Com convertir Bitcoin en efectiu

com convertir Bitcoin en efectiu

Bitcoin s’ha convertit en molt popular com a actiu que tothom vol tenir. Hi ha moltes maneres d’adquirir aquesta criptografia, però la majoria de la gent no sap com convertir Bitcoin en efectiu. Això no vol dir que no es pugui gastar tot sol. De fet, hi ha milers de botigues a tot el món que accepten BTC com a pagament. Tot i això, encara no s’accepta prou àmpliament, de manera que alguns prefereixen convertir-lo en efectiu.

En aquesta guia, us donarem instruccions detallades sobre com convertir-lo en efectiu fiduciari invertible. Hi ha diverses maneres de fer-ho, però només cobrirem les més habituals que podeu dur a terme fàcilment.

Com convertir Bitcoin en efectiu mitjançant intercanvis

Els intercanvis de criptomonedes són el destí tradicional per comprar i vendre criptomonedes amb diners fiduciaris i també per canviar-los. Per convertir Bitcoin en efectiu, podeu dirigir-vos a qualsevol intercanvi de criptomonedes i crear un compte. És impossible que una plataforma considerada el millor intercanvi de criptomonedes no tingui la llista de Bitcoin.

Crear un compte en un intercanvi sol ser tan fàcil com fer servir un correu electrònic i una contrasenya. Alguns poden requerir que passeu per KYC, mentre que d’altres no, però assegureu-vos que trieu un intercanvi de confiança. Alguns exemples d’aquest tipus d’intercanvis són Binance, Coinbase, Bessons, i Bitstamp.

Un cop creeu un compte, podeu transferir el vostre Bitcoin des d’una cartera privada a l’adreça de la cartera d’intercanvi. A partir d’aquí, podeu fer una comanda d’intercanvi per obtenir USD, EUR, AUD o el que vulgueu. Un cop ho tingueu a la cartera de canvi, podeu iniciar una retirada i obtenir-la al vostre compte bancari fiduciari. Tingueu en compte que és possible que hagueu de fer alguna verificació addicional abans de retirar el vostre efectiu.

Font: Freepik.com

Negociació entre iguals (P2P)

Si esteu buscant com convertir Bitcoin en efectiu, aquesta és una altra manera que està sent molt popular: el comerç P2P. Diversos titulars de criptomonedes argumentarien que això és molt més convenient que l’ús convencional d’un canvi per canviar Bitcoin a efectiu. Curiosament, alguns intercanvis criptogràfics faciliten aquest comerç servint d’intermediaris per garantir que ningú enganyi.

També hi ha mercats P2P destinats a aquest tipus de comerç, com ara LocalBitcoins, Localcrypto, Paxful i molt més. És possible que també se us demani que creeu un compte d’una manera molt senzilla i, tot seguit, accedireu al mercat. Allà, triarà entre les opcions de venda i, a continuació, triarà un comprador a la llista. En acceptar la compra, la plataforma bloqueja el vostre Bitcoin i notifica al comprador que enviï l’import en efectiu acordat (al número de compte bancari que vau proporcionar) en un termini estipulat. El BTC s’enviarà al comprador un cop hàgiu confirmat la recepció del pagament.

Com convertir Bitcoin en efectiu mitjançant targetes de dèbit BTC

L’ús de targetes de dèbit Bitcoin és cada vegada més popular. Això es deu al fet que ofereix més flexibilitat per a l’ús i la despesa de l’actiu. Una de les coses clau que podeu fer amb aquestes targetes de dèbit és convertir Bitcoin en efectiu.

Si teniu aquesta targeta amb Bitcoin, podeu convertir fàcilment el vostre Bitcoin en efectiu en un punt de venda o un caixer automàtic de Bitcoin. Hi ha moltes empreses que emeten targetes de dèbit bitcoin, com ara Wirex i BitPay. Si necessiteu convertir Bitcoin en efectiu regularment i aquest mètode us sona molt bé, és possible que vulgueu obtenir una d’aquestes targetes.

Negociació de conversions i vendes sense recepta

El comerç Convert and Over the Counter (OTC) és un mètode emergent per canviar Bitcoin en efectiu simplement convertint-lo en qualsevol moneda fiduciaria que trieu. Aquest servei també està disponible per les borses i és gratuït. Tot el que heu de fer és moure els vostres bitcoins a una cartera d’intercanvi en línia on s’admeti el servei i, a continuació, realitzar el comerç i retirar-lo. Els intercanvis que admeten això inclouen Binance i Poloniex.

Caixers automàtics de Bitcoin

Els caixers automàtics de Bitcoin comencen a popularitzar-se, igual que els convencionals. El seu propòsit és senzill: comprar o vendre BTC, per tant, només podeu apropar-vos a un de la vostra zona que admeti la venda de Bitcoin. Tingueu en compte que la majoria dels caixers automàtics de Bitcoin són per comprar bitcoins en lloc de vendre, així que assegureu-vos que permet vendre. Podeu utilitzar aquest servei tan conegut com Radar de caixer automàtic de monedes per trobar caixers automàtics al vostre voltant.

Un cop hàgiu iniciat el procés, a la pantalla se us proporcionaran instruccions clares per seguir i vendre fàcilment el vostre BTC i obtenir efectiu a canvi.

Coses que cal recordar quan converteixes Bitcoin en efectiu

Font: Freepik.com

Si voleu saber convertir Bitcoin en efectiu de la manera correcta, heu de saber que hi ha dues coses importants a tenir en compte.

El primer són els impostos. Als Estats Units, per exemple, el marc regulador de la criptografia encara és una mica difús, però són molt clars quant a la fiscalitat de la criptografia. L’IRS ha publicat molts documents sobre la presentació d’impostos de transaccions criptogràfiques. Una de les accions que atrauran clarament els impostos és la compra i venda de criptomonedes. Algunes borses proporcionen detalls dels vostres guanys i transaccions criptogràfiques a les autoritats fiscals, de manera que això no pot evitar-se si es troba en aquesta jurisdicció..

El segon aspecte important són els honoraris. Tot i que alguns d’aquests serveis són gratuïts, d’altres, com ara l’ús d’un intercanvi per vendre el vostre Bitcoin (el primer punt), atrauen comissions. Fins i tot el comerç P2P en llocs com LocalBitcoins cobra comissions, de manera que hauríeu d’estar preparats per a això. Tingueu en compte també que les taxes poden canviar significativament, especialment per a Bitcoin, en funció de les condicions del mercat.

Conclusió

Per concloure la nostra guia sobre com convertir Bitcoin en efectiu, aprofundim en aquestes formes de nou. Per tant, podeu utilitzar un intercanvi per vendre, participar en el comerç P2P, utilitzar una targeta de dèbit Bitcoin i utilitzar un servei OTC o un caixer automàtic de Bitcoin. Recordeu que és possible que hàgiu de pagar impostos per això en alguns països, mentre que en altres només us heu de preocupar per les taxes. Dit això, esperem que aquesta informació us ajudi a convertir la vostra moneda en efectiu.

Imatge destacada: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me