Com es pot comprar Ripple (XRP) al Regne Unit?

Ripple (XRP) es va convertir en una criptomoneda molt important en els darrers anys. És per això que analitzarem en aquest article com comprar Ripple al Regne Unit. Ripple és una de les monedes digitals més grans del món i s’ha anat expandint en els darrers anys. 

El Regne Unit és un dels països més rics del món. Tot i que han estat afectats pel Brexit, tenen una comunitat criptogràfica massiva. Per això, molts dels inversors d’aquest mercat es pregunten com comprar Ripple al Regne Unit.

Si voleu saber com comprar Ripple, podeu llegir la nostra guia completa.

Comprendre Ripple

XRP

Ripple és l’empresa que està darrere d’una de les xarxes de pagament més grans del món. Amb ella, molts bancs i institucions financeres poden reduir els costos de pagaments i transferències transfronterers. Ripple vol alliberar milers de milions de dòlars que ara es troben als comptes nostro i vostro.

En crear una xarxa d’organitzacions, persones i empreses, Ripple podria donar un nou impuls a l’economia. Tots els fons que arribarien al mercat ajudarien definitivament a la indústria financera.

Actualment, Ripple promou l’ús de l’actiu digital XRP. En utilitzar-lo, es poden reduir encara més els temps i les comissions de transaccions. Això farà que tot el mercat financer sigui molt més eficient. Els bancs funcionaran de manera eficient i els clients gaudiran de millors serveis i tarifes més baixes.

De moment, XRP és utilitzat per algunes empreses que realitzen remeses i pagaments transfronterers. Tot i això, en el futur, Ripple pot arribar fins i tot a un nombre més gran de mercats.

Com comprar Ripple al Regne Unit

Bitcoin (BTC) ha superat recentment els 15.000 dòlars i altres monedes virtuals també s’estan expandint al mercat. XRP / GBP ha començat una tendència alcista a principis de gener, que podria continuar en el futur. No obstant això, entrar al mercat i diversificar una cartera de criptografia no és una tasca fàcil de fer. 

Compartirem amb vosaltres algunes de les millors maneres de comprar Ripple al Regne Unit. L’article contindrà una llista de llocs on els usuaris poden comprar diferents recursos digitals fàcilment, inclòs Ripple. Tot i que no tots ofereixen les mateixes solucions, sens dubte seran útils per a molts de nosaltres.

El Regne Unit és un mercat que ofereix millors regulacions que altres jurisdiccions i, per això, el mercat va poder créixer i expandir-se. Aquesta expansió va proporcionar als inversors una àmplia gamma de solucions per als comerciants. Ara hi ha diverses empreses que ofereixen serveis perquè els particulars puguin entrar a l’espai.

Intercanvi de bases de moneda

blog.coinbase.com

Coinbase és un dels intercanvis de criptografia més populars del mercat. Al mateix temps, és un dels més antics. Fundada el 2012, Coinbase ofereix la possibilitat que els usuaris tinguin accés al mercat de criptografia. Tot i que va trigar una mica a proporcionar suport XRP, ara és una de les maneres més fàcils d’adquirir Ripple al Regne Unit..


Aquest intercanvi criptogràfic us permet comprar Ripple amb monedes fiduciàries. Sens dubte, això és útil per als nouvinguts que vulguin entrar al mercat o adquirir Ripple. Tenint en compte que això funciona al Regne Unit, els clients poden utilitzar directament la lliura esterlina (GBP) per adquirir Ripple.

Coinbase és un intercanvi molt bo en termes d’interfície d’usuari. Les persones poden comprar i vendre fàcilment actius digitals mitjançant aquesta plataforma. No és difícil fer-ho, que és una gran opció per a aquells que compren Ripple només de tant en tant.

Val la pena tenir en compte que Coinbase té tarifes molt altes a la seva plataforma, però els que vulguin comprar Ripple i altres criptomonedes poden pagar taxes molt altes. Per això, es recomana utilitzar Coinbase Pro. Coinbase Pro és la plataforma professional per a comerciants que permet als usuaris tenir tarifes reduïdes.

Després de diversos anys d’operació, Coinbase ofereix ara una àmplia gamma de monedes virtuals. Això també és bo per a les persones que vulguin tenir una cartera de criptografia diversificada.

Binance Exchange

Binance és un intercanvi de criptografia conegut al mercat. Aquesta també és una plataforma molt útil per a aquells que vulguin adquirir Ripple. En comparació amb Coinbase, Binance es va llançar el 2017 i des de llavors ha experimentat una expansió massiva.

Aquesta plataforma ara permet als usuaris comprar un gran nombre d’actius digitals. De fet, hi ha centenars de parells comercials. No obstant això, l’intercanvi també inclou diversos parells de negociació XRP.

Els usuaris poden intercanviar XRP contra Tether (USDT), USD Coin (USDC), True USD (TUSD) i molts altres. Alguns d’aquests recursos digitals inclouen PAX, ETH, BUSD, BTC i BNB. Les persones tindran la possibilitat de comprar Ripple també amb targetes de dèbit i crèdit.

Binance és una plataforma multifuncional. Ofereixen una àmplia gamma de serveis. Per exemple, val la pena utilitzar Binance per buscar inversions alternatives. Els usuaris poden apostar per monedes digitals, prestar els seus fons o simplement especular al mercat spot. A més, hi ha un mercat futur, negociació de marges, etc..

Una altra característica interessant d’aquest intercanvi és Binance Launchpad. Es tracta d’una plataforma que ajuda els usuaris a participar en una àmplia gamma d’ofertes inicials d’intercanvi (IEO). En el futur, Binance podria oferir noves solucions per a comerciants i inversors.

Intercanvi CEX.IO

Una altra plataforma que seria molt útil per als usuaris del Regne Unit per comprar XRP és CEX.IO. Això simplement us ajudaria a anar a l’intercanvi de criptografia tradicional i obtenir XRP en només uns quants passos. Els usuaris de CEX.IO només poden dipositar GBP a la plataforma i canviar-los per XRP.

La transferència pot trigar uns quants dies a processar-se, per això és important tenir alguns fons disponibles. Invertir en Ripple serà una tasca senzilla un cop els fons estiguin a la plataforma. Tot i que aquest intercanvi no és tan gran com Binance o Coinbase, és molt útil per als comerciants.

Simplement podeu anar a la pàgina “Comprar i vendre” o fer una comanda a la secció “Comerç”. Els comerços serien l’opció més avançada on podreu decidir el tipus de comanda que feu. A més, la pàgina “Comprar i vendre” pot ser útil si voleu obtenir Ripple ràpidament.

Aquest canvi de moneda digital compleix totes les coses necessàries perquè els usuaris adquireixin Ripple. Si teniu dubtes sobre com utilitzar-lo, tenen un bon servei d’atenció al client.

Ledger Cryptocurrency Hardware Wallt

Ara que heu après a comprar Ripple al Regne Unit, haureu de protegir el vostre XRP. Com ja sabreu, manejar monedes digitals en intercanvis de vegades és una cosa perillosa. Si teniu una gran quantitat de monedes virtuals, el millor que podeu fer és enviar-les a la vostra cartera criptogràfica.

Una cartera de criptomonedes us donaria control sobre els vostres fons en tot moment. Això és cert sempre que tingueu les claus privades d’aquesta cartera. Com que hi ha diferents intercanvis de criptografia, també hi ha una àmplia gamma de carteres de criptografia. Les carteres de maquinari (emmagatzematge en fred) són la millor solució per a grans quantitats. Les carteres calentes són millors per a petites quantitats de criptografia.

Ledger és un dels productors de carteres de maquinari més grans i reconeguts del món. Han creat diverses solucions i productes perquè els usuaris emmagatzemin correctament els seus fons. Les millors solucions inclouen Ledger Nano S i Ledger Nano X.

Amb aquestes carteres de maquinari podeu assegurar-vos que el vostre Ripple estarà protegit. Els intercanvis es poden piratejar en qualsevol moment i molts d’ells no tenen assegurança en els seus fons. Per això, sempre es recomana utilitzar una cartera de maquinari per emmagatzemar recursos digitals.

Podeu visitar el lloc oficial de Llibre major per saber més sobre les seves increïbles solucions. Si sou una empresa més gran, podeu veure fàcilment les seves opcions per a institucions o inversors corporatius.

Conclusió

Amb aquest article, l’objectiu principal era mostrar-vos com comprar Ripple al Regne Unit. Us hem explicat quins són els intercanvis més útils del país i com comprar XRP. A més d’això, us hem explicat com Ripple s’està expandint a tot el món.

A més, Ripple avança al mercat. Aquesta moneda digital pot proporcionar grans oportunitats als inversors que cerquin diferents maneres de diversificar les seves carteres.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector