Com comprar Ripple (XRP) a Hong Kong

Ripple s’ha convertit en un dels recursos digitals més importants i reconeguts del món. Actualment, hi ha molts inversors que voldrien tenir-hi accés. En aquest article, us mostrarem com comprar Ripple a Hong Kong.

Cadascun dels països on Ripple està disponible té diferents reptes per als inversors. És possible que en algunes jurisdiccions no sigui tan fàcil tenir accés a aquesta moneda virtual. Tot i això, Hong Kong sens dubte us permetria adquirir XRP mitjançant un intercanvi local o internacional, ja que és com un centre regional de criptomonedes i tecnologia blockchain..

De fet, s’hi han establert moltes empreses. A més, també s’ha ampliat l’interès per les monedes virtuals. Molts experts van suggerir que els manifestants de Hong Kong estaven molt interessats a utilitzar els recursos digitals.

Què és Ripple?

moneda ondulada

Com s’ha esmentat anteriorment, Ripple és una de les empreses més populars del mercat de criptografia. La firma ha estat treballant en els darrers anys per oferir a les empreses financeres la possibilitat de reduir costos.

D’aquesta manera, és possible fer pagaments transfronterers mitjançant els serveis de Ripple. Al mateix temps, Ripple intenta ampliar l’ús de la moneda virtual XRP. Amb ell, és possible reduir encara més els costos.

Per exemple, Ripple podria oferir els seus serveis per ajudar els treballadors a enviar remeses a l’estranger. Si una persona ha d’enviar part del salari mensual a una família a l’estranger, normalment ha de pagar comissions elevades. És per això que Ripple també ajuda aquesta part del mercat que ha quedat enrere.

A més, amb la moneda virtual XRP, pot ser encara més ràpid i barat enviar aquests fons a altres països. Això passa perquè XRP té una gran liquiditat en una àmplia gamma de monedes. Una empresa només pot comprar XRP amb moneda local. Després, enviaran els fons a l’estranger i vendran el XRP per l’altra moneda local. D’aquesta manera, la transacció dura uns segons i el client ha canviat les dues monedes fiduciàries.

Com comprar Ripple a Hong Kong

Ripple continua atraient inversors i individus tradicionals al mercat criptogràfic. A mesura que l’empresa signi noves associacions, l’ús de XRPs podria continuar creixent en el futur. Sens dubte, això aportaria noves inversions a Ripple i també a XRP.

En els propers paràgrafs, compartirem amb vosaltres com comprar Ripple a Hong Kong. Actualment, la majoria d’aquestes empreses ofereixen serveis perquè els usuaris adquireixin criptomonedes. Bitcoin, Ethereum i XRP són els més grans.

Les següents plataformes són les més populars del mercat. Alguns tenen més parells comercials, mentre que d’altres poden oferir serveis únics. Tot i això, tots us seran molt útils per tenir accés al mercat de criptomonedes i a Ripple.

Binance

Binance

Binance és un dels intercanvis de criptografia més grans i populars del mercat. La plataforma proporciona solucions a una àmplia gamma d’usuaris del món. Tret que hi hagi una restricció específica, Binance hauria de funcionar correctament a Hong Kong.

Aquest intercanvi és ideal per a aquells que vulguin tenir una cartera àmplia i diversificada, ja que hi ha més de 100 actius digitals que els usuaris poden comprar. A més, hi ha disponibles més de 400 parells comercials en aquesta plataforma, inclòs XRP.

Binance també ofereix als comerciants l’oportunitat d’utilitzar altres serveis, cosa que significa que podran gaudir del món de les finances en una sola plataforma. En aquest moment, permeten als usuaris gestionar els actius digitals de moltes maneres diferents. Tenen inversions fixes, negociació de marges i intercanvi al comptat.

Val a dir que Binance permet als individus comprar actius digitals mitjançant targetes de crèdit o dèbit. Tot i això, depèn de la jurisdicció que sou. En alguns casos, això no seria possible. Un dels principals avantatges de Binance està relacionat amb la seva elevada liquiditat en comparació amb altres plataformes.

En el futur, Hong Kong podria canviar la seva normativa i Binance es podria veure afectada. De moment, aquesta és una de les millors plataformes per adquirir XRP i altres monedes digitals.

Aquest intercanvi criptogràfic serà la millor plataforma per comprar Ripple a Hong Kong. Si voleu saber-ne més, podeu visitar-ne lloc oficial i comenceu a utilitzar-lo.

CEX.IO

Aquesta plataforma serà molt útil per respondre a la pregunta sobre com comprar Ripple a Hong Kong. Aquest intercanvi funciona des de fa diversos anys i ja està ajudant els usuaris a adquirir XRP. A més, els clients poden canviar molts altres recursos digitals en pocs segons.

Com a la majoria dels intercanvis, els usuaris hauran de proporcionar la seva informació privada. Això és obligatori, ja que les jurisdiccions requereixen aquesta informació. De moment, Hong Kong no té una regulació clara i perjudicial per als actius digitals. Tot i això, les coses poden canviar en qualsevol moment.

Amb CEX.IO, tindreu l’oportunitat de comprar XRP en pocs clics després d’obrir un compte. Al mateix temps, tenint en compte que hi ha altres parells comercials, els usuaris també poden millorar les seves carteres.

És obvi que les borses s’han d’adaptar a les noves circumstàncies del mercat. Les persones sol·liciten cada vegada més coses als intercanvis. Entre aquestes coses s’inclouen noves solucions d’inversió, millors serveis i més parells de negociació.

CEX.IO pot ser una bona i ràpida plataforma per comprar Ripple. Però tingueu en compte que, si voleu fer altres coses financeres, Binance tindria millors solucions.

OKCoin

Aquest és també un dels intercanvis més importants del món i amb més liquiditat. De fet, aquesta plataforma ha permès als usuaris adquirir actius digitals en una àmplia gamma de jurisdiccions, cosa que és molt útil perquè ajuda el mercat a arribar a nous països i persones..

Malgrat aquestes excel·lents funcions, l’intercanvi no té la interfície fàcil d’utilitzar que tenen molts altres intercanvis. Això no vol dir que sigui difícil adquirir XRP o altres monedes virtuals. Tot i així, de vegades és millor tenir plataformes fàcils de manejar per als nouvinguts.

Al mateix temps, OKCoin té un gran nombre de parells comercials que permetrien als usuaris ampliar les seves carteres com vulguin.

Com en els anteriors intercanvis, els usuaris hauran de mostrar les seves credencials, cosa que pot resultar incòmoda per a aquells que només volen entrar a l’espai d’una manera ràpida i senzilla. Malauradament, la majoria dels intercanvis reconeguts tenen aquests requisits dels usuaris. Les regles KYC creixen i OKCoin no queda enrere.

En el futur, OKCoin podria oferir noves solucions en altres països. L’intercanvi s’està expandint diàriament i això pot ser útil en un món interconnectat.

Cartera de maquinari Ledger

L’ús d’aquests intercanvis seria una bona manera per a les persones que vulguin comprar Ripple a Hong Kong. Tot i això, si l’objectiu és mantenir i emmagatzemar criptomonedes, aquests intercanvis no us ajudaran gaire, ja que solen ser atacats per pirates informàtics i altres parts malicioses del mercat. Per això, és important que els comerciants emmagatzemen els seus fons en carteres de maquinari. Dos dels més populars van ser creats per Ledger: Ledger Nano S i Ledger Nano X.

Amb aquestes carteres, serà impossible per als pirates informàtics robar els vostres fons. Les claus privades de la cartera Ripple estaran fora d’Internet. Ningú, excepte tu, no tindrà la possibilitat d’obtenir l’XRP que havies comprat abans.

Conclusió

En aquest article, us vam mostrar com comprar XRP a HKD. a les guies anteriors, l’intercanvi que seleccioneu dependrà del que esteu cercant. Tots els intercanvis esmentats anteriorment us ajudaran a accedir a monedes virtuals i XRP. Tot i això, hauríeu de prestar més atenció a la manera d’emmagatzemar els vostres actius digitals perquè no tingueu pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me