Com comprar Cardano (ADA): on comprar Cardano el 2021

Tot i que Bitcoin és el rei innegable de la criptografia, té una funcionalitat limitada.

Bitcoin és súper segur i ideal per enviar diners a tot el món, però no es pot programar de la mateixa manera que pot fer una moneda com Cardano. Cardano admet els contractes intel·ligents que obren la porta a tot tipus de possibilitats emocionants.

Cardano té moltes coses a favor i pot suposar una gran inversió si acaba sent la plataforma de contractes intel·ligents per defecte de l’ecosistema de criptomonedes. Ethereum és el líder ara per ara, però no se sap com canviarà l’ecosistema criptogràfic en els propers anys.

Per tant, amb això en ment, anem a veure com comprar criptomoneda Cardano, quins intercanvis de criptomonedes són els millors i com comprar ADA, tant si viviu als Estats Units com internacionalment..

Què venen els intercanvis Cardano

Mentre Cardano negocia contra Tether en més d’una dotzena d’intercanvis, només hi ha un grapat d’intercanvis que us permeten comprar Cardano amb dòlars.

La seu de San Francisco Kraken és un d’aquests intercanvis. Permeten als seus clients finançar el seu compte amb una transferència bancària i després comprar Cardano directament. Malauradament, Kraken no permet als seus clients nord-americans comprar ADA amb targeta de crèdit o dèbit. Només els clients canadencs poden utilitzar les seves targetes de dèbit per comprar Cardano.

Per a aquells que es preguntin on comprar Cardano a més de Kraken, Binance EUA és una altra bona opció. A partir de novembre de 2019 permeten Els nord-americans compren criptomonedes com Cardano amb una targeta de dèbit. Això fa que Binance USA sigui una opció convenient per a aquells que vulguin comprar Cardano ràpidament amb una quantitat mínima de molèsties.

Per descomptat, Binance USA també permet als seus clients finançar la seva cartera amb transferència bancària. Malauradament, una transferència bancària sol trigar uns quants dies a esborrar-se. Això pot suposar un gran problema en la criptografia, on el preu d’una moneda pot canviar dràsticament d’un dia per l’altre.

Binance State Prohibicions i Binance per a operadors internacionals de criptografia

Malauradament, Binance EUA ho és no disponible a tots els estats. La llista d’estats bloquejats de Binance USA inclou: Alabama (AL), Connecticut (CT), Florida (FL), Geòrgia (GA), Hawaii (HI), Idaho (ID), Louisiana (LA), Nova York (NY), Nord Carolina (NC), Texas (TX), Vermont (VT) i Washington (WA).

Els residents d’aquests estats poden considerar la possibilitat d’utilitzar Kraken en el seu lloc. Els clients internacionals que vulguin saber com compro Cardano haurien de plantejar-se registrar-se a la versió original de Binance. Fora dels Estats Units Binance està obert a ciutadans de desenes de països i permet dipòsits fiduciaris amb monedes com l’euro i la lliura esterlina..

On comprar ADA amb targeta de crèdit

Ni Kraken ni Binance USA admeten la compra de Cardano amb targeta de crèdit. Tot i això, comprar ADA amb targeta de crèdit és possible en algunes altres plataformes. Aquí és on podeu comprar la moneda Cardano amb una targeta de crèdit o dèbit.

El lloc web més convenient és CoinSwitch, que permet als comerciants comprar Cardano amb una targeta de crèdit sense crear un compte. L’únic que ha de fer l’usuari és decidir quant Cardano li agradaria comprar, informar a CoinSwitch de la cartera ADA que li agradaria que enviessin les seves monedes i, a continuació, proporcionar una prova d’identitat. Es requereix una prova d’identitat per garantir que una persona no utilitza una targeta de crèdit robada.

CoinSwitch també és ideal per a inversors internacionals, ja que el lloc web ofereix diverses opcions fiduciàries per comprar Cardano. Per exemple, CoinSwitch admet el rublo rus, el dòlar australià i fins i tot el ien japonès.

CoinMama ho és una altra opció per als comerciants que estiguin interessats en comprar ADA amb targeta de crèdit. CoinMama és especialment popular entre els comerciants europeus, ja que permeten les compres en euros. A diferència de CoinSwitch, però, requereixen que els comerciants creïn un compte amb una adreça de correu electrònic vàlida abans de poder comprar Cardano ADA.

Com comprar Cardano amb Bitcoin

Per a la majoria de la gent, la forma més fàcil d’adquirir Cardano ADA serà el mètode Bitcoin. És a dir, primer compreu Bitcoin i després canvieu-lo per Cardano. L’inconvenient d’adquirir Cardano d’aquesta manera és que cal pagar una comissió de negociació. A més, quan compreu Bitcoin en un intercanvi i l’envieu a un altre, és possible que hagueu de pagar la taxa de retirada a l’intercanvi de Bitcoin.

Deixant de banda les comissions de retir i negociació, utilitzar Bitcoin per comprar Cardano és molt senzill i permet als comerciants utilitzar un munt d’opcions de pagament diferents.

Comprant Bitcoin i Trading per Cardano als EUA

La millor manera de comprar Bitcoin dins dels Estats Units és utilitzar Coinbase. Fundat el 2012, Coinbase existeix des dels primers temps de la criptografia i tenen un historial increïble de no haver-hi pirates informàtics importants. Això és una gran cosa, sobretot tenint en compte que hi ha intercanvis extremadament populars com Binance han estat piratejats.

La seguretat no és l’únic punt de venda de Coinbase, però. El que fa que Coinbase sigui tan popular és la seva senzilla interfície d’usuari. Crypto és notòriament complex, però Coinbase ha aconseguit que el seu objectiu sigui fer el més senzill possible la compra de Bitcoin. Accepten transferències bancàries, transferències bancàries i també targetes de dèbit com a opcions de pagament.

Quan compreu Bitcoin a Coinbase amb una transferència bancària, els fons poden passar quatre o cinc dies. Si voleu retirar el Bitcoin immediatament i enviar-lo a una cartera d’un altre canvi, hauríeu de fer el pagament amb una targeta de dèbit. En fer-ho, podeu enviar el Bitcoin a una altra central i canviar-lo per Cardano ADA en una hora.

Intercanvis criptogràfics amb parells comercials de Cardano

Atès que Cardano és una moneda popular amb un bon reconeixement de noms, molts intercanvis la recolzen. Els intercanvis com OKEx, Huobi, KuCoin i Bittrex tenen parells comercials ADA.

També hi ha altres borses que admeten operacions ADA, però és important investigar detingudament un intercanvi abans de negociar-hi. Una vegada que envieu qualsevol criptomoneda a un intercanvi, ja no estarà sota el vostre control. L’intercanvi pot congelar les retirades en qualsevol moment, per una raó legítima o no. Com diu la famosa màxima en criptografia, "no les vostres claus, ni les vostres monedes."

Comprar Bitcoin i negociar per Cardano a nivell internacional

Si voleu saber on puc comprar Cardano fora dels Estats Units, de fet, Coinbase segueix sent la millor opció ja que operen a més que 100 països. CoinMama també és un gran intercanvi per als europeus que voldrien comprar Cardano com a inversió. Com s’ha esmentat anteriorment, CoinMama accepta diversos tipus de pagament, cosa que facilita l’obtenció d’ADA.

És possible que els entusiastes asiàtics de criptomonedes vulguin considerar Binance, l’intercanvi més popular (per volum de negociació) del món. Tot i que els nord-americans tenen prohibit l’ús de Binance (l’intercanvi internacional, no la versió dels EUA), els comerciants de criptografia de la majoria de països asiàtics poden registrar-se i comprar Bitcoin amb fiat.

La millor manera de trobar un intercanvi per comprar Bitcoin (o qualsevol altra moneda criptogràfica) és mirar CoinMarketCap sota la seva secció de parells de mercat. Com més gran sigui l’intercanvi, més probabilitats tenen de donar suport a una àmplia varietat de parells de comerç fiduciari.

Com comprar Cardano localment

Voleu saber com comprar Cardano amb diners en efectiu? És bastant senzill, de fet, és com si s’utilitzés el mètode Bitcoin. El problema per als entusiastes de Cardano és que no hi ha manera de comprar Cardano directament amb diners en efectiu. El que és possible, però, és comprar Bitcoin o Ethereum amb efectiu i convertir-lo a Cardano.

Un dels llocs web més populars a utilitzar és LocalBitcoin. En aquest lloc web és possible connectar-se amb un venedor i conèixer-los localment per comprar Bitcoin amb diners en efectiu. Per descomptat, aquesta sol ser una opció viable per als comerciants de criptografia que viuen a les grans ciutats. Tanmateix, també és possible utilitzar un lloc web com LocalCryptos que permet transferències bancàries i fins i tot PayPal.

Per descomptat, igual que amb tota la resta de criptografies, és important fer el vostre la deguda diligència. Llegiu les ressenyes anteriors per assegurar-vos que la persona amb qui feu transaccions no sigui un estafador. A més, no feu transaccions amb ningú que tingui un compte nou.

També hi ha una altra opció per a les persones que vulguin comprar criptografia localment. Bisq és un intercanvi descentralitzat emergent que facilita les operacions locals, així com les operacions de criptografia mitjançant transferència bancària.

Com emmagatzemar Cardano

Molta gent està interessada en esbrinar on guardar Cardano després de comprar-lo. Han sabut que no és prudent mantenir la criptomoneda ADA en una cartera d’intercanvi, però no saben ben bé quina és la cartera més segura. Bé, per sort, no és tan difícil emmagatzemar Cardano amb seguretat!

El millor lloc per emmagatzemar Cardano ADA es troba en una cartera de maquinari com Ledger Nano S o a Trezor Model One. Aquestes carteres de maquinari són de la mida d’una unitat USB i valen el seu pes en daurat. Són una manera extremadament assequible per a l’inversor criptogràfic mitjà d’emmagatzemar amb seguretat la seva criptomoneda ADA.

La principal característica de seguretat d’una cartera de maquinari és que no es pot aprovar digitalment una transacció. És a dir, abans de poder enviar monedes s’ha de prémer un botó físic al dispositiu. Això vol dir que un comerciant de criptografia pot connectar la seva cartera de maquinari a l’ordinador amb més virus del món i que el seu Cardano estarà segur.

Tot i que algunes persones dubten en pagar una cartera de maquinari, la lamentable veritat és que el robatori de criptografia és desenfrenat i que un Ledger o Trezor és la millor manera de protegir la vostra inversió. Per obtenir més informació sobre les carteres de maquinari, consulteu aquesta útil guia.

Ús d’una cartera d’escriptori

Una altra manera d’emmagatzemar la vostra moneda ADA és amb la cartera d’escriptori. Es tracta d’una cartera només digital i, tot i que no és tan segura com una cartera de maquinari, és més barata i pot ser molt segura sempre que es prenguin les mesures adequades..

Una bona opció és la Cartera de Dèdal. Aquesta és la cartera de codi obert de Cardano, dissenyada per a la màxima seguretat i flexibilitat. Amb la possibilitat de triar temes personalitzats i instal·lar connectors, Daedalus és una fantàstica cartera Cardano ADA. Naturalment, és d’ús gratuït, cosa que la converteix en una bona opció per a qualsevol que tingui pressupost.

Una cosa que val la pena assenyalar quan es tracta de seguretat Cardano (o seguretat per a qualsevol criptomoneda) és comprovar sempre l’adreça de la cartera a la qual envieu les monedes. Tot i que no és tan comú, sí un virus informàtic que substitueix les adreces de criptomonedes emmagatzemades al porta-retalls per una adreça diferent.

És a dir, si copieu una adreça i l’enganxeu en un altre lloc, el virus substituirà l’adreça de manera que els fons s’enviïn al pirata informàtic. Per això, és tan important comprovar sempre l’adreça de la cartera abans de prémer el botó d’enviament.

Bones pràctiques de seguretat per emmagatzemar Cardano

Tant si es tracta d’un moneder de maquinari com d’escriptori, quan creeu un compte nou, se us presentarà una frase inicial de 12 o 24 paraules. És extremadament important fer una còpia de seguretat d’aquesta frase inicial. En cas que perdeu l’accés a la vostra cartera criptogràfica (incendi, inundació, robatori, etc.), la frase inicial us permetrà recuperar els vostres fons.

Tot i això, cal tenir en compte dues coses. Mantingueu sempre la còpia de seguretat de la vostra frase inicial en una ubicació física diferent de la ubicació on s’emmagatzema la cartera de maquinari o de programari (ordinador). D’aquesta manera, una cosa com un foc no pot destruir les vostres participacions en criptografia.

En segon lloc, escriviu sempre la vostra frase llavor en paper i feu còpies a mà. No emmagatzemeu mai la vostra frase inicial en cap lloc de l’ordinador ni del correu electrònic. Tots aquests es poden piratejar i, si un atacant aconsegueix la vostra frase inicial, pot prendre tot el vostre Cardano.

Cardano: la següent gran criptomoneda del 2021

La gent vol saber comprar Cardano per una bona raó: és un projecte de criptomoneda molt prometedor. Sovint l’èxit d’un projecte pot dependre de la persona que el dirigeixi. Amb Charles Hoskinson cap a Cardano, el futur sembla brillant. És un defensor franc de les criptografies i la persona perfecta per impulsar l’adopció massiva de l’ADA.

A més, mentre Ethereum treballa en la prova d’aposta (TPV), és possible que la seva solució no es pugui implementar completament durant dos anys més. Al món de la cadena de blocs, on el desenvolupament es produeix tot el dia, dos anys són com una dècada. Cardano, en canvi, ja té el Mecanisme de consens Ouroboros que creuen que és la millor solució TPV possible.

Amb el 2021 que es converteix en l’any de la criptografia, ara és el millor moment per comprar. Si creieu en Cardano, és una bona idea comprar-ne alguns abans que els preus augmentin. Ara que ja sabeu comprar la moneda ADA, no hi ha excusa per no invertir.

Finalment, com a petit avantatge, no dubteu a comprovar-ho explorador visual de blocs Bitcoin que ha creat IOHK (empresa matriu de Cardano). És possiblement l’explorador de blocs més elegant mai creat i un testimoni real de la capacitat creativa i de codificació de l’equip de Cardano. La guerra dels contractes intel·ligents està lluny d’haver-se acabat i no seria prudent cancel·lar Cardano encara; bé podria demostrar la inversió de tota la vida.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me