Aquests poden ser fixos (3,00 EUR per a retirades SEPA) o variables (5% per a qualsevol compra amb targeta de crèdit).

Pensaments finals

Com hem esmentat al principi de l’article, comprar Ripple és bastant accessible.

Podeu utilitzar targetes de dèbit o crèdit, transferències bancàries o transferències bancàries, PayPal o criptomonedes per començar a negociar XRP. Moltes de les plataformes d’intercanvi que s’han esmentat també tenen disponibles aplicacions mòbils, cosa que fa que la compra de Ripple sigui accessible tant per a usuaris d’escriptori com per a mòbils.

Ondulació és un altcoin amb un potencial molt alt i una alta escalabilitat, que supera sovint el miler de transaccions per segon. Generalment s’accepta en tots els serveis d’intercanvi de criptografia importants i els plans futurs inclouen la col·laboració amb els bancs i les principals institucions.

En general, Ripple val la pena vigilar-lo, amb una adopció que augmenta lentament però de forma segura.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me