Com comprar Ethereum amb targeta de crèdit

Compra Ethereum amb targeta de crèdit

Ethereum és un dels cryptos més populars i intercanviats del mercat. A la guia d’avui, explicarem com podeu comprar Ethereum amb la vostra targeta de crèdit.

Compra Ethereum amb Coinbase

Coinbase és un dels principals intercanvis del món de les criptografies, que també admet les compres d’Ethereum mitjançant targeta.

Per comprar Ethereum, primer us heu de registrar per obtenir un compte a Coinbase. També se us demanarà que proporcioneu el vostre identificador per a finalitats KYC i AML. Després de la confirmació, podreu seleccionar el vostre mètode de dipòsit, que en el nostre cas es farà mitjançant targeta de crèdit o dèbit.

Després d’això, Coinbase verificarà la vostra targeta de crèdit o dèbit enviant dos petits pagaments de prova i, després d’això, podreu comprar Ethereum amb la vostra targeta de crèdit..

El procés de compra d’ETH d’aquí és com amb qualsevol altra criptografia; introduïu l’import que voleu comprar i seleccioneu “Targeta” com a opció de pagament. Un cop finalitzat el procés, hauríeu de carregar Ethereum al vostre compte en pocs minuts.

Coinbase té una comissió del 3,99% aplicada a totes les compres de targetes de crèdit i dèbit.

compra Ethereum a Coinbase

Instruccions pas a pas:

 1. Aneu al lloc de Coinbase i feu clic a “Registra’t“;
 2. Proporcioneu el vostre nom i correu electrònic;
 3. Seleccioneu una targeta de crèdit com a opció de pagament;
 4. Pengeu una imatge del vostre passaport, identificació o permís de conduir;
 5. Accediu a la pestanya “Comprar / Vendre” i seleccioneu quant Ethereum voleu comprar;
 6. Feu clic a “comprar”.

Compra Ethereum amb CEX.io

CEX és un altre intercanvi de criptografia ben establert que ofereix als usuaris la possibilitat de comprar Ethereum amb targetes de crèdit. El servei té una interfície fàcil d’utilitzar en forma d’escriptori i mòbil i està disponible per a usuaris de diferents països, inclosos alguns estats dels EUA.

L’empresa compta tant amb un servei d’intermediació (compra directament a la borsa) com amb una plataforma de negociació (adequada per a usuaris més avançats), però, en la primera, les comissions semblaran més altes ja que ja s’incorporen al tipus de canvi mentre es dediquen a la negociació. plataforma tindràs millors tipus de canvi.

Després de registrar-se i confirmat el vostre DNI a CEX, seleccioneu la vostra targeta de crèdit com a opció de pagament. CEX pot trigar fins a 48 hores a verificar la vostra targeta de crèdit i, després, podeu comprar Ethereum immediatament. Per confirmar la vostra targeta, haureu de proporcionar un selfie amb la targeta, però haureu de tenir cura de proporcionar-ne una adequada o n’haureu de fer una altra..

CEX aplica una comissió del 3,5% + 0,25 USD / 0,20 GBP de despeses per ingressos amb targeta de crèdit a un ritme de 3,80 $ / 2,90 GBP per les retirades de targetes (a més de l’1,2% per a les retirades de targetes de crèdit). Tingueu en compte que CEX també té una despesa d’administració del 7% que s’afegeix al tipus de canvi d’Ethereum que s’ofereix al lloc. Haureu de prestar atenció, de manera que les taxes no sumen més del que us podeu permetre.

compra Ethereum amb CEX.io

Instruccions pas a pas:

 1. Anar a CEX.io i obriu un compte;
 2. Seleccioneu el mètode de pagament amb targeta de crèdit;
 3. Proporcioneu la informació de la vostra targeta;
 4. Pengeu 2 fotos per verificar la vostra identitat: un selfie amb la vostra targeta bancària i una foto de la vostra targeta bancària i el vostre DNI;
 5. Aneu a “Comprar / Vendre” i feu clic a Ethereum;
 6. Seleccioneu la quantitat d’ETH que vulgueu comprar;
 7. Feu clic a comprar.

Compra Ethereum amb eToro

eToro és un intercanvi de criptografia que permet fer compres fàcilment. Podeu comprar Ethereum amb la vostra targeta de crèdit en pocs minuts, com ara procés d’inscripció a eToro és fàcil i ràpid. Els usuaris que resideixen als Estats Units no poden utilitzar la plataforma, així que comproveu primer si el servei admet el vostre país.

Per poder operar a eToro haurà de completar els requisits curts de Know Your Customer (KYC) i contra el blanqueig de diners (AML). Haureu de proporcionar alguns documents que confirmin la vostra identitat. Es poden fer dipòsits d’eter amb targeta de crèdit sense completar KYC i AML, però quan haureu de demostrar la vostra identitat en retirar-los.

Quan cotitzeu, també podeu establir límits com ara “aturar les pèrdues” i “obtenir beneficis”, que us permetran establir quin valor s’ha de tancar..

eToro no cobra cap taxa als usuaris quan compren Ethereum amb una targeta de crèdit.

eToro

Instruccions pas a pas:

 1. Aneu a la pàgina eToro i registreu-vos per obtenir un compte;
 2. Dipositeu els fons amb la vostra targeta de crèdit accedint al botó situat a la part esquerra de la pantalla;
 3. Seleccioneu quant voleu dipositar i en quina moneda;
 4. Un cop efectuat el vostre ingrés, tindreu el crèdit de fons al vostre compte en un instant;
 5. Seleccioneu quant voleu gastar i feu clic a “obre operació” a la part inferior;
 6. Seleccioneu la quantitat d’ETH que vulgueu comprar;
 7. Comprar ETH.

Retireu el vostre Ethereum a la vostra cartera

ethwallet

Assegureu-vos que després de comprar Ethereum amb la vostra targeta de crèdit, traslladeu immediatament els fons a la vostra cartera. Deixar les monedes a la cartera d’intercanvi les fa vulnerables als pirates informàtics o pot perdre-les si l’intercanvi s’atura de sobte.

Haureu d’enviar les vostres fitxes a la vostra adreça de cartera Ethereum. Hi ha diversos tipus de carteres que admeten Ethereum, ja sigui d’escriptori, mòbil, maquinari, etc. Podeu consultar el nostre article per obtenir més informació sobre les carteres Ethereum. La vostra adreça sembla una llarga cadena de lletres i números que podeu generar a partir de la vostra cartera Ethereum.

Retirar Ethereum

 1. Aneu al vostre compte d’intercanvi i aneu a la secció Retirar;
 2. Seleccioneu la cartera de la qual retirareu (en aquest cas la vostra cartera ETH);
 3. Seleccioneu la retirada a la vostra cartera criptogràfica;
 4. Proporcioneu l’adreça de la cartera ETH;
 5. Introduïu l’import que voleu retirar (preferiblement l’import sencer);
 6. Feu clic al botó de retirada;
 7. Espereu que s’acrediti fons a la vostra cartera.

Conclusió

Aquesta ha estat la nostra guia sobre com comprar Ethereum amb una targeta de crèdit. No cal que utilitzeu els nostres intercanvis suggerits per comprar ETH, però el procés general és el mateix si heu de triar altres plataformes comercials..

Imatge destacada: congtienao.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me