Com es cobreixen les seves participacions en bitcoins

Com sap qualsevol titular, el bitcoin és una bèstia volàtil. Els increments de preus esglaonats es poden seguir ràpidament per baixades descoratjadores, i els períodes de calma sovint no són més que l’ull de la gran tempesta de bits. Amb el pas del temps, la participació ha demostrat ser una estratègia excel·lent; tanmateix, hi ha vegades que aquella muntanya russa s’arrossega fins a la part superior d’aquesta muntanya, es veuen els primers cotxes que comencen la seva baixada i només SABEU que esteu a punt d’accelerar a gran velocitat. Quan us trobeu en aquest moment, què es pot fer per protegir la vostra inversió?

Hedge Bitcoin sense canviar a USD

Afortunadament, no necessiteu vendre el vostre bitcoin per minimitzar el risc. Els intercanvis de futurs de Bitcoin, com bitmex, ofereixen mètodes senzills i eficaços per reduir la vostra exposició o mantenir exactament el mateix valor nominal del vostre bitcoin durant els canvis de preus.

Primer, les grans novetats van a Flood @ThinkingUSD per explicar aquest mètode de cobertura:

És possible que molts de vosaltres no ho sàpiguen, però si voleu eliminar l’exposició a bitcoins sense passar realment pel procés de conversió a fiat, podeu moure les vostres participacions en dòlars sintètics a https://t.co/qr49NsLQCU en curtcircuit amb un apalancament 1x.

– Inundació [Bitmex] (@ThinkingUSD) 9 de febrer de 2018

Anem a veure exactament com funcionaria això. Voleu cobrir un bitcoí perquè mantingui exactament el mateix valor en dòlars americans durant les pròximes dues setmanes aproximadament, període durant el qual no podreu parar atenció al mercat de bitcoins. Repetiu els passos següents i dormiu còmodament.

  1. Obriu un compte a bitmex i dipositeu un bitcoin.
  2. Trieu una data futura amb una caducitat fora del període de cobertura de dues setmanes que hàgiu seleccionat.  

Per als nostres propòsits, la caducitat del mes de març queda fora del nostre període de cobertura i s’acosta molt al preu actual al preu actual (perpetu a la imatge anterior).

  1. Curta el 30 de març amb el teu bitcoin 1.

Tingueu en compte que cada contracte té un valor d’un dòlar, cosa que significa que la quantitat seleccionada hauria de ser igual al valor en dòlars d’un bitcoí. Tingueu en compte també que el palanquejament s’ha establert al control lliscant de la part inferior esquerra a 1X.

Una comanda límit realment us proporcionarà una bonificació de la comissió d’un 025%, però, per descomptat, si el mercat es mou contra vosaltres o el valor de les caigudes de bitcoins, la vostra comanda no s’omplirà. Una comanda de mercat comporta una petita comissió del 075%, o 1.00075 d’un bitcoí en la vostra comanda de bitcoins. D’acord, per tant, ara heu comprat contractes curts valorats en dòlars americans al valor nominal d’un bitcoin.  

4. Tanqueu la posició al final del període de cobertura.

D’acord, les dues setmanes s’acaben i obriu la pantalla de l’ordinador lleugerament interessat a veure el rendiment de Bitcoin. Si durant aquest temps el bitcoin baixés de preu, el valor del contracte augmentaria en el valor del bitcoin. Suposant que el preu del bitcoin va caure un 10% durant la vostra cobertura de dues setmanes, un cop liquidada la vostra posició (cosa que es pot fer des del menú “posicions” a la part inferior de la pantalla), valdria aproximadament 1,1 bitcoin, menys el comprador comissió si escau i una comissió de liquidació del 0,05%. Aquest 1,1 equivaldria al valor nominal en USD a l’import nominal en obrir la comanda. Geni!

Si, en canvi, el bitcoin s’aprecia un 10% en valor durant el període de cobertura de dues setmanes, el valor del contracte disminuirà en el valor del bitcoin. Després de la liquidació, mantindríeu aproximadament 9 bitcoins (de nou menys els càrrecs rellevants) que tornarien a ser iguals al valor en dòlars inicialment utilitzat per obrir la posició curta. Maleïda.

Utilitzar palanquejament en la cobertura

Amb l’ajut de l’apalancament, no cal que elimineu tot el vostre bitcoins de la seguretat del vostre dispositiu Trezor. La majoria dels intercanvis de futurs de bitcoins permeten als comerciants controlar una gran posició de bitcoins amb un saldo de compte relativament petit. Suposem que, en lloc de moure tot un bitcoin a la borsa de futurs, heu transferit 2 bitcoins i heu obert una posició curta de 1 bitcoins amb un palanquejament de 5: 1. Igual que a l’exemple anterior, vau marxar del vostre parèntesi de dues setmanes, deixant el bitcoin completament fora de la vostra ment, segur en la creença que el valor nominal en USD de les vostres participacions seria tan segur com si haguéssiu curt un bitcoí Apalancament 1X, tal com s’ha descrit anteriorment.

I això és cert, sempre que la vostra posició no estigui liquidada. Amb un palanquejament de 5: 1, un moviment del 20% contra la vostra posició resultaria en la pèrdua total de la quantitat. En el cas que el mercat continués en la direcció llarga, en realitat seria un accident feliç per a vosaltres. Les seves pèrdues es limitaran a 2 bitcoin, el 8 restant del vostre trezor continuaria augmentant en valor en dòlars. Si fixéssiu tot el vostre bitcoin en un curt de 1X, continuareu perdent bitcoin, amb el valor nominal en USD que seguirà sent el mateix.  

En canvi, si la posició es liquida i es produeix una inversió, no en teniu cap. Si tinguéssiu l’1X curt, la vostra posició continuaria oberta i patireu menys pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me