Com comprar Ripple (XRP) al Japó

En aquest article, us explicarem com comprar Ripple al Japó. Els usuaris i els inversors tindran la possibilitat de fer-ho amb només uns clics. Alguns dels intercanvis són molt fàcils d’utilitzar i ofereixen una gran liquiditat. A més, moltes d’aquestes plataformes ja ofereixen una àmplia gamma de solucions.

Ripple ha anat creixent en els darrers anys com una de les empreses criptogràfiques més populars. Al costat del seu creixement, la moneda virtual XRP també s’ha expandit. Ara és una bona manera d’enviar i rebre diners a través de les fronteres.

El Japó és un dels països més importants per a monedes virtuals. De fet, ha establert un marc clar i respectat per a les empreses criptogràfiques. Això ha permès a moltes empreses ubicar-hi les seves oficines i començar a oferir serveis. Tot i això, empreses com les borses han d’obtenir una llicència governamental abans d’oferir solucions.

És bo tenir una font de notícies de criptomonedes fiable per estar al dia de tot el que està passant arreu del món i, amb aquest propòsit, podeu accedir aquest lloc.

Si teniu curiositat per comprar Ripple al Japó, sempre podeu llegir la nostra guia oficial. Amb ell, tindreu una visió general de XRP i de com comprar aquesta moneda virtual.


Què és Ripple?

Ondulació es considera una de les empreses més importants del mercat de criptomonedes. En concret, a causa dels serveis i productes que ofereix ara. La companyia treballa diàriament per ajudar les empreses i les organitzacions a processar pagaments transfronterers.

Amb RippleNet, les empreses financeres es poden connectar i unificar sota una xarxa única. Això els permet tenir un millor contacte entre ells i processar transaccions. Avui en dia, concretament al Japó, hi ha un gran nombre de persones que envien fons als seus països d’origen.

Aquest mercat de remeses que es va crear els darrers dies requereix que empreses, com Ripple, ofereixin serveis als clients. És per això que ara estan fent tot el necessari perquè aquestes organitzacions redueixin els costos.

Amb la moneda virtual XRP, aquestes transferències poden costar encara menys i es podrien fer més ràpidament. Les empreses només necessiten adquirir XRP amb moneda local, enviar-les a l’estranger i vendre-les. D’aquesta manera, podran aconseguir transaccions de divises en tan sols uns minuts.

Com comprar Ripple al Japó

Comprar Ripple és una cosa que molts usuaris volen fer per diferents motius. Els inversors japonesos tenen un paper molt important al mercat. De fet, després del dòlar nord-americà, el ien japonès és una de les monedes més tramitades enfront de Bitcoin (BTC).

XRP és la tercera criptomoneda més gran i els inversors de tot el món volen estar exposats a ella. A les properes seccions, us mostrarem quins són els millors intercanvis sobre com comprar Ripple al Japó.

Hi ha diverses plataformes que ofereixen als usuaris la possibilitat d’accedir a monedes virtuals. Tot i això, ofereixen diferents serveis i solucions. Algunes d’aquestes plataformes seran més útils que d’altres, segons les vostres necessitats.

Val a dir que algunes plataformes requereixen una llicència per operar al país. Els intercanvis competeixen per obtenir aquesta llicència del govern, que de vegades no és fàcil d’obtenir.

Binance Crypto Exchange

Binance és conegut com un dels intercanvis de criptografia més grans i populars del mercat. Aquest intercanvi es va llançar el 2017 i des de llavors s’ha anat ampliant. Ofereixen una àmplia gamma de serveis per als clients i una àmplia selecció de parells de negociació.

Aquesta és sens dubte una de les millors plataformes sobre com comprar Ripple al Japó. És fàcil adquirir fons, enviar-los a la borsa i comprar XRP. A més, si sou un usuari més professional, segur que voldreu utilitzar aquesta plataforma per augmentar els vostres guanys amb el pas del temps.

Un dels principals avantatges d’aquesta plataforma és el fet que ofereix als usuaris molts parells comercials. De fet, podeu adquirir Ripple mitjançant diversos altres recursos digitals. Podeu canviar-lo per Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) o fins i tot stablecoins.

Aquesta plataforma serà molt útil per als comerciants que vulguin gestionar molts altres actius digitals. A més, serà útil adquirir XRP i altres monedes virtuals. Ofereixen als usuaris el seu llançador Binance Launchpad per tenir accés a les ofertes inicials d’intercanvi (IEO). També han llançat el seu propi intercanvi descentralitzat: Binance DEX, entre altres serveis.

Aquesta és una de les maneres d’accedir a nous actius que podrien créixer en el futur. Tot i això, val a dir que aquests actius solen ser molt volàtils, fins i tot més que els cryptos normals. A més, Binance també ofereix operacions de marge per a usuaris professionals i experts. Podeu aprofitar les vostres posicions al mercat també mitjançant la negociació de marges.

KuCoin Crypto Exchange

KuCoin també ha anat creixent com a popular intercanvi de criptomonedes als països asiàtics. Aquesta plataforma ofereix als usuaris una àmplia gamma de monedes virtuals i parells de negociació. La principal diferència amb Binance és el fet que KuCoin no té tanta liquiditat.

Binance és el rei dels intercanvis en termes de volum de negociació en diversos parells de negociació. KuCoin és una bona plataforma pel fet que no requeria informació i dades per gestionar monedes virtuals. Els usuaris simplement podrien crear un compte i començar a manejar monedes virtuals d’una manera ràpida i senzilla.

Aquest és un dels principals avantatges d’aquesta plataforma. No obstant això, durant l’últim any, han afegit controls més grans per gestionar les monedes virtuals. Aquest intercanvi podria continuar ampliant-se en el futur, tal com ha estat fent en els darrers anys. Tot i això, sens dubte haurà d’oferir noves solucions, com fa Binance.

Els usuaris poden canviar XRP per Bitcoin, Ethereum i Tether, l’establecoin més gran del mercat. Si la demanda de XRP creix, és possible que l’intercanvi afegeixi també nous parells de negociació. Aquest intercanvi serà molt útil per als usuaris que vulguin comprar XRP i tenir cura de la seva privadesa.

Tot i que Binance podria ser una bona plataforma per a usuaris exigents, KuCoin facilita el comerç fàcil, ràpid i agradable. A més, té diverses monedes virtuals i XRP està disponible per al comerç.

CEX.IO

Una altra plataforma que es pot utilitzar per comprar Ripple al Japó és CEX.IO. Aquest intercanvi és un dels més grans del món i competeix per convertir-se en líder. Tot i que això no és fàcil, estan fent una bona feina acollint diàriament nous usuaris.

CEX.IO, com Binance o KuCoin, té una àmplia gamma d’actius que permetrien als comerciants construir una bona cartera. Malgrat això, aquest intercanvi se centra en monedes virtuals més tradicionals. No ofereixen fitxes petites per operar com ho fan KuCoin o Binance.

Aquesta plataforma de criptografia es va crear el 2013 i ofereix una àmplia gamma de solucions per als usuaris del mercat. De fet, ara ofereixen parells comercials RUB, EUR, USD i GBP per als comerciants. A més, els usuaris poden retirar i ingressar fons mitjançant targetes de crèdit i dèbit. Això és similar al que Binance ofereix als usuaris en algunes jurisdiccions.

A més, l’intercanvi té molt bones comissions comercials. Això serà útil per a les persones que busquen maximitzar els seus beneficis mentre operen. Actualment, Binance ofereix solucions similars per als comerciants que vulguin estalviar diners. En el futur, aquest intercanvi podria començar a oferir noves solucions per a comerciants i usuaris.

Això ajudarà la plataforma a arribar a nous usuaris i clients. El mercat japonès és molt exigent i empeny les empreses a competir pels usuaris.

Cartera de maquinari Ledger

Tot i que us hem explicat com adquirir XRP, també us hem d’explicar com protegir-los. Els intercanvis criptogràfics solen ser molt poc segurs per mantenir els actius digitals. Generalment són objectius de pirates informàtics i altres atacants que volen obtenir fons dels usuaris.

Per això, sempre es recomana començar a utilitzar una cartera de maquinari. Les carteres de maquinari protegeixen els vostres fons en tot moment i només hi podeu accedir. Al mateix temps, us permeten gastar els fons, rebre’n més o mantenir-los.

Les dues carteres de maquinari més populars del mercat van ser creades per Ledger. Aquesta empresa està produint Ledger Nano S i Ledger Nano X. Tots dos són excel·lents opcions per als usuaris de tenir XRP i moltes altres monedes virtuals..

Conclusió

En aquest article, hem compartit amb vosaltres com es compra XRP a JPY. Aquesta és una de les jurisdiccions més importants per a les monedes virtuals. El mercat ha anat creixent i els inversors japonesos hi participen. Tot i que aquesta guia se centra en Ripple, es pot utilitzar per a qualsevol altra moneda virtual compatible amb aquestes plataformes. 

També us hem explicat com emmagatzemar adequadament monedes virtuals. Els pirates informàtics solen estar a punt per robar fons i la millor manera de protegir-los és mitjançant carteres de maquinari.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me